Her şey çok iyi ama farklı şehirlerde yaşıyoruz diye yanıma buluşmaya gelmiyor sebebi ne olabilir? Hazır hissetmediğini henüz içinden gelmediğini söylüyor
Sebebini öğrenemiyorum her şey aramızda çok iyi benle ilgili çoğu şeyi merak eder sorar vakit ayırır ama gel yanıma buluşalım deyince tamam ilerde diyor şu an içimden gelmek gelmiyor diyor bana. Ve sebebi sevmediğinden değilmiş seviyor ve istiyormuş beni gerçekten ama bilmiyorum neden gelmediğini bir türlü
Olabilir mi acaba böyle Her şey aramızda iyi benle ilgili çoğu şeyi merak eder sorar seviyor gibi gerçekten. Ama gel yanıma buluşalım deyince henüz içimden gelmiyor diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan söylüyor
Bunun iki sebebi vardı ya sana gerçekten değer vermiyo önceliği sen değilsin ya da maddi durumu yoktur ki bu üzücü
Ne yapmalıyım peki
Önce sebebini öğrenmen lazım belki gerçekten maddi durumu yoktur eğer sorun o değilse unut gitsin
Sebebini öğrenemiyorum her şey aramızda çok iyi benle ilgili çoğu şeyi merak eder sorar vakit ayırır ama gel yanıma buluşalım deyince tamam ilerde diyor şu an içimden gelmek gelmiyor diyor bana. Ve sebebi sevmediğinden değilmiş seviyor ve istiyormuş beni gerçekten ama bilmiyorum neden gelmediğini bir türlü
Gelmemesi için mantıklı bir sebep söylemesini iste
Henüz içinden gelmiyor sebebi buymuş. Diretince Sen benle yaz ilişkisi mi düşünüyorsun tamam gelicem diyorum ama şu an değil filan diyor
Hem ilgili hem vakit ayoroyor hem değer veriyor ama buluşmaya gelmiyor ne saçma bişiy
Evet kafamda deli sorular her şey mükemmel ama en önemli şey yok yani buluşma yok
Aranızda kaç km var
Ben Samsun o Erzurum da uzaktayız
O zaman vazgeç boş ver bence
Sevgilisi var aldatıyor diyeceğim ama o kadar fazla bana zaman ayırıyor ki başkasına vakit kalmaz o derece
O zaman akışına bırak yakında belli olur
Evet öyle yapıyorum biraz daha bekleyip zamana bırakacağım bakalım neler olacak
Bişiy sordum?
Maddi sıkıntı da olabilir işin içinde
Olabilir mi acaba böyle
Her şey aramızda iyi benle ilgili çoğu şeyi merak eder sorar seviyor gibi gerçekten. Ama gel yanıma buluşalım deyince henüz içimden gelmiyor diyor
Olabilir ama unutma ki uzaktan mesafe ilişkide her şey beklenir yani orada başka sevgilisi filan da olabilir deneyimlediğiimiz şeyler maalesef
Başına geldi mi
🥲🥲🥲
Of ya 🥺 şu an benimde içime şüphe düştü 😢😢
Düşmesi senin için iyi olacaktır sonra üzücü oluyor...
Gizlediği birşeyler vardır
Gerçekten her şey çok iyi ama henüz içimden gelmiyor deyip buluşmadan kaçıyor çok saçma
Seven merak eder hoşlanan görmek ister
Hayatımla ilgili her şeyi soruyor merak ediyor buluşmaya da tamam diyor ama şu an için henüz içinden gelmediğini söylüyor işte
Üşeniyordur
Sen nerde o nerde
Ben Samsun o Erzurum
Ben gelirim
Ben onu diyorum