Yemek yapmak için olabilir. Bir şeyler izlemek için olabilir. Ya da pul koleksiyonunu göstermek için olabilir🙄

Yemek yapmak için olabilir. Bir şeyler izlemek için olabilir. Ya da pul koleksiyonunu göstermek için olabilir🙄
Hayır hiç karşı cinsi evime davet etmedim.. zaten davet etmek için sevgili olmam gerekiyor ilk önce ama öyle bile olsa etmezdim bunun yerine dışarıda ki mekanlar da buluşmak daha iyi olurdu bizim için.. mesela kafeye giderdim kahve içmeyi sevdiğim için sinemada olabilirdi.. veya bunun dışında eğer bir gün kendi evim olursa o zaman sevgilimi kendi evime davet ederdim ki o zaman da zaten buna uygun ortam olurdu ve maddi durumum da yeterli olurdu hatta birlikte bile yaşardık belki de
Evet geçen gün görücü geldi bana 😁😁
Uzun süredir yazıştığım yazar bir hatun vardı. Kitap fuarı için İstanbul’a gelecekti imza gününe. Gelmişken İzmir’e gelip seni de göreyim “dedi. Otelde kalacaklardı. Bizim alt kat da şimdilik boş olduğu için bizde kalmalarını, boşuna masraf yapmamalarını söyledim. Kabul ettiler. Zaten sattığı bir kaç kitabı benim ibanıma gönderecek kadar güvenmişti hatun.
Teyzesi, kız arkadaşı ve kendisi geldi. 4 gece kaldılar. 4 gün İzmir’i gezdirdim. Uzun süredir yazışıyordum. Niyetim ciddi ama belirsiz ve biraz kararsızdı yüz yüze görmediğimden. Onunda bulanık ve belirsizdi.
Yüz yüze görüştüğümde gerçekten çok tatlıydı hatun. Masum, çekingen, akıllı, iffetli, başarılı, inançlı.. bal gibi. Tutuldum..
Şimdilik sonuca ulaşamadık ama az biraz umudum var.
Geçmişte davet ettiklerime nazaran evliliğe gidebilecek oldukça büyük bir aday. Bende masumun. Kötü niyetim yok yani. Kokusu burnumda ve özlüyorum..
Yaşadığım aşk acılarından deneyimliyim, bağışıklık kazanmış gibiyim ama ister istemez yine benzer duygular yaşıyorum hem aşk anlamında hem özlem anlamında.
Hala babasının evinde yaşayan bir embesil olduğum için nasip olmadı daha. Bir ömür boyu sekssiz yaşarım ama babamın evine kız atmak gibi bir utançla yaşayamam ömür boyu.
Cevap
26Cevap
Yok etmedim, ama benim pul ve peçete koleksiyonumu hostermek için kardeşim kız arkadaşlarını eve getirirdi...
Göstermek*
Karşı cins yakın arkadaşlarımdan gelenler oldu ve oluyor da ama flörtümü ya da sevgilimi hiç çağırmadım
Bir kişiyi davet ediyordum, göz boyamak için yemekler, tatlılar falan yapıyordum ona. O kişiyle de sonra evlendik.
Sadece karşı cinsimi değil, eşiyle beraber ikisini davet ettiğim oluyor. Ara sıra gelip kalırlar da.
Çay kahve içmeye de davet ettim her arkadaşlık ettiğimiz kızla sevişmemiz gerekmez
Pul koleksiyonu nu göstermek için davet etmiştim😀
Ben etmeden geliyorlardı tabii öğrenci evindeydim o zaman
Hayır ama gittim dışarda görüşmek istemiyordu mecbur
Tek yaşamama rağmen hayır davet etmedim gerek yok sonra komşular gece gündüz beni konuşur aman 😂😂
Sapık damgası yememek için karşı cinsle diyalog kurmuyorum
Hayır. Pul nedir?
İlginç. Cevap için teşekkür ederim.
Etmiştim ama oyuncak oynamak için 😄🤷♂️
Bu normal birsey degilmi tabiyki dost arkadaş
Etmedim, edeyim de babam vursun çocuğu djjd
Davet edildiğim için icabet etmişligim olmuştu..
Noldu
Hayır.. bizim buralar da öyle şeyler olmaz🙄
Etmedim ama kapımda biten oldu.
Hayır hiç böyle bişey yapmadım
Pul iyi fikir.
Etmişimdir.
doğal olarak evet : )
Evet ettim onlar da etti 😅
Etmedim, etmem de.
Hayır hiç etmedim.
Sürekli ediyorum 😂😂
Etmedim öyle yapmadığımız için sevilmedim.
Hayir etmedim.
Coook tabi ilk buluşmada değil.
Dayım geldi olur mu?
Sağolassııınn 😅
Ben etmiyorum sjsjsj
Ettim 🙄
Etmedim
Hayır etmedim
Hayır
Hayır etmedim
Hayır etmedim
Günah günah 😂