AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
Ben GÜVENİLMEYECEK ERKEKLERİN Kızlar Soruyor şubesiyim.
Güvenilir kız arkadaşlardan daha iyi arkadaş olabilir amannn adamına göre değişir Herkese tam güvenme yeter.
eğer konu aldatmaysa aldatmayacak erkek yoktur sadece fırsat yaratamıyodur bu konuda aldatmam diyene baban olsa güvenme diğerleri adamına göre değişir
Te Allah' m ya.. Birinden darbe yiyosunuz bütün erkekler gidiyo karambole. k. bakma sen bu anlayşla hiçbir erkeğe güwenemezsin karşiim :-)
Erkekler sadece bir kişiye aşık olur ve o kişi ona ölümüne güvenebilir ama o aşık olduğu kişinin sen olduğunu anlamanda çok zor bazı oçlar çok iyi numara yapıyolar
Her insan farklıdır.. bazılarıda konudan konuya dfegısıklık gösterır ama konu asksa ve o kişi sana gerçekten aşıksa sevıyorsa kesinlikle güven.. Güvenin boşa çıkmaz..
kızlara güvenildigi kadar güvenilir erkeklerede :))))9
bizim askerde bir uzman babama güvendim anamı her gece s... kyor diyordu yani kimseye güvenilmez
tolga güvenilir bir insan aferin tolgaya cici tolga
Yatakta isen güvenme,
Aşik olup seven ve cinselikle ilgisi olmayan erkege,
Aglayabilen adama güven
güvenilmez ancak yonetirsin oda kalbin temiz aklın yerindeyse
nasıl yani
@İdealADAM kalbi kararmış aptal bir kadına hiç bir erkek tahamül etmez. erkeğin ilişkiden gitmesi daha kolaydır gözlemlerim bu
güvenilmez ancak yonetirsin kısmını anlamadım orası tamam
@İdealADAM bilmiyorum hiçbir erkek benim olmadı
O zaman bir erkeğin olmayı dene o senin olmuyorsa tabi düzgün birisi olsun
size katılıyorum... aylindeniz hanım... en güvenilir bendim... ben de bir yere kadar dayanabildim... asla yapmam dediğim şeyi yaptım... hem de en akılalmaz şekilde...
Başak burcu insanda guvenme bunu diyeyim sebebi ise benimde başak burcu olmamdan kaynaklı ya abi nasıl yalan konusuyorum bilemezsin ama bir ozelligimde şudur attığım yalanları kimse anlayamaz
Yeterınce ılgı alaka goster ve kıskan ondan sonra otur sevılmenın tadını çıkar tabi o erkek öküz deılse
Doğru söylemekse güvenden kasıt evet ben güvenilir bir adamım; kimseye boşa ümit vermem niyetimi baştan belirtirim her ne olursa olsun :)
bu soruyu sana sorsam cevabın ne olur? bulduğun cevap cevabımdır
güvenilmez
karekterini taktir ettim
Kadınlara güvenim yoktur. Ağızlarında bakla ıslanmaz ve yalan söylemeye daha meyillidirler. Bu zamanda kadına da erkeğe de güvenilmez
Kizlara güvenemiyor um dış görünüşe kanip başkasına gidebiliyorlar
oo siz dış görnüşe hiç önem vermiyorsnz tabi
Bir gram bile önem vermiyorum test edildi sakin ama sakin beni diğerleriyle karıştırma !
Güvenecen tabi seytan olan sizsiniz yavru gunah kecisi yapma bizi şimdi. .
belki de güvenmediğimiz/güvenilir olmadığınız için şeytanlıklar yapmak zorunda kalıyoruz.
l*n bırakk beni günaha sokan o kadar orspuya nedicenn la bir tane namuslu cıkmazmı be bitane. .
sen kimlerle takıldıysan artık. demek ki sizler ilk orospularla takılıyorsunz artık beyinle değil başka yerinizle seçiyorsunz onları, o yüzden güvenilmez birilerine dönüşüyorsunuz filan.. gayet mantıklı bir çıkarım yaptm al işte :)
Sen namuslu bir bayan olablrsn ama nasıl erkeklere guvenemeyip bunu soruyorsann bnde bayanlara güvenemiyom anadıı + birinle cıkmadan o* olup olmadıgını anlayablrmsn veya bile bile istermsn lütfen mantıklı düşünmen yeter diycegmde o 2 mg kafayla zor be gülüm :) hadi zie şimdi
oo bir de aşağılıyorsun. al işte adamlığınz konuşmanızdan belli oluyor. sen daha liseli filan mısın nesin. ben kadın sevip sevip kadın onu terk edince yaptığı hatadan dolayı kadın adını orospuya çıkaran çok erkek gördüm. sen de farklı deglsndir muhtemelen.
oo bir de aşağılıyorsun. al işte adamlığınz konuşmanızdan belli oluyor. sen daha liseli filan mısın nesin. ben kadını sevip sevip, kadın onu terk edince yaptığı hatadan dolayı, kadının adını orospuya çıkaran çok erkek gördüm. sen de farklı deglsndir muhtemelen.
Sen beni tanimazsin bende seni ama çok rahat söyleyebilirim ki ben guvenilecek bir erkeğim karşı tarafa verdiğim güveni aynen karşı taraftan beklerim ama bulamadığım için mutsuzum
erkeklere güvenilmez, adamlara güvenilir
demek ki adamları yok ya da pek az.
