Lise sonda burada bir yürüyüş vardı. Yanlış hatırlamıyorsam yine şehit haberleri yüzünden olan bir yürüyüştü. O zamanlar Facebook popülerdi. Oradan bir sayfa oluşturmuşlardı. Gününü ve saatini öyle duyuru yapmışlardı. İnsanları katılmaya davet etmişlerdi. Onlardan biri de bendim. Yürüyüşe katıldım ve düzenleyen kişiyle bayrağı birlikte açtık. Bitince de biraz sohbet ettik. O günden sonra bir daha görüşmedim ama denk geldik.
Sonra o kişide ekli birisi bana istek atmıştı. Benim de moralim o sıra çok bozuktu. Belki kafam dağılır diye gittim, görüştüm ama o pek tekin biri değildi. Bir şey yapamadı ama yakınlaşmaya çalıştı. Ben de bir daha görüşmedim. Zaten bir dahaki sefere kendini beni dudağımdan öpeceğini dedi. Ben de bir daha görüşürsek tabii dedim ve görüşmedim. O günden beri üzerinden yıllar geçti. Biz hiç konuşmadık. Çünkü ben korktum. Neye uğradığımı şaşırdım.
Zaten o yürüyüşte tanıştığım ortak kişi de belli ki aralarında sohbetim dönmüş olacak ki beni her gördüğünde alaycı bir şekilde bana gülüp durdu. Ben, iyice yerin dibine girdim.
Şimdi yıllar sonra beni tam olarak kim olduğumu çıkaramadan instagramdan eklemiş. Bir arkadaşımı da eklemiş, bir kez görüşüp çay içmişler. Arkadaşımı da üstü kapalı uyardım. Tekin biri değildir, dikkat et dedim. Ben de onun olduğunu anladıktan sonra hesabını engelledim.
Cidden dünya yuvarlak. Hiç tekrar bir şekilde muhatap olacağım aklıma gelmezdi. 🙄🙄Dünden beri şok içindeyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya çok takma böyle şeyler çok doğal, sen sadece olanı hatırlamışsın o kadar 😂
Yani hatırladım zaten de o zaman 2012 idi. Üstünden 11 sene geçti. Yuh ya dedim. Bunca zaman sonra muhatap olacağım hiç aklıma gelmezdi.
Hafızan mükemmel neye borçlusun 😂 ben dün ne yediğimi unutuyorum
Yengeç burcu olmama borçluyum 😃😃
😂 senle zıtlaşılmaz, kocan yandı
Eski sevgilim de öyle diyordu. 😃😃Sen hiçbir şeyi unutmuyorsun, ben daha giydiğim çorabın eşini nereye koyduğumu unutuyorum diyordu.
Öyle 😂 akıllı olan senin tarafında durur. Kanki olalım burada biri bir şey derse sana havale ederim
Dünya küçük değil o kadar sadece çevren pek değişmemiş ya da çocuk seni takmış birşeyler yaşamadan bırakmaya niyeti yok
Onlarla muhatap değildim. Çevren değişmemiş diyorsun da insanlar yeni yeni insanlar tanıyor. O çocuk dediğin de beni aslında çıkartamadı. Ben, onun ismine bakınca ben bunu bir yerden tanıyorum dedim kendi kendime kendime. Onda ekli birisi benim liseden hocamdı. Onun ekli olduğunu görünce emin oldum. Sonradan ona da ben seni tanıyorum. Sadece emin olamadım da geri takip attım dedim. O da yüzün bana da tanıdık geliyor bir yerden dedi. Sonradan o da tanıdı. Belki de kasıtlı yaptı. Olabilir de ama emin değilim tanıdık geliyor tanıyorum demediği için özellikle beni takip etmeye çalışmış olduğunu düşünmedim.