En yakin arkadasimin esi onu aldatiyor, ama cift olarak cok mutlular, arkadasima soylemeli miyim?

Merhaba kizlar, cok kafam karisik. Ben ve esimin cift olarak cok sevdigimiz ve ayri ayri herkesin birbirini cok sevdigi bir cift arkadasimiz var. Cocugu bir kac kere arkadasim yokken baskalariyla opusurken gordum, kluplerde. Gittim uyardim. Sonra bizim arkadas grubumuzdaki cok yakin bi kiz arkadasimiza online uygulamadan yurudugune sahit oldum. Baya fotografli videolu. O arkadasima soylemis de zaten karisini aldattigini. Cevremizdeki herkes bu cocugun boyle oldugunu, neler yaptigini biliyor ama kimse karismak istemiyor cunku bir taraftan da cok asiklar. cocuk kizin gozunun icine bakiyor mutlu olsun diye. Kizin hic bir seyden haberi yok, gecenlerde bir konusmada "beni aldatsan asla affetmem ve hemen anlarim" dedi. Cocuk aslinda saklamak icin neredeyse hic caba sarfetmiyor, ulu orta yapiyor herseyi ama bilirsiniz iste gormek istemeyen gormuyor. Ben bunlara sahit oldugum icin ve bu kiz arkadasimi asiri sevdigim icin, bunlari bilip susmak bana agir geliyor. Ama kizin gozleri o kadar kapali, kocasina o kadar asik ki soylesem bile inanmayacak gibi. Siz olsaniz ne yapardiniz?

En yakin arkadasimin esi onu aldatiyor, ama cift olarak cok mutlular, arkadasima soylemeli miyim?