AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
haklı değil. isteyen istediğini giyer ve bu kimseyi ilgilendirmez
Ben de türbanlıları, çarşaflılari görmek istemiyorum ama bir şey demiyorum. 😂
evde kalıcak erkek bulamıcak diye ödü kopmuş bunun
Yüzünde ki boya sırf 9,5 kilo olan kadın mı demiş bunu
Bi insanın ne giyindigi ile ilgilenmeyen bu ülkede çok azınlıkta sizene kim ne isterse giysin
Konuşulmak için yaptığı çok belli. Yorum yapıp tanınırlığını artırmanın alemi yok.
Bunu diyen kızın yüzü açık götten daha dikkat çekici hshshsh
boş ver gitsin o zaman bakmasın awq rahatsızsa onun gözüne göre mi yaşıcak millet
Yani bana göre öyle bazen bokunu çıkartıyor lar yeni nesil meşhur Z kuşağı
Kışın popo göstermek saçma ztn 😀 haklılık payı var
Yaz kış farketmez. Asalet insanın hanimefendi ve beyefendi gibi giyibmesini gerektirir bence
yüzündeki dudak dolgusu insanları rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok
Allah bizlere yardım etsin. Bütün müslümanları korusun İnşAllah.
Avrupa'ya özene özene kızlar Avrupa'dan daha orr oldu
bizde kapalı görmek zorunda değiliz gitsin arap ülkesine
Sana mı sorcaz?
kendini kapalı sanan açık
açılda rahatla
koymuş göğsünü kendini kapalı sanıyo kezban
bu dudaklarla video cekip aykirilik yapip prim mi yapmis
bu kapalı mı şimdi? böyle kapalılık olmaz olsun şu vaziyete bak
Yazın mı görmek istiyo bunu başka açık bı kız çekmişti zaten ondan mı görmüş bu da
popo görünüyorsa evet haklı, ama makul ölçüde etek giyilmişse haksız.
Kısmen haklı ama kendisi de çok normal değil. Videodaki tavırlarından yapmacıklık akıyor
Geri kalmış ülke sorunları işte ne diyeyim zaten Türk milletinde mantık aramayacaksın
Haklı, yani açık giyinmek ayrı bunlar resmen çıplak ve bunada özgürlük diyor sıçrım böyle özgürlüğe.
Haklı özgürlük adı altında ahlaksızlaştırdılar ortalığı birde onları destekleyip yağcılık yapanlar kendine zemin hazırlayanlar da sebeb oldu
Bu kıza hak veriyorum ister kızsınlar ister onaylasınlar maalesef ki doğru açıklık başka çıplaklı başka yurt dışına özenip iyice dozu aştılar
Kadın haklı demek o kadar çıplak ki artik rahatsız ediyor toplumu. Ayrıca üniversite orası ya Antalya'daki fb barı değil. Uyumlu giyinin
en az hemcinslerine laf attığı, yerdiği kadar güzel şeyi vardır, ama sergileyenemek onu delirtiyodur, kıskanıyodur.
siyasal islam capital le sahip olunca şimdi insanların yaşam tarzlarına müdahale hakkını kendinde bulur yüz yıllarcahep böyle olmuştur
bakmama özgürlüğünü ullanabilir bende onların kıyafetnden hoşlanmıyorum ama özgürlüğüdür deyip susma hakkımı kullanıyorum
Haklı tabi lan. Bunun dinle bir ilgisi yok. Herşeyin adabı olur. Yallah arabistana diyenlerin eline...
o üniversitede olsan sende öyle derdin aşko clupta mıyım yoksa okulda mı diye durup sorguluyorsun kendini, ayrıca kesinlikle haksız diyemezsin göreceli durum bence kelimesi daha güzel dururdu orada …
Bunu silikonlu dudakları ve 3kg makyajıylamı söylüyor bu hanfendi
Aga cidden crop taytın moda olduğu bir çagda haklı video
Kendi ağzından "popiş" çıkması düşündürücü...
ilgi cekmeye calisan uyuzun buri. her yeri yapili bide
Sonuna kadar haklı oh nihayetinde bi hemcinsiniz bile söylemiş anlayin artik
Ben de böyle mumya gibi tipleri görmek istemiyorum ama bağırıp çağırmıyorum.
bunu diyen kapalının dudakları maşallah gözleri yüzleri boya dolu.
Bazıları artık giyimi "challenge" gibi görüyorlar. Açılmak üzre rekabete giriyorlar.
