Aile & Toplum Hiç yanlış kişiye çok yanlış bir anda mesaj attınız mı? Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kimler nasıl hatalar yaptı jsmdksnjaKomutanın aşkım demesine ne demeli 😅 Hiç yanlış kişiye çok yanlış bir anda mesaj attınız mı? Cevapla Aşk Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır atmadım yani atmıştım aslında ama kötü bir mesaj değil sadece arkadaşıma atacağımı diğer arkadaşıma atmıştım sdfsdf :D 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Anlaşılmasında sorun yok jdmdksmkd u Barış_LonelyForever +1 yıl resimde ki komikmiş sdfsdf
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Geçen gün arkadaşıma kalp atmışım ama dalga geçtik en fazla 😂 1 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Kız arkadaşına kalp atmıyon mu anlaşılmaz ki jdmsksmsk Yorumla CuteCurly +1 yıl Erkeğe atmıştım kız 😂 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Lisedeyken sevgilimle seksting yaparken sevgilime atacağım mesajı abime atmıştım :/// asddjdk 1 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Oha bu başka bir boyut kdmdksmdksm gördü mü abin Yorumla Alessapl +1 yıl Gördü de kendisi de çapkın olduğundan tepki vermedi Allahtan asddjdk Yorumla Fearlesgirll +1 yıl İyi bari fkmskdmdnd Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı korumacı ve dikkatli bir mesaj gönderenim. Gönder tuşuna tıklamadan iki kez en az kontrol ederim..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet, eski sevgilime atmıştım anneme atacağım mesajı 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmadım muhakkak dikkat ederim 😅 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Atmadım 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oldu çok kez :) 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır atmadım yani atmıştım aslında ama kötü bir mesaj değil sadece arkadaşıma atacağımı diğer arkadaşıma atmıştım sdfsdf :D
Anlaşılmasında sorun yok jdmdksmkd
resimde ki komikmiş sdfsdf
Geçen gün arkadaşıma kalp atmışım ama dalga geçtik en fazla 😂
Kız arkadaşına kalp atmıyon mu anlaşılmaz ki jdmsksmsk
Erkeğe atmıştım kız 😂
😂😂😂
Lisedeyken sevgilimle seksting yaparken sevgilime atacağım mesajı abime atmıştım :/// asddjdk
Oha bu başka bir boyut kdmdksmdksm gördü mü abin
Gördü de kendisi de çapkın olduğundan tepki vermedi Allahtan asddjdk
İyi bari fkmskdmdnd
Aşırı korumacı ve dikkatli bir mesaj gönderenim. Gönder tuşuna tıklamadan iki kez en az kontrol ederim..🍀🗝️
Evet, eski sevgilime atmıştım anneme atacağım mesajı
Yapmadım muhakkak dikkat ederim 😅
Bazen oluyor ya
Atmadım
Oldu çok kez :)
Atmadım hayır
Hayır
Arada oluyo