Eğer birgün boşanırsanız aileniz arkanızda dururmu?

Benim ailem durmaz, bunu çok net gördüm. Bazıları eskide kaldı falan diyebilir ama hala yaşanıyor maalesef deprem zamanı bile evimiz yıkıldığında bizi kovup nefret ettikleri akrabaları evlerine doldurmuşlardı keza boşansam annem alttan alttan beni kabul etmeyeceklerini belirtti. Zaten bu yüzden de eşimin ailesi de bunu gördüğü için ilk zamanlar çok iyilerdi şimdi herşeyi yapıyorlar melekten şeytana döndüler paragöz sapık pislik insanlar eşim Allah'tan öyle değil onun da sevmediğim huyları vardı ama konuşarak anlaşabiliyorduk şimdi maalesef konuşarak anlaşamıyoruz en son babası bana bağırıp çağırmıştı ben sadece kibarca yaptığı yanlışı anlattım eşimde o gün beni savunmuştu ama ben fenalaşıp bayıldım kendime geldiğimde hala kavga ediyorlardı o günden sonra eşim de çok değişti bilemiyorum ne oluyo ne bitiyo artık annesi ile babası ile benden gizli konuşuyor asla yanımda konuşmuyor ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum dışarı çıksak karışıyorlar gezsek karışıyorlar aldığımız peynire ekmeğe kadar laf ediyorlar bunaldım sıkıldım yoruldum umarım boşanmaya gitmez ama giderse ortada kalıcam hayırlısı olsun ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Benim annem bi laf ettiğinde kıyameti koparaan bir insan eşim ama kendi annesi başka bir şehire tatile gittiğimiz için oturup ağlamış oğlum beni dinlemiyor diye eşim de annesine üzülme yavrum bi daha yapmayız falan diyor tamam annen ile kavga etmeni istemem ama benim anneme saydırıp kendi annene bunu yaparsan ben ne yapayım?
Eğer birgün boşanırsanız aileniz arkanızda dururmu?