Kesinlikle çok haklı açıklık başka bir şey bunlar resmen çıplak abarttıkça abarttılar
Böyle diyip sonra sevgilisinin muzunu emmeye gidiyordur.
Bunu söyleyen hanımefendinin de tesettürlü ve yüzünde 8 kilo boya olduğunu da göz aradı etmeyelim
Gram haklılık yok söylerinde. Pardon da onu ne ilgilendirir. İstediğimizi giyeriz görmek istemiyorsa gözünü kapasın.
Eviniz sokak mı ki istediğinizi giyinebiliyorsunuz? Kim veriyor size bu hakkı?
Sen de vergi veriyorsun bu ülkeye ben de.. Senin terbiyesizce giyinişin benim hakkıma giriyor.. Beni rahatsız ediyor.. Evinizde nasıl giyiniyorsanız giyinin ama toplumsal alanda teşhircilik yapamazsınız, böyle bir hakkınız yok..
Kimseden hakk almama gerek yok istiyorum yapıyorum. Rahatsız oluyorsanız bakmayın gözünüze sokan mı var
İyi bu mantıkla herhangi bir sapık da tecavüz edince, "istiyorum, yapıyorum; rahatsız oluyorsanız sokağa çıkmayın" derse ne dersiniz?
Böyle kıt bir mantık olabilir mi?
Anlayış kıtluğın falan mı var? Ben öyle bir şey demedim sen artık nasıl çıkardıysan benim dediğimden bunu
Çok basit? Siz istediğinizi yaparsanız, herkes istediğini yapar?
Ben istediğimi giyerim dedim yaparım dedim.
Tamam herkes de sizin gibi düşünürse, istediğini yapar ve hesap sorma hakkınız da olmaz..
Daha açık nasıl anlatılır?
Ben herkes istediğini yapar hesap soramazsınız fikrini savunmuyorum ben herkes istediği gibi giyine bilir kimse karışamaz fikrini savunuyorum
İşte orada çelişiyor fikriniz.. Herkes istediğini yapamadığı gibi giyinemez de.. Buna toplum otokontrolu denir..
Toplum içindeyseniz buna dikkat etmek zorundasınız, bu kadar.
Tamamen farklı dünya görüşlerinmiz var. Anlaşıp bir noktaya gelemeyeceğiz bu yüzden daha fazla tartışmak anlamsız bence
Çünkü sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Bu kadar lafı ilkokul çocuğuna anlatsaydım anlamıştı..
Toplumun tek bir amacı var kadınların özgürlüğünü kısıtlaman seninde amacın onlarla aynı hepiniz gerikafalısınız ama sizin gerikafalılığınız yüzünden kadınlar özgürlüğünden mahrum kalmayacak. Evet kendimizi düşünüyoruz sanane? Git o zaman gerikafalı fikirlerini ilkokul çocuklarına aşıla onlarıda kendin gibi gerikafalı yap
Herkes istediği gibi giyinip dolaşır herkes kendi işine baksın
Kendisine baksın bende çıplaklığı karşıyım ama herkes kendi mezarına girecek kimene
Herkesi ilgilendiriyor.
@TürbanlıHuriş niye ki banane şu an da herkes araştırıp görecek zamandayız
Neyi?
Benim aklıma tek bir soru geliyor. Nasıl donmuyolar?
O zaman arabsitana git o popo için Afganistan'dan adamlar yürüyerek 800 km yol gelio
İstediğimi giyerim biz kendilerine niye kapaniyorsunuz demiyoruz
Tesettür olması gereken kıyafet şekli çünkü.
Sen sabah beni s.. kn yok mu diyen degilmisin
Açıklığı özgürlük sananlar şimdi saldiracaktir evet hakli kiz
Şunların mağduriyeti hiç bitmiyor sanana ya millet istediğini giyer
Ne alaka? Çok acık giyinmek hoş değil.
Kimse kimsenin giyimine karışamaz bu başka bişey ama anlamıyorum neden kızın kapalı olmasına makyajına laf etmişler
Doğru demiş adam gibi giyinmeyi de bilmek lazım
Yazın görünce sıkıntı yok mu 🙄
mevsimi değil şimdi olgunlaşmamış demek ki :D :P
Arabistana gitsin o zaman ya
Bazıları gerçekten abartıyor
Ekmağımıza daş goma abam :D
Degil diyen seri kasardir
degil mq bakma o zaman
Kış ne alaka ben onu anlamadım
sana ne derler insana