diğer dünyaya inancım pek yok ama hiç araştırmadım da detaylıca.
dinler varsa müslüman olduğum için şanslıyım. ama şöyle ki kapanmayı düşünmüyorum. turistik yerdeyiz ailem de açık herkes. ama namaza başlamak istiyorum. sizce geç mi?
geçmişte kötü şeyler yaptım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir yaş geç değil ama namaz kılmadan geçirdiğin her vakit zarardasın inşallah ömrünün sonuna kadar namaz kılarsın
Teşekkürler
Rica ederim
Geçmişte herkes kötü şeyler yapar önemli olan pişman olmak tövbe etmek sakın kötü şeyler yaptım namaz kılamam diye düşünmeyin
Çok düşünüyorum bunu
Yanlış düşünüyorsun Allah günahları affedendir
Biliyorsun imandan sonra gelen ilk amel namaz Müslüman namaz kılmak zorunda
Biliyorum ama çok yanlışa düşüyorum
Namaz insanı günahlardan korur sen namaza başla daha az yanlışa düşersin emin ol
Umarım
İnşallah
son nefes anına kadar hiç bir şey çin geç değil
Bende başlayacağım inşallah
İnşallah biran önce
hiçbir zaman geç değil
Hiç geç değil niyet önemli bence
Geçmişte ne yaşadın mesela?
Nude yolladım se. ksting felan
Sen kesin antalyalısın bu kadar saçma ve beyin yoksunu bir kafa ancak antalya kızlarında olur.
Neden
Hakaret etmeye gerek duyacak kadar özgüvensiz olma. Burada artistlik taslarsın sen anca.
Ortada Arttistlik falan yok. Kime ne sen seviştiysen sexting yaptıysan nude attıysan ne var bunda bunlar gayet normal şeyler aşın artık şu saçma köylü kafasını yaaa
Bunun için hakaret etmenize gerek yok. İnsan gibi de anlatabiliyormuşsun
Benim asıl sinir olduğum şey antalya erkeklerine hiç bunlar yasak ya da günah değil hepsi hayvan gibi saldırıyor sağa sola ama iş kızlara gelince ayıp yasak günah. Yok öyle bir şey ezdirmeyin kullandırmayın kendinizi bu kadar. Seks onlara serbestse size de serbest. Şu koca ülkede doğu kadınları bile zihniyet olarak sizden çok daha modern.
Erkekler kolay buldukları şeye değer vermiyor Zor bulsa da değer bilmiyor brnim için öncelik seks değil sevilip sevilmek
Mesele o değil her erkek de aynı değil.
boş yer kapanma diğer dünya diye bişey yok
ölüp dirildin mi
ölüp dirilmeme gerek yok kitabı bi türkçe oku sonra gel konuşalım hatalar çelişkilerle dolu
O çeviriden ya da kapasitenin yetmemesinden de olabilir okuyup başlamayı düşünüyorum zaten
asdjhsadkjashdsakjh
Seni zaten engellemişim belliki slağın tekisin
Ben 25 yaşında başladım
Devam ediyor musun
Evet
Bravo size
hayır geç değil tabiki.
Hiç bir yaş geç değil
asla geç değil
Nefes aldığın sürece hiçbir şey için geç değil
Geç diye bişey yok:)