Sitenin eğitim seviyesi mi yerlerde yoksa yeni nesil gerçekten mi cahil yetişiyor bu kadar imkân içinde?

Sitenin eğitim seviyesi mi yerlerde yoksa yeni nesil gerçekten mi cahil yetişiyor bu kadar imkân içinde?

Sabahtan beri bazı sorularda tartışmalar yaşıyorum. Sorun değil. Severim tartışmayı.. Zira merakla belki öğreneceğim bir şeyler vardır diye..

Ama yok.. Sapla samanı birbirine karıştırıp, sırf bana galebe etmek için o kadar alakasız ve saçma fikirler söylüyorlar ki, sinir olmamak elde değil..

Bakın ben şöyle akıllıyım, böyle bilgiliyim kesinlikle demem. Standart bir zekaya sahibim.. Bilgim olmayan şeylerle de ahkâm kesmem.

Sadece üniversite zamanlarında din ve tarih ile alakalı kitapları okudum. Keyif alarak okudum.. Bu bile şimdiki nesillere bişeyler öğretmeye yetiyor. Bu çok acınası bir durum..

Hiç mi gençlerin merakı olmaz? "Ulan şöyle bişey diyorlar, acaba aslı astarı nedir bir bakayım." demez mi?

Sonra cahilsiniz deyince kızıyorlar. Arkadaşım bilmiyorsun işte..

Alakalı alakasız her duyduklarına da inanıyorlar ve o doğruymuş gibi kabul ediyorlar..

Biraz araştırın ne olur..

#ArastirmaniziOneririm

#Vesselam