Ben 2 aydır başladığım fabrika işindeyim. 2 aydır aynı durakta servis bekliyorum
Bi tane adam keko. O da bekliyor kendi servisini. Ama o bayağıdır orada.
Hissediyordum bu adam kesin bana yanaşıcak konuşacak diye. Tamda bugün sabah durakta. Koluma biri dokundu. Korktum oydu. "Günaydın sen doğan zarfta mı çalışıyosun" dedi. Evet dedm. orada ilker diye biri var tanıyo musun dedi. Hayır dedim. 100 kişi var nerden bileyim Kaçıncı katta dedim.
"Katı bilmiyorum da ona söyler misin beni acil arasın" dedi
Ben "numarası yok mu sende " dedim. Yok dedi. "Tamam diğerlerine sorarım görürsem söylerim" dedim. Konuyu kapatır sandım. Adamın Instagram profilini gösterdi nasıl tanımazsın kocaman sıfatı var adamın dedi.
Tanımıyorum dedim. Benim adımı sordu. Kendi numarasını verdi. Ona vermem için. Sonra ben telefonu kapatıp servise doğru koşup uzaklaştım adamdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayy pislik ya ben olsam terslerdim şimdi seni her gördüğünde olmayan adamdan bahseder söyledin mi diye
Adam var ama işten çıkmış çoktan. Şimdi ben pazartesi yine onunla aynı durakta olucam bakalım nasıl rahatsız edicek yine. Hadsizliğe bak. Benim servisten 2 erkeğin yanına yakın durucam bu sefer
Demekki sana göz dikmiş pislik eğer yine konuşmaya çalışırsa tersle konuşma
Dediği kişiyle de anlasmalilar muhtemelen maşasi onun
He devamı var sonra. Ben fabrikaya vardım. İlker abi kim diye sordum arkadaşıma. O çoktan çıktı işten dedi
Seninle tanisabilmek için laf cambazlığı yapmış o zaman
Evet belli şeytanın aklına gelmez
Kekolar öyle olur
Bi de hareketlerinden sezmiştim enayiyi. İlk günler sıradan günlük giyinirken sonradan genç havalı giyinmeye başladı. Fabrika servisini bırakıp arkadaşının lüks aracı ile kendisini aldırmaya başladı. Allahın canısı
İyi bari gözün açık. Analiz etmişsin kekoyu 😄
Alıştım kekolara. O kadar enayi değilim ya 😂 ben saf görünüp ayağını kaydırırım adamın
cok sacma ve rahatsız edici
He devamı var sonra. Ben fabrikaya vardım. İlker abi kim diye sordum arkadaşıma. O çoktan çıktı işten dedi
bir daha yanına gelirse cevap bile verme hadsiz
Abi diycem. Biraz ses tonumu yanımdakiler duyacağı şekilde yükselttip rahatsızlığımı belirticem
seninle cinsellik dışında bir şey düşünmez abim
Onun varlığı bile benim umrumda değil napayım düşüncesini
Sorun nedir o zaman hıyar ağası
Saçma sapan rahatsızlık edepsizlik.
Ben fabrikaya vardım. İlker abi kim diye sordum arkadaşıma. O çoktan çıktı işten dedi. Yarın pazar iş yok adamı görmücem ama diğer günler belliki yine rahatsız edicek. Ben ona siz diye hitap etmeme rağmen sen diyordu. Benim servisten 2 erkek var onların yanına yakın durucam bu sefer
Direk onlara söyle arkadaslarına
Onlar arkadaşlarım değil. Aynı servisteniz sadece
Olsun knk onlara yakin dur gelirsede bahset onlara da
Ama hiç samimiyetimiz yokki
Omlarla
Fark etmez knk gene olmazsiniz en azindan onkar bize sor blader falan der salar
Geliyim de dövüyüm adamı
Keşke senin gibi öz üvey farketmez bi abim olsaaaaa
Abi deme be dkslxpco yaşın kaç ufaksam senden
okurken rahatsiz etti
Saçma sapan
Nerede ki
Ne nerede
Coktan çıkan işte
Ne bilim orasını