Ben mi çok önyargılıyım bilmiyorum. Doktorun sosyal medya hesaplarına baktım bakmaz olaydım. Şimdi ben bu kadının mesleğini hakkıyla idame ettirdiğine nasıl inanayım? Psikiyatrist bir doktorsun ve.. Çok tezat geliyor ya. Allah yardımcın olsun diyip göndermesin 😃 O yüzden zamanında resmi kurumlarda kıyafet kanunu varmış. Ne de güzelmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne alaka sen ve doktorluk git max din öğretmeni ol
Güncellemeler
+1 yıl
İptal ettim peh
Hem akpli hem dindar birinden psikiyatri seansı almak?
Aman millet linç etmeye bahane arıyor zaten bekaret neden bu kadar önemli görülüyor diye konu paylaşsan da linç ediyorlar linç etmedikleri bi konu yok ki.
20 yaşındayken bahsettiğin gibi bir kadından psikiyatri seansı aldım zaten o yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Kadın resmen ayrımcılık yaptı. Benim hakkımda abuk subuk konuşmuş babamla görüştüğünde.
Yok ya babam bana yıllar sonra anlattı. Söylediğine göre kadını hastane idaresine şikayet etmiş. Kızın bir hastaneye kapatılmalı ömür boyu orada kalmalı falan demiş manyağa bak. Sanki ben azılı bir katilim.
Doğruyu söylemek gerekirse beni yanlış yönlendirmedi tabi ama içten içe ayrımcılık yapıyormuş yoksa neden böyle abuk subuk konuşsun ki. Kadına bir saygısızlığım falan da olmadı yani
Bu zihniyetteki senin kimsenin hakkıyla idame edemeyeceğin çıkıyor komiksiniz insanların dini görüşüne dahi saygınız yokki on yargılarınız batsın birde güya laik ulkedeyiz amaaaaa sadece bir kesime göre laik karşıya saygı 0 yazık.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Laik ülkeydik. Kıyafet kanunundan ve arap g*tü yalamadan önce.
İnsanlik dersi al da öyle konuşalım laiklikden bahsedip sadece özgürlüğü kendiniz için istemenizden seni kimse zorla dine gir demiyor ama dinini yaşamak isteyenlere saygı duymak zorundasın ama sizde bu var zorla bir insanın dinini yasatmama bunu sorgula laiklik sadece açıklara değildir zavallisin ki laikliği çok yalnis bilen cahilin tekisin ve yine o hor gördüğün kadına mecbursun merak etme onlar senin gibi yobaz değiller dirsek curuterek bir yere gelmiş eğitimlerini almışlar vasıfsız değiller şimdi başka yerde havlayacak olan sensin hayde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Laiklik ağrısı girdi içime o derece... Belki profesyonel biridir diyesim var ama hem dindar hem akpli olması paradoks zaten...
İptal edesim var midem bulandı
E daha baştan kanın almamış zaten durduğun kabahat... İkişer birayla kutlar mıyız bunu :)) şaka yapıyorum
Olur gel Kadıköy’e 🤣
Haha teşekkür ediyorum. Bahariyeden aşağı doğru sallanıyorum hemen :)
Ufff devlet hastanesinde çalışan bi doktor bilemedim ya
Övmüşlerdi de
İşin içinde devlet varsa uzak durmak gerekiyor her konu için böyle. Özel en güzeli birax cep yakar ama değer...
İşine düşğncelerini karıştırmaz muhtemelen. Endişeye gerek yok
Yani ben bu kadına alkol sorunum olduğunu anlatabilirim öyle mi? İçinden Allah ıslah etsn demez :D
Demez tabii ki
Teşekkürlwr
Rica ederim
Güven vermez. Başın açık olduğu için seni yanlış yönlendirebilir
Ben de öyle hissediyorum ama linç yicem kesij twitterda sorsam
Aman millet linç etmeye bahane arıyor zaten bekaret neden bu kadar önemli görülüyor diye konu paylaşsan da linç ediyorlar linç etmedikleri bi konu yok ki.
Sen olsan gitmez miydin?
20 yaşındayken bahsettiğin gibi bir kadından psikiyatri seansı aldım zaten o yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Kadın resmen ayrımcılık yaptı. Benim hakkımda abuk subuk konuşmuş babamla görüştüğünde.
Onu varya… Ahhh bir şey yaptın mı kadına
Yok ya babam bana yıllar sonra anlattı. Söylediğine göre kadını hastane idaresine şikayet etmiş. Kızın bir hastaneye kapatılmalı ömür boyu orada kalmalı falan demiş manyağa bak. Sanki ben azılı bir katilim.
Umarım doktorluktan men edilmiştir mk salagı
Doğruyu söylemek gerekirse beni yanlış yönlendirmedi tabi ama içten içe ayrımcılık yapıyormuş yoksa neden böyle abuk subuk konuşsun ki. Kadına bir saygısızlığım falan da olmadı yani
Ön yargılar insanın hayatını karartır , kıyafet yönetmelikleri senin gibi bilime değil görüntüye önem verenleri kandırmaktan ibaretti.
Aslında bu kutuplaşmayı hükümet yaptı.
Ortada ne gibi bir kutuplaşma görüyorsun?
Ooooo sen akplisin neyi tartışcam senle
Bu cevabın aslında, verecek cevabın olmayışından ve bunu herkes biliyor.
Bu zihniyetteki senin kimsenin hakkıyla idame edemeyeceğin çıkıyor komiksiniz insanların dini görüşüne dahi saygınız yokki on yargılarınız batsın birde güya laik ulkedeyiz amaaaaa sadece bir kesime göre laik karşıya saygı 0 yazık.
Laik ülkeydik. Kıyafet kanunundan ve arap g*tü yalamadan önce.
Sadece açıklamamı laiklik zihniyetini sık. Dinler senin
Kanka önce Türkçe dersi al sonra birilerine havla
İnsanlik dersi al da öyle konuşalım laiklikden bahsedip sadece özgürlüğü kendiniz için istemenizden seni kimse zorla dine gir demiyor ama dinini yaşamak isteyenlere saygı duymak zorundasın ama sizde bu var zorla bir insanın dinini yasatmama bunu sorgula laiklik sadece açıklara değildir zavallisin ki laikliği çok yalnis bilen cahilin tekisin ve yine o hor gördüğün kadına mecbursun merak etme onlar senin gibi yobaz değiller dirsek curuterek bir yere gelmiş eğitimlerini almışlar vasıfsız değiller şimdi başka yerde havlayacak olan sensin hayde
Üfff kes sesini başörtüsünden kokuşmuş beyin
Belli oluyor kokuşmuş olan 😂
Hem chpli hem ateist biri olsaydı da aynı önyargıyla yaklaşacak mıydın?
Asla tabiki
Ansjd gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacın varmış 😄
Kanka bu önyargımda haklıyım biraz kusura bakma. Ya da sen max akplisin anlamıyosun
Senin gibi insanları kategorize etmeyince max akpli mi olunuyor? 🤣
Akpli veya hdpli, acilen tedavi ol yavrum, iyi değilsin :d
Ya bak kadına alkol sorunlarımı anlatıcam ve buraya yazılan tecrübeleri de oku bi
Geçmiş olsun