1 yıldır bir kızla ilişki yaşamış ortaya çıkınca yalvardı yakardı tekrar barıştık ve 2 ay geçti iletişimi kestiler. Kız kocamın ailesinin yaşadığı bize uzak bir şehirde yaşıyor. Kocam ailesinin yanına gitti ve o şehire gider gitmez kızın iş yerine gitmiş ve onu beklemiş, 2 kere görüşmüşler. Bugün tekrar dönüyor ve kıza telefonda lütfen bana zaman ver, karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş. Kız seçim yap ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş ve 1 ay mühlet vermiş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aynı şekilde evli bir adam tarafından rahatsız edildim. önce arkadaştık sonra o hisleri oldugunu ve baha alık oldugunu soyledi fakat ben istemedim evli olduğunu sonradan ögrendim. evli olmasa da ona o gözle bakmamıştım ama evli olması onu daha da çirkinleştirdi gözümde. bu arada çok ısrarcıydı kendisinden zor kurtuldum. sonuç olarak bu adamın sevgisine inanmayı secerseniz sadece kendinizi kandırırsın hem gelecekteki üzüntünü katlarsın. bu durumlar değişmez 2 yıl sonra baska kıza yazmaya başlayacak olan sana olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam canım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSence olabilir mi? bir düşün. karakteri olsa gerçekten severdi. iki kadını götürme peşinde
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz nerden ogrendiniz bunları Eşiniz sizi seviyor konuşmasına gore diğer kızı baska. bi sebepten dolayı mj istiyor acaba
09 Yorumla
Soran+1 yılKızın evli olduğundan 2 ay önce haberi oldu ve zaten o günden sonra hiç iletişime geçemedi. Benimki ailesinin şehrine gidince kızın iş yerine gitmiş. 2 kere görüşmüşler. Kız karını seviyor musun demiş, o da evet demiş. O zaman konu kapandı ben devam etmek istemiyorum bitti önüme bakıcam demiş bu seferde kocam olacak kişi lütfen zaman ver diye ısrar etmiş. Ne yapmaya çalışıyor?
- +1 yıl
İlişki mi. istiyor acaba Eşiniz değişiklik mi arıyor
Soran+1 yılBilmiyorum sence? Kız bizim için hiç bir adım atmıyorsun ben böyle bir ilişki yaşamak istemiyorum korkaksın demiş. Benimkine karımla bazı konuları konuşmalıyım ona göre bir karar alıcam lütfen zaman ver diye ısrar etmiş. Kızsa 1 ay mühlet vermiş ve bu sürede ikiside düşünecekmiş.
- +1 yıl
Esin nasil. davranıyor sana ilişkinin falan nasil
Soran+1 yılAslında iyiyiz ama ilişkimiz hakkında bazı soru işaretleri var çünkü yanı şekilde dine inanmıyoruz. Ve imam nikahımız bar sadece daha düğün yapmadık
- +1 yıl
Ozamn rahatlıkla bırakır seni nikah neden kiymadiniz ve dine inanmıyordu diyosun dini nikahimiz. var diyosun isine bak sorunun yok muhabbet etmeye. calisiyosun
Soran+1 yılHayır o inançlı biri ama ben aynı şekilde inanıyorum yani itikadımız tam aynı değil ve o bunu kafaya çok takıyor.
- +1 yıl
Kesin bırakır ozamn bu da sorun olur zaten resmi nikah da yok
Soran+1 yılBu konuyu çok sorun ediyor. Kız demiş ki karını seviyorsan konu kapanmıştır yolunu açık olsun. O da her şey sevgi aşk değil demiş.
+1 yılböyle bir ilişki istemiyorsa başında kendisne olan saygısını bozmayıp ilişkiye başlamayacaktı gerizrkali
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım kızın evli olduğundan 2 ay önce haberi oldu ve zaten o günden sonra hiç iletişime geçemedi. Benimki ailesinin şehrine gidince kızın iş yerine gitmiş. karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar gideriz ne demek?
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. senin yapacağın şey çok net onları bekelmeden vur kcına tekmeyi gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yılAynen ne demek bu? Ve kız bitsin, o da ısrarla bana zaman ver demiş.
Soran+1 yılBilmiyorum çok üzgünüm. Kız bıraksa benimki tamamen bırakabilir mi sence?
Sence olur mu gizli üye seni sevse başka kadına mı giderdi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma niye karımı seviyorum diyor o zaman?
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş.
+1 yılİki medeni insan gibi eşiniz karşınıza alın konuşun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ne konuşacağız bilmiyorum… karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar gideriz ne demek?
- +1 yıl
Konuşulacak çok şeyler
+1 yılNe desek topa tutacaksınız. O yüzden demiyorum anasını satayım.
