Millet kız arkadaşıyla gezip tozup yiyişiyor topluluk içinde ben ise gördüm mü moralim bozuluyor. Tanıdıklarımdan da öyleleri var. Bu sebeple insan içine çıkmak istemiyorum. Konuştuğum kızlardan hepsinin zaten ilişkisi var. Millet bunu nasıl başarıyor da ben başarısız oluyorum? Nerede hata yapıyorum? En uzun ilişkim 1 ay uzaktan sürdü. O da biraz daha flört kıvamında.
Sevdiğim kıza da başka hemcinsim göz dikiyor. Hemcinslerim şerefsiz.
Tamam yazları geçici işlerde çalışıp okul masraflarını çıkarıyorum ama millet herhalde bunu benden önce yapmış.
Espri kalitem kıt iyi espri yapamıyorum kabul ama böyle mi olması gerekir? Gidip te bir temel dursun fıkrası anlatacak değilim herhalde.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Milletin içinde yiyişenlerin ta aq
Yav yiyişenler yine var ama genellikle yanaktan öpüyorlar birbirini misal anladın?
Onların da a. yav
Kısmet
Peki benim yapabileceğim ne var burada? Muhakkak yapılabilecek bir şey vardır.
Egonu tatmin edecek ne var şimdi? Neyin havası bu? Cevap versen diline mi yapışır?
Çalışıyordum işten yeni çıktım kusura bakma. Görmedim msjı
Bunu diyorsun yine cevap vermiyorsun nasıl bir kafa var sende ya😂. Diyorum ya ego manyağı olmuşsun.
Lan kaç tane mesaj gelmiş hangisisin nerden bileyim. Allah allah ya. At bi mesaj daha
Al bir daha atıyorum:
Peki benim yapabileceğim ne var burada? Muhakkak yapılabilecek bir şey vardır.
Senin yapabileceğin tek şey doğru insanı bulmak.. Bulamıyorsan da oluruna bırak
Nasıl bulacağım doğru insanı?
İnsanlarla tanışarak.. Tanışacaksın doğru insan olup olmadığına karar vereceksin. Değilse boşvereceksin
Tanımadan bulamazsın
Daha çok insan tanımak için ne yapmalıyım. Eminim ki çalıştığım yerde kadın bile olmayacak
Niye öyle diyorsun ki
Öyle.
Okuduğum ünv de bile 95 erkek 5 kız idik. Çalıştığım sektörde neden öyle olmasın?
Olabilir.. Ama doğru insanın nerden geleceği belli olmaz
Daha çok insan tanımak için ne yapmalıyım? Tekrar soruyorum.
Yav burdan tanış instagramdan tanış ne bileyim ben
Abazanlar yüzünden sosyal medyada bile şansım yok. Abazanlar yüzünden anında sapık muamelesi görmek kaçınılmaz bir durum.
Bu konuda haklısın
İşte bunaldım bu yüzden bazen demiyor da değilim esc. gitsem mi diye?
Şansımı ben çok severim o yüzden.
Ay saçmalama sakın. O çözüm mü sanki.. Sen kendini korudukça temiz kaldıkça allah da senin karşına senin gibi birini çıkarır
24 yaşına kadar kendimi korudum Mart ta 25 yaşına gireceğim. Geç kalmadım mı sence?
Hayır bana göre erkeklerin evlenmek için 35 yaşına kadar vakti var..
Bana göre bir tane kız kalmadı buralarda. Korunmamış kirli anladın.
Yine de kısmet bilemezsin
Ancak senin yaşıtların bile hatta senden küçükler bile sevişip öpüşüyor.
Evlilik yaşı 35 olsa bile ilişki yaşı 10 - 15 oluyor. Bilemedin 17.
Sen bile ümit yok demesine getiriyorsun.
Ay ben bişey demiyorum artık
Bir anda nutkun kesildi ne oldu😂. Yanlışım varsa söyle hadi.
Noldu kız bunaldın mı?
Ya yanlışın yok ama diyecek bişey bulamıyorum 😅egoist manyağım ya ondandır
E KS deki kızların çoğunluğu uzun süre cevap vermeyince egosunu tatmin etmek için yaptığından böyle düşünmem gayet doğal. Sen bile öpülmüş olabilirsin sen bile bekaretini vermiş olabilirsin anladın?
Ben kendimi gayet iyi biliyorum senin bilmene gerek yok. Hadi eyvallah
Sorgulamıyorum çünkü biliyorum. Benim lafım yok zaten söylesen de ilgilenmem. Okuyor musun?
Neyi biliyorsun?
Bekaretini verdiğini öpüldüğünü vs. öyle olmasa bu yaşa kadar dayanabilir misin?
Hemcinslerim nasıl abazan ben bile bu yaşımda bu şekilde zorlanıyorum.
Terbiyesiz*sin.. Yazma
Bakma sen bana tipim kötü diye bir tane kız vermek istemiyor. Bununla birlikte ilişkisi var çoğu kızın.
Terbiyesizliktir değil estağfurullah doğrular bu şekilde. Dedim ya özelini umursamak haddimi aşar.
Hakkımda hüküm verdin zaten daha neyin özelini umursayacaksın
Haddini aştın zaten
Hüküm verdim ama yine umursamadım. Üniversite mi okuyorsun?
Yalansa yalan de hadi.
BİM de çalışıyorum. Şuanda da işe gidiyorum
Git beni etkilemiyor ki? Allah kolaylık versin kolay bir iş değil BİM de çalışmak. Nereden mezunsun ataman olmadı mı?
Üniversite okumadım. Lise mezunuyum..
Anladım. Evlilik nişan filan düşünmüyor musun istemeye gelen olmadı mı seni ki ben öpüldüğün konusundaki kanıya varınca biraz tepki gösterdin?
Görücü usulü evlilik düşünüyorum.. Görücülerim de oluyor babam vermiyor. Ben işe başlayacam telefon kullanmak yasak. Güle güle
Babalar kızlara düşkün olur ondan baban da herkese seni veremez. Güle güle.
Spontane takıl ben de öyle yapıyorum umarım evlilik işi lehine gider ya.