Merhaba KızlarSoruyor Community,
Benim boy abdesti almam gerekiyor ama ben banyo yapmaya korkuyorum. O da başka bir konu. Ve boy abdesti almakdada zorlanıyorum bu yüzden. Benim her aklıma geldiğinde boy abdesti almam lâzım diye, sürekli babama kötü şeyler diliyorum içimden. Yani ölümlü şeyler de var. “Umarım böyle bir şey başına gelir” gibi şeyler. Mesela bugün kaç kere aynı şeyi diledim. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bit şey olur diye de korkuyorum. Lütfen doğru cevaplar ve tavsiyeler verin.
Sevgilerimle
Benim boy abdesti almam gerekiyor ama ben banyo yapmaya korkuyorum. O da başka bir konu. Ve boy abdesti almakdada zorlanıyorum bu yüzden. Benim her aklıma geldiğinde boy abdesti almam lâzım diye, sürekli babama kötü şeyler diliyorum içimden. Yani ölümlü şeyler de var. “Umarım böyle bir şey başına gelir” gibi şeyler. Mesela bugün kaç kere aynı şeyi diledim. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bit şey olur diye de korkuyorum. Lütfen doğru cevaplar ve tavsiyeler verin.
Sevgilerimle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Dediğimi yapacak misin?
Evet
Aynisni bende yaşıyordu.. İnan dusunmemeye çalıştıkça daha çok aklima geliyodu. Böyle 30 dk suyun bisa aktığıni bilirimm. Bir gün dayanamadim yeter l*n dedim abdestimi aldım aklıma ne gelirse gelsin umrumda değil Allah benim kalbimi biliyor dedim... Allah benim kalbimi biliyor... Aldım alirkende aklıma geldi hiccccc bişi yapmadın aldım abdesti çıktım Duştan. İçim hala rahat değil ama ya olmadıysa falan diyorum ama sonra da diyorum ki Allah benim kalbimi biliyor... Sonra bu endişem 1 saat sonra kayboldu.. sonra böyle yapa yapa bu düşüncelerim gitti. Sana tavsiyem almadan önce Allah'ım sen benim kalbimi biliyorsun. Bu vesveseler bana ait değil ben bunları içten demiyorum sen içten duaları kabul edersin o yüzden bu dediklerimin benle alakası yok sadece şeytanın oyunu de. Besmeleni çek. Abdestini al. Bırak gelsin o düşünceler ama sakin başa sarma kendini tamam mı? Sen devam et.. en kötü düşüncelerde gelse devam et. Ve bunu 21 gün devam ettir... Sonra zaten aklına gelse bile boyyle şeyler gülüp gececeksin en azından bu vesveselein sana ait olmadığına emin olup rahat oluyorsun. Hiç umrumda bile olmuyor. Vesveseler balon gibidir düşündükçe şişer şişer ve büyür o yüzden tinlama. Her aklına geldiğinde bunlar bana ait düşünceler değil ki diyip işine devam ediyosun sakın başa sarmak yok
Teşekkür ederim ama ben banyoya girmemende geliyor bu düşünceler.
Gelsin. Aynısını demeye devam Allah'ım bunlar benim. gercek düşüncelerim değil sen benim kalbimi biliyorsun diyip ne yapıyorsan o ise devam hatta biis yapamiyosan başka şeylerle odaklanicaksin. Bu sözümü unutma. Geldiği zaman Allah'ım sen benim kalbimi biliyorsun. Allah bana ve aileme uzun ömürler versin diyip bitirceksin her vesvese gelince de bunu
Teşekkür ederim