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyle kardeşim içimden geçenleri zaten canım sıkılıyor
- +1 yıl
Çok büyük olasılıkla seni seviyor, vazgeçemeyecek. Çok büyük olasılıkla kıza tutku duyuyor, vazgeçemeyecek. Ta ki biriniz ondan vazgeçene kadar.
Soran+1 yılHaklısın maalesef ama tutku tehlikeli bir duygu değil mi? Yani bu duygu devam ederse o kızı bırakabilir mi?
- +1 yıl
Seni bir eş olarak seviyor, emeğine, emeklerinize, varsa çocuklarınıza sorumluluk duyuyor, ama bir erkeğin, bir kadına besleyeceği hisleri, o kıza karşı hissediyor demek istedim. Yargılamıyorum, durum değerlendirmesi yapıyorum. Çok zor durumlar bunlar. Klişe, basit ve hırçın söylemlerle işin içinden sıyrılabilecek bir konu değil.
Soran+1 yılEvet çok zor bir durum. Peki çocuk yoksa, erkek böyle bir durumda hangi kadına gider?
- +1 yıl
Bak bu sende bir eksiklik olduğu anlamına gelmez, belki fazlasındır, o yüzden frekansınız tutmamıştır, ya da sen eğri seversin o doğru, veya tam tersi, dünya hali bu. Özetle, frekansı tuttuğuna gider, veya tuttuğunda kalır. Durumu tam bilemeden daha fazlasını söylemek boyumuzu aşar.
Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. bir erkek aynı anda 4 kadına kadar sevebilir o yüzden erkek olmak özeldir.
04 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yılSizin düşünceniz nedir? Dışardan objektif bakışlara ihtiyacım var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık açık konuş kocanla hatta evden git biraz değer bilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar üzgünüm ki ne konuşacağımı bilmiyorum. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var ne demek? Aklım almıyor niye zaman istiyor?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yanında mi kocan sen nasıl öğrendin
Soran+1 yılUzun hikaye canım. Yolda geliyor şu an.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNerde karaktersiz var onlari seviyorum falan deyip acizliginizi gizlersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılKocam bu kişi sevgilim değil!
Cevap sahibi+1 yılOlabilir kocan da olsa sevgilinde olsa burada soru sorcagina git bosan ayril bunuda biz mi diyelim
Soran+1 yılHaklısın ama akıl almaya çalışıyorum çok zor bir durum. Niye tekrar iletişime geçtiler niye kızdan zaman istiyor anlamıyorum?
Cevap sahibi+1 yılAldattiysa sorgulama affetmissin bide galiba yazik kafana ya bu kadar mi acizsiniz neyse ne yapiyorsan yap laftan anlamayan kezolardan birisin
Kadınlar yapinca ilgisizliği başkasında aramak adına suçlu olan kocadir erkekler zaten ne yapsa suçludur
01 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu değil mi? Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Boşan bence bundan hayır gelmez hem seni sevseydi asla böyle bir şey yapmazdı.
010 Yorumla
Soran+1 yılO kızı niye elde tutmak istiyor? Kız resti çekmiş istemiyorum böyle bir ilişki demiş ama benimki 1 ay zaman istemiş.
Soran+1 yıl2 ay önce özür dilemişti canım bu anlattıklarım yeni oldu
Soran+1 yılVar ve onun aileside biliyor zaten öğrendiğimizde kıyamet koptu. Ailesi kızı aradı mesaj attı ama kız cevap vermedi ve o günden sonra hiç iletişime geçmedi o da o gün öğrenmişti evli olduğunu. 2 ay geçti ve bu seferde böyle bir şey yaşandı.
Soran+1 yılCanım benim şu son olayları bildiğimi bilmiyor
Kendine saygın varsa hemen ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte kız zaten 2 aydır evli olduğunu öğrendikten sonra hiç iletişime geçmedi benim ki tekrar yanına gitti mühlet istemek için
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir emin ol ikisi farklı seyler
02 Yorumla
- +1 yıl
Himmm anladım:(
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne şiş yansın ne kebap diyor adam 😎
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor ki… karımla bazı konuları konuşmak istiyorum ve ona göre bir karar almak istiyorum demiş
Soran+1 yılAma böyle bir şey kabul edilmez. Kızda böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş benimkide ısrar etmiş 1 ay mühlet ver diye.
Soran+1 yılKız 2 aydır hiç iletişime geçmedi zaten şimdide 1 ay veriyorum ama bu sürede konuşmicaz ve bir karar alıcaz ama artık sana hiç bir şey için söz vermiyorum ve seni beklemiyorum demiş. Aklım almıyor ne süresi ne düşüncesi. Kocamın ailesi bile öğrendi ve kızla görüşmesini istemiyor bu hala neyin peşinde?
