Evlenmeden once canim cicim sensiz yapamam kapimda sabahliyodu evlenelim diye simdi geldik evlendim sıkılmış gibi paşa halbuki hic sıkmadigım karismadigim kul kole oldugum halde benden sıkıldıgını hissediyorum gerci hayattan sıkılmış sanirim sanki zorla gel benle evlen dedik niye boylesinizki amac ne
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ee artık yüzündeki maskeyi çıkardi gerçek yüzünü gösteriyor
Sen onun yemek çamaşır bulaşık temizlik işini yapan birisin. Yakknda çocuk yaparsınız çocuk bakıcılığı da eklenir.
Yani oo kendinee baska birini ariyor oylemi ben anasi rolune gectim
Olabilir. Bu aşama sizi de dışarı iter aslında bunun farkında olmali
Yani sonucta bende istenmedigim yerde duramam
Kaç senelik evlisiniz
3 senelik
Ev hanımı misiniz
Evet ev hanimiyim
En zor meslek aslında
Ev hanımı, mesai saati yok, hafta tatili yok, yıllık izni yok, hasta olsa istirahat alıp yatamaz.
Ve birde eş ile iletim yoksa , sosyalleşmek yoksa, ilgi ilgi ile sevgi sevgi ile takas olmuyorsa hiç çekilmez bir hal alır
Evet gercekten oyle bide ben dozajı asmisim demekki bir erkek bu kadar sevilmemeli butun yaralarini sariyorum sevkat gosteriyorum aciyorum ona demekki yapmamaliyim
Bu sözü çok seviyorum
İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor
İyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzünü izlerken
Yani kader demekki benim tam tersim adam
Bende olan herseyin tam zitti
Kader diye kendimizi teselli ediyoruz fakat bu yanlış tercih oluyor. Yani cüzi kader. Bizim irademize bağlı kılınan bir kader
Iyide ben bunlari bilemezdimki eskiden boyle degildi ustume dusuyordu kendi israrla evlenelim diyordu
Haklısın. İyi tiyatrocuymus kendisi. Çocuk var mi
Şu an yok
O zaman bir süre daha korunun. Çünkü belli ki bu kişi ile bir ömür geçmez. Çocuk olunca iyice köşeye sıkışır eliniz kolunuz bağlanır.
Anladim suanlik dusunmuyorum zaten suanlik bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲
Saolun tesekkur ederimm
Vay be, tam bir gerçek soru, evlilik meraklısı olanlar iyi okusun hemde görücü de değil severek ölüp biterek evlilik buysa hiç gerek yok...
Hem geliolar hem istiyolar sonrada boyle yapiolar
Küstügü zaman pipisini gostermiyo. Hersey evlenene kadar. Benden daha kaprisli
Hahaha iste ondan boynuz takiolar demekki kadinlar hakliiii
Aynen öyle
Sonrada kadini kotuluyolar ben sanmiyom kadinlar baska erkege gitsin tiksinir bikere ama mecbur birakiolar iste
Normalde bizler sadigiz. Ama onların yüzünden durumlar degisiyo
Allahım 🤣
Ben buyuk konusmuyim ama esimden baska kimseyi erkek gozuyle gormuyom ama karsiligim bu demekki
Bende öyleyim ama anlayan nerde
Yaa istee boynuz takanlari cok seviyolar
Genleri bozuk
Düzelirler, siz biraz kendinizi geri çekin, bakımlı gezin
Bak nasıl geri gelip pervane oluyorlar
@Alemdaralii ben dogdum dogali hep bakimliyim kanimda var paspal olamam hep daha yukari cikarim hayatta belkide cokk yuz verdim
Evet işte, eşin de olsa bi anda aşırı yüz ermek iyi değil, hep daha fazlasını bekler yoksa
Ve alışır
Hep bana der
@Alemdaralii evet yani bu icten gelen bisi Şu an sarilasim varsa sarilirim opesim varsa opmek isterim hep istediklerimin tam tersimi davranicaz aman erkeklrr sıkılmasin bence erkekler kendilerine tahammul edemiyor
i arkadaş ardı da ben kendi kahrımı çekemiyorum, hanımın kini nasıl çekeyim diyordu
kimisi düzeliyor
umarım sizinkiler de erken düzelir
Yaa ben böyle erkekleri anlamıyorum ben evlensem eşimin üzülmemisi için herseyi yaparım nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum
Bi bilsemm aşktan ölerekk evlendik bidee geldigimden beri beni itiyorr itiyorr ben evlilik diye cekiyorum
Yaa Allah yardımcınız olsun düzelir inşallah
Saoll cok tesekkur ederim galiba hayattan bikmis beni gozu gorurmu depresyondasin diyorum inanmiyor
Anlıyorum biraz daha zaman tanı ona ve bu durumunu idrak etmesini sağls
Bekliyorum iste baskasi olsa bu kadar beklemezdi
Bekle bakalım Yaa ne olcak
Sıkılmamıştır da artık yan yanasınız onun rahatlığındadır
