😅😅Peki sen hiç bisey yapmamaya devam et ergenlik döneminde oldgun o kadar belli ki diğer yorum yapan kişiye de ayni türden cevap vermişsin kb ama sen bu dediklerimi yap bakalım kendi akranlarindan farklı oluyor musun olmuyormusun Ha bi tavsiye daha dil öğren😉
😒😒Bu kadar basit şeylere takılma ne yazim kuralı ya hayatına yön verecek seyler yap tabi yazim kuralı da önemli ama bu dediklerim hayatını değiştirebilir
Kendi bakış açına ayrı bir imtiyaz tanıyacak ve diğer görüşlere önceden getirdiğin yaşantı temelli ön yargıların ile bakacaksan eger genele hitap eden bu sitede soru sormaman senin lehine olur. Aksi halde kafanda tasarladığın cevaba burada ulaşmaya çabalamak seni yorar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Spor yap Müslümansan kur'an oku ve anlamaya calis namaz kil, felsefi kitaplarda okuyabilirsin ya da piskolojik kitaplar
Yaşın kaç
22
Neden komik mi dediklerim
BİR İNSAN I BUNLARI YAPMANIN DEĞİŞTİRCEĞİNE İNANMIYORUM
Yazım kurallarına uymuyorum anlaşılıyordur umarım
😅😅Peki sen hiç bisey yapmamaya devam et ergenlik döneminde oldgun o kadar belli ki diğer yorum yapan kişiye de ayni türden cevap vermişsin kb ama sen bu dediklerimi yap bakalım kendi akranlarindan farklı oluyor musun olmuyormusun Ha bi tavsiye daha dil öğren😉
😒😒Bu kadar basit şeylere takılma ne yazim kuralı ya hayatına yön verecek seyler yap tabi yazim kuralı da önemli ama bu dediklerim hayatını değiştirebilir
Hafız ım hiç okula gönderilmedim medreselere gönderildim namaz kuran vs felsefe falan gerçekçi şeyler değil
Peki sen bilirsin
Sosyal medya kullanmamayı tercih etmeni öneririm
Mantıksız geliyor ben herşeyin fiziksel olduğuna inanıyorum fizyolojik şeylerle ilgili
Anlamadım
Mesela kahve içmek bir etki tepkisi olucaktır ve kişiyi değiştircektir bununGibi şeyler daha çok gerçekçi geliyor
Verdiğim cevap memnun etmedi seni sanırım
Evet
her şey fizyolojik geliyor bana fiziksel öyle şeyler gerçek çi gelmiyor
Sosyal medaya yo 2 sene kullanmadım soğuk duş falan aldım spor egzersiz yaptım bunlar boş şeyler
Kendi bakış açına ayrı bir imtiyaz tanıyacak ve diğer görüşlere önceden getirdiğin yaşantı temelli ön yargıların ile bakacaksan eger genele hitap eden bu sitede soru sormaman senin lehine olur. Aksi halde kafanda tasarladığın cevaba burada ulaşmaya çabalamak seni yorar
İNSANI DEĞİŞTİREN ŞEY ZAMAN kendimde bunu görüyorum
Neden herkes aynı tavsiyeleri veriyor sosyal medya kitap egzersiz
Çünkü çoğula hitap eden kitlesel sorunlar bunlar
Sosyal medya kullanımının altında yatan bir sebep olmalı o değişirse değişir
Mesela