Soran+1 yılBen bu son olayları yeni öğrendim
+1 yılMuhtemelen boşayacak seni
03 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama erkek seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Gel konuşalım
- +1 yıl
Ne oldu
+1 yıldemek ki ikinizde doyuruyorsunuz adamı
04 Yorumla
Soran+1 yılKızın evli olduğundan 2 ay önce haberi oldu ve o günden sonra hiç iletişime geçmedi. Benimki ailesinin şehrine gidince kızın iş yerine gitmiş ve 2 kere görüşmüşler. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var ne demek?
- +1 yıl
hem karımı hem seni aynı anda idare edeyim demek ki ikiniz ile de sevişeyim demek
Soran+1 yılKız bizim için hiç bir adım atmıyorsun ben böyle bir ilişki yaşamak istemiyorum korkaksın demiş. Benimkine karımla bazı konuları konuşmalıyım ona göre bir karar alıcam lütfen zaman ver diye ısrar etmiş. Kızda 1 ay mühlet vermiş ve bu sürede ikiside düşünecekmiş. Ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
1. ya sana diyecek ki ikizin ile olayım senin koynuna hem onun koynuna gireyim
2. grup seks
3. senden boşanacak
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYazıklar olsun kaypak bır adamla evlenmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :/
Kıza karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş. Bu ne demek oluyor?
+1 yılkertiyor işte kafa ne kadar kertsem kar
01 Yorumla
Soran+1 yılKertmek ne demek?
+1 yılSen kocanla ilişkini kes
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten düşünüyorum ama niye böyle yapıyor? Kıza karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş. Bu ne demek oluyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahahah karımı seviyorum sana karşıda duygularım var kuma getirsin beraber takılın mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bu cümleyi anlamıyorum? Kız karını seviyor musun demiş, o da evet demiş. O zaman konu kapandı ben devam etmek istemiyorum bitti önüme bakıcam demiş bu seferde kocam olacak kişi lütfen zaman ver diye ısrar etmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende başka biriyle dene nasıl bir duygu olduğunu anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen duyunca ne tepki verdin peki?
07 Yorumla
Soran+1 yılKıyameti kopardım, 2 ay önceydi, kızda o gün evli olduğunu öğrendi ve hiç iletişime geçmedi, evi terkettim sonra bana yalvardı yakardı geri döndüm.
Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar gideriz ne demek?
Cevap sahibi+1 yılYani normalde bi daha bunu aklinin ucundan gecirmemesi gerekirken yaptigi hareket birazcik garip o senin bjnu duyma ihtimalinin olmadigini mi dusunmus peki? Evliliginin inisli cikislimiydi?
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ki. 2 ay geçmişti niye tekrar iletişime geçmiş? İyiyiz ama inanç ve itikat konusunda farklılıklarımız var o da bunu kafaya çok takıyor.
Cevap sahibi+1 yılKlasik erkek mantigi esim ve ailem elimin altinda olsun ama şişi de kebabi da yakmadan disarda da rahat rahat fink atayim onunkisi heralde muhtemelen sunu dusundu aldatmiyorum sadece arkadas olarak gorusuyorum inancli olan o mu sen mi
Soran+1 yılİnançlı olan o. Ama kız resti çekmiş o da lütfen 1 ay zaman ver demiş. Yani sadece fink atmak olsaydı, kolayca ilişkiyi kesip atmaz mıydı, niye sürekli erteliyor ve bu kadar zorlanıyor?
Cevap sahibi+1 yılCok celiskili bi durum var ortada😀 sen ya kabullenemiyosun bu durumu ya da ona asiksin vazgecemiyosun biraz fazla rahat davraniyo gibisin ayrica aranizdaki inanc farkliligindan mi uzaklasiyo senden?
Soran+1 yılBilmiyorum ki… Kızla her şey bitti demişti… anlamıyorum aklım almıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma davası aç delilleri de al ama
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten düşünüyorum ama niye böyle yapıyor canım? Kıza karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar demiş. Bu ne demek oluyor?
Olabilir zor Bir durum sana bişey sormak istiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk öğrendiğimde yalvardı yakardı ama bu anlatılarım yeni oldu ve haberim yok sanıyor. Ne düşünüyorsun ne yapmaya çalışıyor?
Soran+1 yılSor
Bırak hiç düşünme birak
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın evli olduğundan 2 ay önce haberi oldu ve o günden sonra hiç iletişime geçmedi. Benimki ailesinin şehrine gidince kızın iş yerine gitmiş ve 2 kere görüşmüşler. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var ne demek?
