Ailem sevgilimle görüşmeyeceksin diyor?

herkese selam
ben bu sene 18 yaşıma girdim 2 senedir süren bi ilişkim var üniversite sınavına hazırlanıyoruz birbirimizi çok seviyoruz sevgilimle birbirimden başka sırtımızı yaslayabileceğimiz güvenceğimiz birisi yok bir kaç kere ayrıldık ama yinede geri döndük kopamıyoruz birbirimizden aramızda ciddi bir bağ var ileride hayatlarımızı birleştireceğimize dair hayaller kuruyorduk diğer çocuk çiftler gibi değildik beraber büyüyorduk haftada bir buluşuyorduk tabii ailemden gizliydi hep bi bahaneyle dışarı cıkıyordum annem hep bizi rahatsız ederdi fotoğraf at diye ben hep kaytarıyordum geçenlerde günlüğümü okumuş ve fotoğraflarımızı görmüş babama söylemiş görüşmemizi istemiyorlar dışarı tek çıkmam yasak telefondan konuşmayı da istemiyorlar annem konuşursan babana yine söylerim diyor hep. ben yavaştan kesicem konuşmayı dedim ama yapamıyorum ileride pişman olmaktan korkuyorum aileme de karşı gelemiyorum çok baskılıyorlar. sevgilim bu duruma neden savunmuyorsun kendini diye kızıyor bir yandan bırakmakta istemiyor birbirimizi çok özlüyoruz. onunla konuşmadığımda sınavımada düzgün çalışamıyorum kafam hep mutsuz oluyor. ileride büyüyüp tekrardan bir araya gelmeyi düşünüyorum ama hayatlarımıza başkası girer diye korkuyorum… lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğim…
Ailem sevgilimle görüşmeyeceksin diyor?