Teke tek her ulke ingilizleri zker ama øćlari teke tek dovusemeyecek kadar korkak
En ikiyuzlu asagilik cikarci ulke hangi ulkedir?
Teke tek her ulke ingilizleri zker ama øćlari teke tek dovusemeyecek kadar korkak

Ulkeyle insani ayiran bi fark midir, Ulkeler insanlar gibi davranmiyor mu en karaktersizi ingilizler
Ben bir kürt olarak söylüyorum Burada ne kadar da çok ermeni olan varmış. Sözde Kürt halkını savunuyor gibi görünen ama toplumu ayrıştıran dünden bugüne Ermeniler bu işleri güçleri fitne çıkartmak Kürtler ile Türkleri birbirine kırdırmak. Sizler ekranlardan ve sosyal medyadan öğreniyorsunuz ama biz 80 darbesindeki Ermenilerin ne zalim ne kadar gaddar ve acımasız olduklarını biliyoruz. Sözde kürt hakları deyip Türk derin devleti bir olup PKK’yı kuran ve başına da Ermeni olan Abdullah öcalanı getiren bu zihniyet. Önce insan olun geçmişinizi soyunuzu araştırın ona göre konuşun. Aksine yaptığınız şey bizi parçalamak Suriye’ye çevirmek için fırsat kollayan düşmanın ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz.
Üzülerek söylüyorum ama ne yazıkki türkiye tepeden tırnağa vatandaşından tut siyasetçisinden herkes kendi menfaatini düşünüyor. Sözde vatanı düşünüyormuş gibi görünen herkes aslında kendi menfaatini düşünüyor ülkedeki komünistler bile ya oğlunu kapitalizmin kalbinde okutuyor ya da kapitalist ülkelere yerleşiyor komünist olupta kübaya yerleşen görmedim komünist küba diyor başka bir şey demiyor ama soluğu abd, İngiltere, almanya, İtalya gibi ülkelerde alıyor aynı şekilde muhafazakarlarda varsa yoksa arabistan diyor nerede İslam karşıtı ülke varsa oraya yerleşiyor. Türk toplumun üstüne ikiyüzlü bir toplum tanımıyorum
İngiliz belli zaten ben buyum diyor adamlar açık oynuyor yiyorsa gücün yetiyorsa engel ol ama türkiye sırtından bıçaklıyor kaddafiyi sırtından bıçakladığımız gibi rahmetli bize Kıbrıs Barış harekatında destek oldu amerikadan aldığı uçakları verdi biz adamı sırtından bıçakladık
Sözde filistini destekliyoruz ama en çok ithalat yaptığımız ülke israil
Son olarak ingilizleri övmek için değil ama dünya üzerinde İngilltereyi devirebilecek bir ülke yok donanma açısından İngiltere kurnazlık ile götürüyor sadece silahlarını ortaya dökse dünyada taş üstünde taş kalmaz
Bence Amerika en yalancı ve utanmaz olanı. İsrail’in niyetini tüm dünya biliyo en azından. Evet hastane bombalayıp sivilleri katlediyo İsrail ama ABD de Irakta, Afganistan’da, Vietnam’da bundan azını yapmadı. Az daha zorlasa teslim olacak ülkeye atom bombası attı bu herifler
ABD.
amerikanin kökü ingiliz
Cevap
10Cevap
Bence ülkeye göre değil de insanlarına göre değişir
Arap ülkeleri, Türkiye ve Rusya dediğin tanıma tam uyuyor. Amerika da öyle ama bu ikisine nazaran daha iyi. Türliyenin siyaseti de çok çıkarcı çok aşağılık. Hiç düzen yok bugün doğru dediğine yarın yanlış diyebiliyor. Dostu düşmanı hergün değişiyor. Ne yaptığı belli değil
Sen ne kadar da kişiliksiz ve soysuz bir insansın ki hem gizli kulanıcı adı altında hem ülkene hem de yakın komşularına bu kadar kadar kin besliyorsun. Kesinlikle ya siyonist ve Amerika beslemesi tasmalı bir yaratıksın ya da beynini ve aklını kullanmayan bir zavallısın.