Tamam. ama adim attigim gunden beri boyle öf pöff sanki ben hamile kaldimda zorla aldi beni
Üzerine düşme bakalım onun yaptıgı gibi dön yat ne tepki vericek acaba
Rol yapamam ki sogudummu bitti daha donus yok rahata erer oda
Bunlar için sogumayın evlilik bu hatasının farkına varır ila
Bakalim canim ama insan diyo ben naptimda yuzume bakasi yok kul köleyim resmen kimse yapmaz bunu kötümü ettim
Hayır tabiki eşin o senin ama üzerine çok düşme derim ara sıra geri çekil şaşırt tabi abartmadan bunu
Resmen yani strateji yapacaz sevdigimi belli etmicem sarilasim var sarilmicam ne garip bir varlik bu erkekler ya
Çooook anlayamazsın
Deliler heralde yuz versek gitmeye yer ariyorlar vermesek hemen gelip noldu diyolar hemen sıkıliyorlar cinss hepsi
Vala aslında böyle kocayı iyi bir parmağında oynatıcan da işte uzun iş deli ediyim derken deli olursun sjsjd
Gercekten oyle ya seviyosan rol yapma geregi neden sevmiyorsam zaten kotu davraniriim dimi bu erkeklerin ego olayini anlayamiyorumm
Egodan daha çok boşvermişlik rahatlık yani nasıl olsa evliyiz bugün sarılmszsam yarın sarılırım kafası her gün aynı olmuyorlar işte
Evliyiz ama bir celsede bosaniyoda insan bu kadar basibos birakilmazki kadin demekki guvendikleri limanlar var
Yok canım o kadar da degil kötü düşünme sakin ol
Sonra da neden aldattın der
Aynenn önce itiolar sonra nedsn gittin diolar
Yani ne oldu da gidiyor alacağını aldı eh tabi sende herseyinle ona veriyorsun bumu sıktı nedir
Bilmiyorumki kim cekerki onu kimi bulur ben zor cekiyorum suratini kahrini herkesi ayni saniyolar
Sana ilgisizliği her yönden mi berbat
Dengesiz yani bazen iyi gibi bazen yuzume bakmiyor pskolojisi kotu belkide anlayamiyorum sanki eskiden cok mutluymusta ben gelmisim bozulmus hersey
Yine diyorum herşeyi çok mu verdin ne yaptın sen hiç reddetmedin mi onu
Yokk neden reddediyim o benim canim kanim olmus es sonucta ama o demekki istemiyor boyle
İşte sen bu kadar kolay ulaşılan biri olunca heyecanı kaçmış oluyor
Allah allah napayimki cok sacma bisi biz neden esimize ulastik dur baska erkekleride ayartayim demiyoruz
Tamam saçma zaten yaptığı da işte bu kafaya sokmis ya seni görüp başka bir erkek sence kıçını dönüp uyurmu
Yani severken sevmiyomus gibi askindan olurken olmuyomus gibimi yapacam
Daha açık yazardım da şimdi kapalı yazicsm evet öyle yapacaksın ve onu deli gibi arzulasan da kendi kendine rahatla bunu bilsin görsün bak neler oluyor senin arkanda nasıl dolanıyor... sen ona fazla fazla verdiğin için senden alacağı bir şey yokmuş gibi bakıyor
Anladimm demek. istedigini diger kadinlar gibi aman basim agriyo git demedgimiz icin diyosun reddetsem kalbi kirilir ama hemen
Senin kalbin yokmu? Adam yanında sana sarılmaya useniyor
Haklisinn bak istenmedigimi dusundugum icin kalbim param parca oluyor bende icimden dedim birgun topragima saril
Yani öyle cümleler kurma da.. bide anlamıyorum neyine guveniyor sen hep onu mu isticeksin yarın bir gün ya gözün kayarsa insanız ya sonuçta bazı ihtiyaçlar cidden giderilmeli
Ben bir bayan olarak sadece gercekten baskasi tarafindan sevilirsem ceker giderim buda rahata erer
Yani bu durumun olmaması için tek bir neden var oda senin içindekiler
Yani ben birakmiyorum Şu an hala direniyorum gerisini Allah bilir artik
Yani şöyle diyim özel biliyorum ama ne son ne zaman birlikte oldun ve o birliktelikten sonra bu zamana kadar nasıl bir sicaklik hissettin
Birlikte olmuyor mu
O degil konu arkasini donmesi yani ilgi alaka yok naber nasilsin demek yok
Ev arkadaşı gibi o ne öyle
Ne kadar oldu evleneli
3 sene oldu asker arkadasiyim
Sadakatine güveniyor
Nasılsa bir yere gidemez diyor
Evet ben cok sadigim ama sadigim diye naver nasilsin askim denmezmi insan esine
Azcık gözünün dışarı kaydığını göster
Yapamiyorumm oyuncu degilmm ondan baska kimseye bisi hissediomus gibi bile yapamiyorumm belki size saka geliyodur
Takip eder misin
Çocuk var mi
Hyr yok
Nasılsın tatmin oluyorsun
Ne oldu
Kadını doyurcaksın yoksa sorun olur
Duygusal anlamda insana lazim hersey o degil
Her anlamda doymalı net
Ne iş yapıyoruz eşin?