Bütün erkeklere güvenilmez bazı hemcinslerim gerçekten çok tehlikeli
kadınlar güvenilirmi değilmi desek daha mantıklı olacak her önüne gelene verirsen güvenilmez olurlar tabi
Balyoz Gibi Geçirmişsin!
güzel geçirim
kadınlar gibi dedikodu yapmadıgımızdan dolayı dünyadaki en sadık varlıklarız:D
Bizde film izlesek mi diyorsa , kesin güvenmen lazım :-)
genelleme yapılamaz. güvenilir olanı da vardıri güvenilmeyip yavşak olanıda
güvenimizi sarsanların çoğunlukta olduğunu düşününce...
durust olmayan evlenmeden s. ker, durust olan evlenir, oyle s. ker:-)
Kiz erkek fark etmeksizin donup dolasacagimiz tek adres karsi cins olacak
kadınlara güvendiğimden daha fazla güvenirim erkeklere
adam olana güvenilir.. beline s*k takıp gezene değil..
Karsimdaki insana bagli kirkayak biriyse ona gore duzgun biriyse ona gore takilirim
erkeklere guvenılmez adama guvenılır
kadına guvenılmez hanıma guvenılır
eskiden bana güvenilirdi şimdi güvenilmez. çünkü kadınlara güven olmadığı için ben bu yolu seçtim.
Erkekten erkeğe hatta insandan insana değişir. Erkeği tanımaya bakar+
güven dediğin tek taraflı bireydir zaten erkeklere değil sana bağlı
Güvenilir tabi hepsine değil genelleme yapmaya gerek yok
inan kızlardan daha çok güvenilirrr. Çünkü yalan söylemeyi beceremezler..
erkekler mi yalan söylemeyi beceremezler. he tabi ya.
Ben kadınları güvenilmez buluyorum ( istinaslar kaide bozmaz ) ee varsın kadınlarda erkekleri güvenilmez bulsun..
bana guvenmesinler aramızda kalsın ama fikrim çabuk değişiyo dun evlenme teklif ettiysem bu gun vazgeçebiliyorumm
yine sacma bir soru guven konsunda insanlari cinsiyetlerine gore ayirmak sacmalik. her insan farklidir
kızlar size güvenilimri güvenilmezmi haydi bakalım bunuda sana sordum :D
güvenirsek güvenilir oluruz çoğumuz
tabi canım tabi varya siz nasıl bir cinsiyetsiniz biliyonuzmu böyle hani diğerinden sıkılıp diğerine gidersiniz siz aşk kavramını bilmiyorsunuz böyle dalgasına birini sevmiş gibi yaparsınız ondan sıkılıp ona gidersiniz tabi bunları basit kızlar yapar bir yandanda hakkınızı yemiyelim erkeği yapanda cünkü kadın ama doğru kadındır
öyleleri yok degl haklısın ama dogası gereği kadınlar aşırı duygusaldır bu da kolay baglanmalarına ve güvenmelerine neden olur
bu konu hakkında dertleşmeye ne dersin
Off ya bu ergen kız sorularından gına geldi yeter...
Hic kimseye guvenilmez bu devirde yani tanimadiklarina guvenme hatta bana bile :D
Tipe ve karaktere göre karar verilir. Ama baştan söyleyeyim günümüz insanlarına ilk tanışmada güvenmemeniz rica olunur. Zamana bırakın.
bütün erkekler melektir ama şeytanda bir melektir kullanmasını bilirsen istediğini yaparsın ama fazla güvenme :)
her iki cins içinde aynı sorun. güvenilir insan bulmak zor.
Çoğuna güvenilmez. 14 yaşındaki kızın bile videosu çıktı ne güveni?
Guvenilir arkadasimda cok ama guvenilmez arkadasim daha cok :)
Güvenilmez net en safı bile kendi çapında iş beceriyor
Çok sertsin bu kadarı hoş değil
Öylesiniz
Fazla önyargılısın
Size güvenilir ama değil mi?_
güven duygusunu kaybettiren arkadaşlarım oldu
tanıdıktan sonra güvenmeyi seçtim bu yüzden
pisliğin tekiyim. 12 yaşında küçücük erkek çocuklarına tecavüz eden bir canlıyım. annemi her akşam dövüyorum... bence cevabını aldın sen.
şimdi tüm erkekleri aynı kefeye koyamazsın o yüzdün genel konuşamayız...
Bana guvenılmez ama hep guvenıp hata yapıyorlar... 2 yuzluyum sanırım
Zaman öyle zaman olmuşki insan en yakınına bile güvenemiyor o yüzden güvenicegin kişiyi iyi analiz et ona göre yaklaş
genç ve henüz toy olanlara sakın yaklaşma tehlikeli ve güvenilmezler ama bu grubun dışındakiler güven tablosunda ağırlıkta
Görmemişine hayır. Belli başlı şeyleri görmüş, sindirmişine evet.
Ne siz bize ne biz size güveniyoruz ortak yönlerimiz varmış güzel :)
Bir bayana ne kadar guven duyulur ise o kadar güvenilir
tabiki güven iki taraflı bence biraz tedbirli yaklasmakta fayda var...
her kıza nasıl güvenilmezse her erkeğe de öyle güvenilmez