Boş yorum yapmışsın. Türkiye çıkarcı bir ülke. Rusya ve Suriye bir tabur askeri surşyede vurup öldürdü ona tek ses çıkmadı. Daha bir ay önce abd suriyede Türk sihasını düşürdü ona da Bi şey diyen olmadı. Çünkü başka konulardaki çıkarlar zarar görecek. Türkiye hem Filistinin yanındayım diyip hem İsrail ile ticaretini on kat arttırıyor. Gazzenin etrafına beton duvar görülmesine karşı ama İsrail ile beton duvar için anlaşma yapıp o duvarın ihalesini iki Türk firmaya veriyor ve türkiyede çimento alıyor. Kusura bakma ama gerçekler bunlar. Boş milliyetçilik yapmakla o işler olmuyor. Aşağılık ülkeler sıralamasında başta Türkiye de var.
Kıbrıs barış harekatında bize destek olan amerikan uçaklarını ve füzelerini veren kaddafiyi de sırtından bıçakladık umarım sonumuz libya gibi olmaz kaddafinin ahını aldık çünkü
Kaddafi Türkiyeye zamanında çok destek verdi ama türkiyeninkürt politikasını hep sert bir şekilde eleştirirdi. Gerçi Filistinde aynı sebepten türkiyeye nota bile vermişti
Ne konuda eleştirdi bilmiyorum bence türkiyenin kürt politikası eleştiriye açık sadece kürt değil ermeni politikası iç ve dış politikası bütün politikiları her şeyi eleştiriye açık hiç bir işimiz düzgün değilki
Ülkemizde problem şu baştakiler ne derse toplum ona inanıyor ve asla eleştirmiyor. Kaddafi ise radikal biriydi. Kürt sorununda Türkiye cumhuriyetini suçlar hatta türkiyede ki bir ziyaretinde gazeteciler Öcalanı ve örgütünü terörist olarak görmediği şeklinde demeç bile vermişti
Maalesef öyle osmanlıdan bugüne hiçbir şey değişmedi sürü psikolojisi var bizde hala, yerinde bir demeç vermiş kaddafiye katılıyorum. İsraili kınıyoruz ama bizimde israilden farkımız yok israile karşı filistinleri fkö, yü destekledik sözde yıllarca şimdide haması destekliyoruz sözde ama biri pkk terör örgütü değil dedimi hiddetleniyoruz oysaki kürtlerin gözünde de biz işgalciyiz üstelik İsrail o bölgede bir devlet değildi ama çok geçmişte daha yeryüzünde din yokken firavun zamanında İsrailin bugün devlet kurduğu bölgede İsrail ibraniler adı ile yaşamını sürdürüyordu taki sürgün edilene kadar biz ise anadoluya orta asyadan gelip kürtleri yerinden ettik, kaddafi türkiyenin bir çok konuda açığını yakalamış ama bir tek türkiyenin kendisini çıkarları doğrultusunda kullandığının farkına varamamış
Türk insanı cahildir ve yobazdır. Asla kendinde hata görmez o yüzden bu sorunlar kıyamete kadar sürecek gibi
Aynen öyle maalesef
Bie videoda izlemiştim israilde bir ilkokulda çocuklara bunu söyletiyordu öğretmen
Türkler, araplar, almanlar ve İngilizler kibirlidir ve daima onlar haklıdır ve onlar dostumuz gibi görünebilir ama bu sizi yanıltmasın hepsi bizim düşmanımızdır, asla bu üçüne sırtınızı dönmeyin sizi sırtınızdan bıçaklar
İsrail, Amerika, Rusya, İngiltere, İran, Çin, Fransa, Yunanistan en aşağılık çıkarcı ülkeler. Çıkarları için tüm dünyayı katletmeye hazırlar
İnsan kalitesi olarak en çıkarcı karaktersiz tipler latinler oluyor genelde. Ülke olarak ise her ülke kendi çıkarını düşünür zaten.
Büyükbaba İngiliz,, Baba Amerikan, yaramaz çocuk israel
İki yüzlü olanlar arap ülkeleri. Hangisi daha şerefsiz dersen, o zaman abd ve fransa
En karaktersizleri arap ülkeleridir.
Hepsi
Ermenistan
guzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?