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. sana sevgisi nsll
010 Yorumla
Soran+1 yılİyiyiz aslında sadece inanç konusu biraz kafasını karıştırıyor çünkü inançlarımız farklı.
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek sence?
Soran+1 yılKız bir duvar yıkmıyor ki. Benimkinin çeliği olduğunu bilmiyordum 2 ay önce öğrendi ve bir daha hiç yazmadı. Benimki kozla tekrar iletişime geçmiş ve kızda böyle bir ilişki istemiyorum 1 ay mühlet seçimini yap demiş ama bu süre zarfındada konuşmayalım demiş.
Soran+1 yıl*evli
Soran+1 yılYani kız ben böyle ilişkide olmak istemiyorum karını seviyorsan onunla devam et demiş benimkide ısrarla zaman istemiş
Soran+1 yılIkimizde müslümanız ama ben onun gibi inanmıyorum yani itikat olarak farklılıklar var
Geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama erkek seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yılAma kızda kabul etmemiş işte ve benim ki ısrarla bana zaman ver demiş. Karımla bazı konuları konuşup ona göre karar vericem demiş. Bu normal mı?
+1 yılOhoo kız yatakta onu deli ediyordur ondandir
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ilişkiye girdiler mi bilmiyorum. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş ve 1 ay zaman istemiş. Sence söylediğin sebepten dolayı o kızı bırakamıyor mu?
- +1 yıl
Valla yatmadan hiçbir erkek bağlanmaz emin ol.. yatakta eşin genelde haftada kaç defa birlikte olurdu senle eğer az oluyorsa burdan bile anlarız?
- +1 yıl
Ordamisin?
Soran+1 yılO kız eşimin ailesinin olduğu yerde yaşıyor yani uzakta öyle sürekli görüşmüyorlar. İlişkimiz iyi. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var ne demek? Niye zaman istiyor, niye kesip atmıyor?
- +1 yıl
Kendi ailesi vs tepki gösterir senden bosanirsa bide onun fiziğini begeniyordur seninlede sohbet etmeyi seviyordur... eşinle haftada kaç defa beraber olurdunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık mısın
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum… karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar gideriz ne demek?
Cevap sahibi+1 yılOna karşı libidosu yüksek onu arzuluyor ama seni seviyor, bozma yuvanı
Soran+1 yılAma 1 yıldır birlikteler sadece libido mu sence? Ve erkekler libidosu nereye yönleniyorsa oraya gitmiyorlar mı?
Cevap sahibi+1 yılSadece libido, genç kız heyecan vermiş ama sendeki huzuru kimse vermez ona o da biliyor.
Soran+1 yılKoz benden büyük ama çok güzel :/
Kız bunu bırakmak istiyor, zaten kız benimle aynı gün öğrendi çünkü evli olduğunu bilmiyordu ve 2 ay geçti hiç iletişime geçmedi. Benimki tekrar onun iş yerine gitti şimdide kızda zaman istiyor, kız 1 ay mühleti kabul etmiş ama seni artık beklemiyorum demiş.
Cevap sahibi+1 yılfotosu var mı? merak ettim
Soran+1 yılYok :/
Cevap sahibi+1 yılSen nereden gördün?
Soran+1 yılBen önce görmüştüm
Soran+1 yılNe düşünüyorsun ne yapmaya çalışıyor?
Cevap sahibi+1 yılSadece eğleniyor sana dönecek
Soran+1 yılO zaman niye ayrılmıyor, zaman istiyor? Hiç bir zaman iletişimi tam kesmiyor
Cevap sahibi+1 yılOnunla gönül eğlendiriyor senin için daha iyi bence
Soran+1 yılGönül eğlendirse bu kadar uzun sürer miydi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılonunla eğlenip yanına gelmesi iyi değil mi
Soran+1 yılTabi ki değil niye ona ihtiyaç duyuyor
Cevap sahibi+1 yılaranızda cinsellik nasıl
+1 yıltam turk filmi
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama gerçek :/ Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş ve 1 ay zaman istemiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var ne demek?
- +1 yıl
sen malmisin niye bosamiyosun o herifi ozaman inaniyormusun sana donucegine?
Soran+1 yılZaten benimle kıza gitmedi bunlar gizli söylemiş ama ben öğrendim ve bu konu hakkında fikirleriniz ne onu öğrenmek istedim
+1 yılGel konuşalım
01 Yorumla
Soran+1 yılBuradan yaz lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzına sıç
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıldırıyorum! karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım bar gideriz ne demek?
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam başka bir kadınla görüşüyor, beni sevip aynı zamanda başka biriyle birlikte olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler