Ne zaman k*şar kızlara para harcamayı yedirmeyi bırakıp düzgün namuslu edepli kızlara harcayaksınız o tarz kızlar sizi sömürüp sonrada ya aldatıyor ya da terkediyor sonrada ağlıyosunuz düzgün kız yok diye e sizde problem var sanki biraz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu tür kişilere erkek demek bile bana göre utanç verici bir durum.
Kaşar olmayan kız var mı diye bir sor önce. Namusluyum diye geziyorsunuz ama ne yaptığınız belli değil.
Kaşar olmayan kız yoktur sadece utangaçtır o kadar.
Senin gibi cahil ve m*lların soyu tükensin lütfen tam bi mağara adamısın geri kafalı seni
Ben ne yaptım, sadece etrafımda gördüklerimi söyledim?
Etrafında gördüğün bi kaç tane kızı tüm kızlara mal edemezsin ne demek kaşar olmayan kızmı var ne yaptığınız belli değil terbiyeni takın sen önce kimseyle şimdiye kadar ilişkiye bile girmedim sevgililerim oldumu oldu ama girmedim iliskiye bile. sonrada terkedildim tek verdiğim sevgi değerdi.
Sevgilin olmuş neyin namusundan bahsediyorsun? Allah sana sevgili yap mı diyor kuranda?
Hiçbir zaman bırakmayacaklar seviyorlar para yedirmeyi biz de yiyoruz
🙄🙄🙄🙄ne diyim
Darısı sana diyelimm
Bizim gibilerini hep üzüp kırıyorlar bu hayatta değer vermiyolar maalesef
Evet bende onu farkettim. Kim ağzına sıçsa onu rezil etse onu unutamıyor ve onun için çabalıyor. Bende öyleyim mesela ve sevgilimin bana yapmadığı şey yok. Tatiller , altınlar , çiçekler yolluyor her kavga sonrası. Bazen canım sıkılınca bile kavga ediyorum. Bunun biraz da kızla da alakası var güzel ve çekiciyse çabalıyorlar
Ne diyelim bu devran böyle dönmeye devam edicek
Erkekler işte 🤷🏼♀️
Parayı yemen için bedenini sunman lazım öyle beleşe yeme yok kusura bakma
Sunuyorum kardeş sana ne
Siz Gözünüzün Önündeki Erkekleri Görmeyin Her türlü Zorlama Yapın Tersleyin Ondan Sonra Erkekler Niye Kaşarlara Gider Diye Soru Sorun
Simdş ben masum düsünmüyorum tabi kime masum ben libidosu yüksek cinselliği seven birisiyim tertemiz bir kıza asla istemedipi sey yapmam kotu davranamam onuds üzemem yani o yüzden kasarları seçiyoruz
Kızların %98 i erkeklerin parasını yiyor yemek istiyor zaten
Benzer bir soruyu kadınlar için sormak mümkün. Kadınlar neden at hırsızlarına şans vermeye devam edecek ve düzgün kaliteli adamları ne zaman önemseyecek?
Bir defa dahi vermedim vermem de. Para vermeye gerek duymuyorum.
O paraya değecek kız var mı ki?
@theNitroZeuss walla paşam parayla verecekse zaten uzak dursun. Çünkü para vermeden işimi görürüm her türlü.
Kimse dışardan ben kaşarım demiyor zaten sürpriz yumurta gibi her şey çıkabiliyor
evlenince. o zaman da eşlerine para vermeye laf ediyorlar.
İyi de o da karşılığında kızdan istediğini alıyor o an. Diğer kızdan alamazsın. Karşılıklı yani
Menfaat ilişkisi ne kadar gerçek bi ilişki peki
Zaten oradaki olay çıkar işi. Bende buradan bile bir şey karşılığında para attığım kadınlar olmuştu zamanında
Yoo ağlamıyoruz. Parayı ezerim harcarım karşılığını aldığım sürece
Yo ağlıyosunuz düzgün kız yok değer veren seven kız yok diye görüyoruz 😄😄
Onu ağlayanlar, işlerin nasıl yürüdüğünü bilmeyenler dert etsin benlik bir durum değil. Acemiler
Ağlamıyoruz ama harbi düzgün kız yok
Sen k. şar olmayan kızı getir alnından öperim öyle kızı şimdi bu devirde k. şar olmayan kız çok az var
Öyle kızlar doluda acaba sizle işleri olur mu pek sanmıyorum
Yav hani nerede dolu allah aşkına dalga mı geçiyorsun? Dolu olsa ortalık bozulmuş bir sürü namussuz kız var demezdik dimi? Namuslu kadına namussuz iftirası atarak kadar adi şerefsiz değiliz görüp duyuyoruz o kız onla yiyişmiş başka kız ona vermiş bilmem ne
Ayrıca sevgilin olmuş onla hiç mi seks hariç bir yakınlığınız olmadı? Her bakire olan kız namuslu değil o da var kocan değil birşeyin değil herkesin illa ki bir nasibi var sevgili olmaya gerek var mı daha meslek sahibi olmamışken?
Sen ne anlatiyosun ya anlamadım hiç valls
Anlayacak kapasiten yok ki
Namuslu kız kim belli deilki deli gibi seviyoruz terkediyorlar namuslu kızlara bakmazlar diyirlar taniaindada begenkiyorlar en tipsiz dediğim kız bile. kendini bişey sanıyor
Doğru bakmiyosunuz az çok belli oluyor siz yinede mini etek giyen g*tü başı açık her yeri ayrı oynayan kızlara kul köle oluyosunuz evlenincede düzgün namuslu kız istiyosunuz biz neden sizin gibilerle evlenelim?
Kapalı olanları da Müge Anlı'da görüyoruz zaten. Yaptığı çocuk kimden belli değil. 😒
Ne anlatiyosun sen kardeş kapalı dediğim baş örtülümü açık giyinmeyen başı açık kızlarda var gayet hanımefendi gibi giyinen benim gibi kızlar çok ben onlardan bahsediyorum ayrıca kimsenin namusuna laf etme yaptığı çocuğun babasını anasını sana sorgulamak düşmez
Valla gayet namuslu dedim başı açıktı güvendim ciddi düşündüm evlenecektik ben herşeyi hazirladim aileler yanissin dedim hep erteledi ayrıldı sonrada kimseye güven olmuyor anliyamiyorsunku sen nasıl bir kız olarak kızı anliyorsan biz erkekler sizin gibi anlayamıyoruz işte gerçekten evlenmek istedim sevdim sevmek yuva kurmak istedim ama herşeyden okadar sogudumki kimseye güven olmadığını öğrendim artık yoruldum
Aslında en iyisi açık giymeyen başı açık kızlar. Kapalı kızlar kapalı kutu oluyor açık giyinenler de k. şar gene en iyisi saç açık ama giyimi normal sade olan kız
Yaptığını çocuğun anasını babasını sorgulamak sana düşmez derken?
Harcamasa bulamaz zaten düzgün insan. Da zaten o yolda olmaz
Burnu havada kendini beğenmiş çok var o yüzden
Karşiliğini aliyorlar daha kolay yani
Çok ayrım yapılmıyor
Onlar paranın karşılığını arabada veriyor.
Ben onlara para harcamam
Ellerin dert görmesin
❤️.
♥
kız haklı.
Kızlara hiç bir türlü para harcamıyorum
Evleneceğimiz zaman harcayacağız işte 😃
Iki turlu de harciyorum
Bırakmayacaklar.
Ah işte bi umut
Abarttn
Neyi abarttım?
Erkekten erkege degisir
Herkes layık olduguyla buluşur
Namuslu kız zaten yok bari güzel seksi olsun istiyoruz kötü mü zaten ortalıkda eline erkek eli değmemiş bakire sevgili yapmamış kız yok bari kalça ve memesi seksi olsun yüzü güzel olsun diyoruz
Genelleme yapma namus sadece bacak arasnda aranan bir sey segldr önce zihniyetini degistir şekilcilk de aşk degldr zaten yüzeyseldr kısaca menfaat iliskisi yaşamak istiyorm de ve geç
Namus bacak arasında değilse zina diye bir şey niye var o zaman? Bakire olmayınca namus bacak arasında değil diye zırvalamayın islamda namus bacak arasındadır haberin olsun
Namus bacak arasında olmasa allah zinayı günah saymazdı
Düzgün kızlar bi adım atsında onlara yedirelim
Düzgün kızlara köpek gibi davraniyosunuz ne adımı aticaz öyle kızları aldatıp başka kızlara gidiyosunuz
Ne alaksı var denk gelemedim ben daha düzgün kıza gelirsem öyle davranağımı zannetmiyorum
He he aynen
Sahip çıkarm öyle birine
Düzgün kız mı kaldı
Sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık da erkeklere laf ediyorlar 🤣.
derdiniz para mk
Niye bırakalım
Belki kaşar seviyorlardır
Sana harcayalim
İtaat ettikçe bırakmaz
Bitmez
🙄🙄
Sen ne sin
Birakmayacak