Aile & Toplum Kızlar, size kim daha çok iltifat ediyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Reel hayatta Kızlar daha çok ediyor, hemcinslerim 🥰 Erkekler daha çok ediyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, size kim daha çok iltifat ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Erkekler ediyordur kadınlara 0 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Erkeklerle muhatap olmuyorum o yüzden kızlar, çünkü bana bir tek erkek arkadaşım iltifat edebilir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cinsiyet fark etmez tüm yalaka karaktersiz köpekler ediyor. 0 5 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Cok guzelsinnn Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kovaa151 +1 yıl Bana yalaka de diye dedimde tesekkur ettin neys Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Tamam en büyük yalaka sensin Yorumla Kovaa151 +1 yıl En güzelide sensin Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Allah allah bana da en çok erkekler sjdjdj 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Spor salonundaki agalar sağ olsun 0 1 Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Bu arada ben niye yanıtladım lan soruyu 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla çevremde yalaka insan çok iltifat ediyor 0 7 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Aman allahım bu ne guzellik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kovaa151 niye dalga geciyon Yorumla Kovaa151 +1 yıl Hayir, yalaka olmayan birinden de iltifat aldın işte. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kovaa151 şu an yaptığın yalakalık zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kovaa151 tamam uzatma oğlm Yorumla Kovaa151 +1 yıl Tamam teyzecim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kovaa151 sensin teyze Yorumla
Ms_Ojen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl hayranımız çok. 0 3 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Cok guzelsinnn Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Kovaa151 teşekkür Yorumla Kovaa151 +1 yıl Jshdhd Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Babam… 🤭 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler ediyordur kadınlara
Erkeklerle muhatap olmuyorum o yüzden kızlar, çünkü bana bir tek erkek arkadaşım iltifat edebilir
Cinsiyet fark etmez tüm yalaka karaktersiz köpekler ediyor.
Cok guzelsinnn
Teşekkürler
Bana yalaka de diye dedimde tesekkur ettin neys
Tamam en büyük yalaka sensin
En güzelide sensin
Allah allah bana da en çok erkekler sjdjdj
Spor salonundaki agalar sağ olsun
Bu arada ben niye yanıtladım lan soruyu 😅
Valla çevremde yalaka insan çok iltifat ediyor
Aman allahım bu ne guzellik
@Kovaa151 niye dalga geciyon
Hayir, yalaka olmayan birinden de iltifat aldın işte.
@Kovaa151 şu an yaptığın yalakalık zaten
@Kovaa151 tamam uzatma oğlm
Tamam teyzecim
@Kovaa151 sensin teyze
Kendim 😉
hayranımız çok.
Cok guzelsinnn
@Kovaa151 teşekkür
Jshdhd
Babam… 🤭
Erkekler
En çok erkekler