Bazı sıkıntılarım olmuş kördüğüm nasıl bulunur bir çaresi:
1- Elektrik Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim 24 yaşındayım 6 - 7 senedir okuyorum ama hala mezun olamadım 3 dersim kaldı alttan
Zamanında sınıf arkadaşlarım grup hâlinde birbiriyle yardımlaşıp mezun oldu ben kopya bile çekemedim kimse yardımcı olmadı bana hakkım yendi resmen.
2 - Bitirdikten sonra eskidi gibi saygınlığı da kalmadı şimdiler diyor ki elektrik elektronik mühendisliği ne?
3 - Saygınlığı da geç iş bulup geçimimi nasıl sağlayacağım?
Allah madem adaletli neden bana karşı adaletsiz yaşıtlarım evlenip yuva kurdu çoluk çocuk sahibi ben sapım. Kafaya takmaktan hayattaki hiçbir şeye odaklanamıyorum çok bunaldım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce herkesi suçlamayı bırak. Yanlışların fazlaca. Onları görmen gerekir. Dersleri kopya ile geçmediğin için suçu arkadaşlarına atıyorsun. Sen o okulu, meslek öğrenmek için okuyorsun ve iş bulmak için mesleği gerçekten öğrenmen gerekiyor. Derslerine çalış ve diplomanı al.
Sen şimdiki görevlerini bitirdikten sonra gelecek kaygısına düş. Önce bi' hallet şu önündeki işleri. En kötü fabrikada asgari ücretin bir tık üzerinde çalışmaya başlarsın. Ama önce azim gerekli. İşi öğrendikçe, cv dolar ve kariyer kazanırsın.
Önce iş, sonra eş. Her şeyi tamamlayınca uygun bir eş de bulursun.
Ben masumum demiyorum var benim de büyük bir hatam. Bazı şeyler için de çok geç kaldım zaten aynı sene ünv hayatına başladığım arkadaşlarım iş buldu tıkır tıkır çalışıyor adalet bu şekilde mi yürümeli?
Fabrika olsun da neresi olursa olsun iş imkanım geniş olur mu? Zaten saygınlıktan da vazgeçtim.
Arkadaşlarınla kendi hayatını kıyaslamayı bırakmalısın. Herkesin kaderi farklı yazılır. "Onun şöyle hayatı var. Bunun böyle hayatı var." diyerek geçireceğin yıllar seni iyileştirmeyecek ve hiçbir şey yapmadan depresif bir hayat sürmene neden olacak. Onlar o sene başladı. Sen de birkaç sene sonra başlarsın. İş imkanın elbet olur. Önemli olan kendine olan saygını yitirmemek.
Yaşın daha 24 her şey ileride.
Altan kalan üç dersine aban ve bitirmeye çalış.
Mesleğin iyi, korkma iş bulursun.
Başta büyük paralar kazanmazsın ama 1-2 sene deneyim elde edip, alanında iyi olmaya çalışırsan güzel yerlere gelirsin.
Eş ve çoluk çocuğu 30-35 yaşında da yapabilirsin.
Mesleğinde geliş, dünyayı gez, yeni insanlar tanı...
1 - Yaşıtlarımın aynı sene ünv. hayatına başladığımız arkadaşlar filan mezun oldu da çalışıyor şu an. Onlar çalışırken ben işsiz kalacağım diye çok endişeliyim. Bunu dediğine göre yaşın benden küçük olabilir.
2 - Ya ben eş çoluk çocuk onları takmıyorum zaten o bir şekilde bulunur onlar spontane şeyler ama hayatıma girecek kişinin ahlaklı dürüst namuslu vs. olmasını istiyorum eline erkek eli değmemiş öpülmemiş olmasını isterim doğrusu çünkü ben de öpülmedim benim de elime kız eli değmedi öbür türlü olsa o da benim için sorun değil o da kalmadı kaldı mı hani?
3 - Ukraynalı mısın?
Yaa knk elektrik elektronik oku önüne bak milleti sal olum elektrik elektronik gelecegin mesleği sen yaptığın mesleği bilmiyorsun meslele kart tamiri mesele üretmek.