Sizce bundan sonra ne olur? Bence artık eskisi gibi olamazlar, adları karalandı bi defa. Benim içimin yağları eridi, o kadar aç insanın olduğu bir ülkede yapılan görgüsüzlüğün öcünü Allah aldı. Adaleti şaşmaz. Ayrıca o kadını hiç sevememiştim, o yardımseverlik storyleri filan hep sahte senaryoydu bence.
bunlara öyle hafif ceza verirler zaten işin içinde başka adamlar var belli bugün 650 tl dolandıran adamı direkt tutukluyorlar bunları salıyorlar neden? amaç belli bu işin ucu hükümete kadar çıktığı için özellikle belli bir iki kişi var onlara o yüzden br şey olmaz.
Açıkçası bir insan olarak çocuğunu falan da düşününce kötü bir görüntü. Diğer taraftan ise altta müthiş bir yolsuzluk ağı bulunduğu için gerekli bir şey. Duygular ile gerçeği ayırmak gerek.
Su testisi su yolunda kırılır demiş atalarımız. Herşeyde bir hayır vardır. Kara para aklarken ne kötülüklere sebep oldular kim bilir. Bunlar gibi daha niceleri var bu ülkede.
çok azıttılar bir de kendilerini yardımsever gibi yapıp videolar çekiyolar hepsi senaryo bence o kadını bebek fotosu çektiği zamanlar sevimli buluyodum ama sonra o kadar itici gelmeye başladı ki hiç ısınamadım bundanmış