Belki bir yol gösteren olur?

Annemin 2. Babamın ilk evliliği biz 3 kardeşiz ve aynı babadanız. Babam çok fevri ağzından çıkanı bilmeyen sonra pişman olup gönül almak için annemin etrafında dolanan biri. Annemse en ufak bişeyi bile günlerce uzatan sorun cıkaran yüz gülmeyen biri. Babamı asla insan yerine koymuyor azarlıyor bağrıyor. Zaten ortalama 7 8 senedir ayrı yatıyorlar. En ufak kardesim üniversite 1 kız ortancı erkek askerde. Annem hiç birimizle ilgilenmez aksam olunca kendine kahve yapar sigara alır odaya geçer telefonla ilgilenir okey vs oynar. Bi kaç kere annemin birileriyle konusmalarını mesajlarını yakaladım erkek kardeşim de görmüş sorun oldu kavga ettik bağırıp çağırıp kendini bi şekilde haklı cıkarıyor aslında. Babam işe gitti sabah 9 civarı uyandım yatak odası yan tarafta odadan erkek sesleri geliyordu ve birlikte oluyorlardı. Uykumdan nasıl uyandım bilemedim ama kalkamadım yataktan lütfen yargılamayın annem sonuçta kalkmak görmek kim olduğunu bilmek istemedim. Kafama battaniyeyi çekip bekledim. Ben vardım o evde nasıl yaptı nasıl cesaret etti. Ne yapıcam bilmiyorum bunları yazmak bile bi insanın annesi hakkında cok zor. Kimseye anlatamam kimseye söyleyemem. Ama hiç iyi değilim sesleri kafamdan gitmiyor. Babam da yakalamıs msjları biz küçükken falan ama seviyor gider die korkuyor kabul etmiş susmuş. Belkide annemin 2. Evliliği olduğu için herkesi karsısına almış haksız cıkmak istemiyor. Babam boşanmaz sanmıyorum. Ama birimize bişi olucak veya sonu nereye gidicek bilmiyorum. Bekarım hayatıma biri girse öğrense ne dicem bilmiyorum. Napcam bilmiyorum kafam pskolojim hiç iyi değil lütfen eleştirmeyin belki bi yol gösteren olur..

Belki bir yol gösteren olur?