Kalbim kanatlanıp gitmek istiyor.. Ama bedenim gidemiyor.. 😔🥺

Kalbim kanatlanıp gitmek istiyor.. Ama bedenim gidemiyor.. 😔🥺

Çaresizlik bana göre bir doktorun gözlerinin içinde bakarak sevdiğin bir insanın öleceğini söylemesidir. Elinden hiçbir şey gelmez. Dakikalar saat, saatler gün olur birden bire senin için. Her an kötü haberi beklersin. İçinde tek bir umut ışığı bile kalmaz.
Çaresizlik maalesef çok kötü bir şey.. yani insan başına gelene inanamaz ama yine de umut eder bende sürekli kendimi çaresiz hissediyorum. yani bir şeyler düzelir diye bekliyorum ama o istediğim şeyler bir türlü düzelmiyor. sanki elim kolum bağlı gibi sadece öylece bekliyor ya da izliyor gibi hissediyorum. dünyanın en kötü duygusu olabilir insanın çaresiz kimsesiz kalması.
Çaresizlik nedir biliyor musun? İnsanın koskoca denizin ortasında bir damla suya hasret kalmasıdır. Bir kuşun kanatlarını koparıp hadi uç demektir çaresizlik. Çaresizlik herşeyin bittiği an ölümü dilemektir artık.
Ne güzel anlatmışsın.. Kısaca sözün bittiği yerdir..
Rica ederim.. 😊
Çaresizlik... bilmediğin bir derde düşmektir.. derdin var ama bilmiyorsun.. araştırıyorsun... ama yok çözümü elin bağlı kolun bağlı bir umut Yrabbim bir umut ağlıyorsun sabaha kadar.. çok şükür geçti gitti.. Rabbim kimseyi Çaresizlikle sınamasın
Amin inşallah..
Cevap
17Cevap
Çok kötü bir duyvudur bu duyguyu çok yaşamış ve hâla yaşayan biri olarak diyorum düşmanımın başına gelmesini istemem şahsen çünkü o kadar kötüdür ki hiçbir şey yapamazsın canın hiçbir şey istemez elin kolun bağlıdır elinden bir şey gelmez seni her türlü uçuruma sürükleyebilir...
tüm bunların tek çözümü budur :D
ve sonra döndüm dedim ki;
Kesinlikle.. 😄
Bilmez miyim. İnsanın eli kolu bağlanıyor resmen.
Kesinlikle öyle..
Öğretilmiş çaresizliklerin dışında;
Değiştirememektir çaresizlik, yön verememektir. Kendi acizliğinin farkına varmasıdır insanın.
Çaresizliğin çaresi var sadece karamsar olma çünkü aslı çaresizlik odur ben bir hava alanına gittim rastgele bir yere gittim 1 hafta geri geldiğimde hiç yaşamamış yeni doğmuş gibiydim
Allah'ım kimseye Dermansız Dert Vermesin Bazen hepimiz içinden çıkamadığımız girdapların içine giriyoruz
Hislerle ilgili aslında bir çoğumuz aynı meseleleri tekrar tekrar düşünerek kendimizi çıkmaz bir sokağa çıkarıyoruz.
Çaresizliği en dibine kadar yaşadım , bu anlatılması çok güç , anda yaşayan bilir
Şey gibi olabilir bak; açsın sorfa ortada ama canın istemiyor. Belki de bilmiyorumdur.🤷♀️
Çaresizlik beş para etmeyen birisine muhtaç olmaktır
Çaresizlik bir konuda herhangi birine muhtaç olmaktır.
Çaresizlik bazen ölen birisini özlemektir kalkıp gitsende sarılamaz sesini duyamazsın
Çaresizlik, insanın koskoca evrende küçücük bir zerre olduğunu idrak etmesidir
İçinde bulunduğun durumu karmaşasından çıkamamak çok düşündüğün için çözüm üretememek başkasına ilaçken kendine faydasız olmak
Çaresizlik içinden çikmaya çalıştığın ama çirpındıkçada battığin bi bataklık. Sen kurtuldum dedikçe seni öyle bi aşağı çekerki bi süre sonra nefesin kesilir.
Banyodan sonra üstünü giyecekken hepsinin sepette olduğunu görmek
Oyş kıyamam ya 😕
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Umudun tamamen kaybolması
Yapmak isteyip yapamamak
Caresizlik tanimi olmayam biseydir
yaşandı😮💨
En zor şeydir
Ekmeğin yenmiş
Kıyamam sana güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?