Aile & Toplum En iyi sigara hangisi fiyatıyla beraber öneri yazın? zxİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk defa içicem Güncellemeler+1 yıl baya farklı görüşler geldi artık tek tek denicem Güncellemeler+1 yıl touch blue aldım güzel bu ama kokusu fazla siniyor galiba En iyi sigara hangisi fiyatıyla beraber öneri yazın? Cevapla En İyi Soruları Fiyat Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Winston slim bence 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben Chesterfield içiyorum fiyatıda 50 Lira falan. Hem hafif hem boğaz yakmıyor gayet memnunum. 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben Davidoff denedim silver olanı inceÇok hafifNormalde sigara içmem öyle yanımda taşırım ortam olursa içerim diye 😁 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sigaraların tadını bozdular tekel ürünlerinin hiçbiri içilmez. 0 0 Yorumla
zazax12 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl şahsen tütün iciyorm maddi olarak düşünmüyorum beni sadece o kesiyor diğer sigaralar yeterli gelmiyor tekel tütün 20 lira ilk defa içeceksen parliament içe bilirsin 50 küsür lira 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İçme la bağımlu oluesun 0 3 Yorumla zxİstilacıTürİnsan +1 yıl sıkıntı değil Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Kanserden ölürsün kardeşim Yorumla zxİstilacıTürİnsan +1 yıl daha iyi yaşamak istemiyorum zaten Yorumla
Sınırlarda_Yaşayan Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ben touch blue içiyorum gayet iyi 50 lira 0 0 Yorumla
ecevns Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Puff bar (vozol) 0 5 Yorumla 200x5 +1 yıl ergen misin abi ya sksmaosns Yorumla ecevns +1 yıl @200x5 ben seviyorum buda seni alakadar etmez Yorumla 200x5 +1 yıl velet ya wodmsosnd Yorumla ecevns +1 yıl @200x5 Sorunlu falan misin insanlarin görüşlerinden sanane bı defol up gidermisin Yorumla 200x5 +1 yıl şaka yapmıştım sadece😔😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Winston slim bence
Ben Chesterfield içiyorum fiyatıda 50 Lira falan. Hem hafif hem boğaz yakmıyor gayet memnunum.
Ben Davidoff denedim silver olanı ince
Çok hafif
Normalde sigara içmem öyle yanımda taşırım ortam olursa içerim diye 😁
Sigaraların tadını bozdular tekel ürünlerinin hiçbiri içilmez.
şahsen tütün iciyorm maddi olarak düşünmüyorum beni sadece o kesiyor diğer sigaralar yeterli gelmiyor tekel tütün 20 lira ilk defa içeceksen parliament içe bilirsin 50 küsür lira
İçme la bağımlu oluesun
sıkıntı değil
Kanserden ölürsün kardeşim
daha iyi yaşamak istemiyorum zaten
İcme ya kokusu cok kotu
Winston slender blu 48
Ben touch blue içiyorum gayet iyi 50 lira
Puff bar (vozol)
ergen misin abi ya sksmaosns
@200x5 ben seviyorum buda seni alakadar etmez
velet ya wodmsosnd
@200x5 Sorunlu falan misin insanlarin görüşlerinden sanane bı defol up gidermisin
şaka yapmıştım sadece😔😔
Puro iç