Biyerde soförluk yapiyor
Belki kafasında başka sorunlar var
Hic bitmiyorki hep. sorun ne yasamis bilmiyorum ne konustugunu bile anlamiyorum bazen
Konuşmaya çalış iletişime uğraş
Hep mizmiz hep olumsuz bende iste bundan sevgi bekliyorum bi kosede
Devamlı olumsuzluk düşünen kötüyü çağırır kolay değil işin
Hep boyle herseyden bisey cikariyor dinledigi muzikleri ben dinlesem kendimi asarim kendi sorunlari var demekki
Olanda sana oluyor elbette
Öyle iste evlilik diyoz sabrediyorz tamir etmeye calisiyoruz
Umarım tamir edebilirsin onunda sana karşılık vermesi lazım tek taraflı şavaşın sonu hüsran olur
Bakalim Allah bilir umarim duzelir Şu an yapacak biseyim yok yuva kolay kurulmuyor umarim hata yapmiyorumdur
Sen sabretmeye çalış hata yapacağız elbette insanız
Yani neyapayim herseyden sıkılmıs bir hali var depresyondasin diyorum anlamiyor
Anlamayana söz anlatmak zordur
Dinledigi muzikler korkunc ya yani saglam adam dinlese asar kendini soyluyorum anlamiyor
Olan sana oluyor işte ömrün boyunca uğraş dur
Bekliyorum simdilik hatami bilmiyorum
Ne zamandır böyle hepmi böyleydi sonradan mı oldu
Iste evlendik basladi sıkılmaya 3 yildir boyle herseyden sıkılıyor benden bile
Onun kafası pek sağlıklı değil demekki üç ayda bu seviyeye gelmemeli
3 yıl oldu cocukluktan beri bu sekilde bence cunku kotu bir ortamda buyumus siddet gormus
Hayata küsmüş adam herşeye küsmüş
Evet ama ben yapmadimki aile ortami kotuymus kimseden fayda yok diyo ben destek oluyorum arkadas gibi ustune dusuyorum fedakarlik yapiyorum daha ne yapabilirim gozum. ondan baskasinda değil evime esime sagdigim
O zaman kabul edeceksin fedakarlık yapmaya devam edeceksin insanda huy değişmez her şey değişir huy değişmez
Evet degismiyor sadece mutsuz demekki dunyadan kopmus baglamaya calisiyorum
Zor bağlanır işin çok zor olan umarım sana olmaz
Fiziğine dikkat et
Sana bisi diyim ben kendime ortamda yuz erkegi baktiracak. kadar bakimli ve guzelim ama gozunde yok demekki
Elindekinin kiymetini bilmiyor demek bir de hormonlarla alakalı
Bence gayy
O kadar mi yapmiyor
Yok be saka dedim duygusal anlamda ilgi alaka yok
İyi bari hiç yoktan😀
Erkeklerle arasi cok iyi bana gelince hersey kapaniyor 😀😀
Söyle ona yemeyenin malini yerler 😀
Enteresan, maddi durum nasıl
Iyi aslinda sanki evlendigimiz gunu beklemis rolmü yapti bana acaba
Sanmam ama ileri görüşlü biri olmayabilir, bekarken ki bazı şeylerin evlenince sonlanacağını ön görememiş olabilir
Belki yapamadıklarının pişmanlığıdır
Ne yapacaktiki ben onu kisitlamadim karismadim bile
Evliliklerin ilk 5 yılı boşanmalar hep fazla olurmuş
Özellikle de ilk yıl
Biraz sal çok da üstüne düşme hem kendini de küçük düşürme gözünde
Aynen yooo biraktim simdi isterse uranuse gitsin byby cekerim
haz alışkanlığa dönmüş maalesef
Yarın bu aldatırda
Kendi bilirr
Sen ne yapacaksın bu durum da
Sağ koymam..
Aferin