Bilenler vardır ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bence nazmiyenin parmağı var ablasının cinayetinde doğanla bir olup yaptıklarını düşünüyorum ama en büyük suçlu aile
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ence çok saçma bir olay
bunlar neden oraya basvurup kendilerini ele veriyorlar sacma geliyor...
Kızın ailesi başvurdu
Kız ablasını çok kıskanıyormuş kızdan şüphelenen yoktu aslında ama kızın abisi dedi ablamı çok kıskanıyodu diye sonra olaylar çorap söküğü gibi geldi neler varmış neler
neler varmis
İzleme şöyle şeyler yalan dolan çoğu
Esra erolla müge anlıyı kıyaslama bence
Peki şöyle söylim sana. Bir olayda bazen polisler geliyo falan alıyo görmüşsündür. O polislerden birisi benim arkadaşım ve polis değil 😁
Hmm tuhafmış ama müge anlı devlet eliyle çalışıyor emniyet müdürleriyle haberin var mı
Böyle bişe olmasa devlet izin verir miydi yıllardır
Kaç kayıp kaç cinayet çözüldğ
Canikom 3-5 gerçek olay illaki olur ama bu denli acımasızca olayları Mügeye kimse taşımaz.
Aklınızı kullanın biraz yahu
Her olayı taşımıyolar zaten şüpheli olayları taşıyolar görgü şahitlerine felan daha hızlı ulaşıyorlar
E tamam aldırayım seni oraya. Ordaki yaşlı abi gibi yorumcu ol 😁
Sen dalga geçiyosun
Evet annemde çok izlerdi sağolsun. Pür dikkat hem de ona bakarak gülerdim. O da sinirlenirdi
Ya bende sevmiyorum müge anlıyı benim annem akşam sabah izliyor bıktım artık kadının sesinden ama olaylar kurgu değil
Çözüm basit kanalı sileceksin bida göremeyecek
Youtubeden izliyor kanaldan değil ki gece uyurken bile
😁😁😁 Sen de zamanla alıştın tabi ister istemez dinliyosun 😁
Yok be nazmiye olayı ilgimi çekti sadece
Dur ben de bakayım
Özet geçeyim bunlar roman nevrigül diye bi kız var 22 yaşında bide nazmiye var o da 18 yaşında felan ablasını çok kıskanıyomuş bu abla kardeş ortam evlerine gidiyolarmış hep ve ikisi de birbirlerini sevgililerinden kıskanıyolarmış hatta 4 ü beraber de gidiyomuş ortam evine uyuşturucu fuhuş her şey varmış nevrigül de normalde evli 2 çocuğu var ama 1 yıldır görüşmğyor kocasıyla nevgülün cesedi bulunuyor ormanlık alanda ve herkes diyo ki nazmiye yaptı çünkü ablasını çok kıskanıyomuş ve ceset bulunduğu gün birini arayıp biz patladık demiş annesi duymuş
Ve ablasının sevgilisi var doğan diye ne zaman onun adı geçse nazmiye bağırıyo sinir krizlerine giriyo hiç görmedim diue
😯😯 Göklerdeki yüce tanrım
Katil doğan bence 🙄
Nazmiye de yardım etti bence çünkü evdeki banyo terliği cesedin yanına gitmiş ne hikmetse
Sen niye bu kadar tatlısın
Teşekkür ederimde ne alaka 😂
Ne bilim hoşuma kaçtı şu anlatışın 😁
Len bu Nazmiye karşıma çıktı şimdi. Ben biliyorum bunu. Ekip arkadaşına mesaj atan kız. Ekip çocuğu da ayrı bir olay zaten 🤣
Evet hahahaha
Nazmiye dayılar sıkıldım ya
Ne
Boş beleş işler
Cinayet var ortada ne boş beleşi
Kurgu olmadığını nerden biliyorsun
Polisle çalışıyorlar çünkü? Devlet eliyle çalışıyorlar ya hani emniyet müdürleriyle felan
Polis kim hukuksal olark bı kadın programıni ciddiye alsn wk. Soruşturma mahremiyeti diye bir şey var
Ay sizin zihniyetle baş etmek çok zor aynen kurgu inşallah oraya düşmek zorunda kalmazsın bir gün
Olayı bilmiyrm ama sağolsun baromuz arkamızda herhangi bi saçma sapan olayda
Göz altına alındı zaten hepsi
Ben elime alıp okumadığım dosyaya inanmam. Ekstra işler oluyor Türkiyede ancak magazinsel anlatımlar fazlasıyla mevcutt. Hele ki yediği ekmek tamamen buna bağlı olan
Kızım şu olayın çok hoşuma gidiyor ya 😅
Hahahah teşekkür ederim
Sen ne anlatıyon
Senin boyunu aşar bu mevzularr
Tamam abla