Aile & Toplum Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İstanbul Ankara İzmir Bursa Antalya Adana/Mersin Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ankara da 0 0 Yorumla
Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bir kaç ay sonra Hataya gidiyorum çok şükür 🤲🤲🤲🤲 0 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ankara 'da yaşıyorum ama yaz aylarında Alanya'da oluyorum 0 0 Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 78% +1 yıl medeniyetin baskendi İstanbul diyecemde eskidendi ole 0 0 Yorumla
dobracidede Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Yurdun oldukça dışında ama bir o kadar da içinde bir şehir 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İstanbul'da güzel bir iş bulursam yarın taşınırım 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bursalılar el kaldırsın maraton tribünü yapıyoruz 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
Tuğbadeğiltuğçe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tokat'ta 🌸 1 4 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Profilde Sivas yazıyor Yorumla Tuğbadeğiltuğçe +1 yıl @Gezginn34566 Sivaslıyım baba tarafım yani Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Baba tarafı Sivas anne tokat mı Yorumla kaslimahir +1 yıl Tokat merkez mi Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Antalya 😎 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzmir'de yaşıyorum. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Erzurum da 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Canimmm Angarammmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ankara da
Kamerun
Bir kaç ay sonra Hataya gidiyorum çok şükür 🤲🤲🤲🤲
Ankara 'da yaşıyorum ama yaz aylarında Alanya'da oluyorum
medeniyetin baskendi İstanbul diyecemde eskidendi ole
Yurdun oldukça dışında ama bir o kadar da içinde bir şehir
İstanbul'da güzel bir iş bulursam yarın taşınırım
Denizin olmadığı Denizli’de 😅😂
Şehr-i İstanbul 💜