Bende sizin gibi öğrenciyim Konyalıyım. ancak dediğim gibi adamakıllı insan tanımak istiyorsanız üniversitede ki çevrenize bakın. Konya da ortamlarda serseriler den başka düzgün kişiler yok
Rica ederim tanışsaydık iyi ki tanışmışız derdiniz. Bakir bir erkeğim ben cinsellikte sadece bir tek şey istiyorum ama maalesef bu isteğim hiç gerçekleşmeyecek. Selçuk üniversitesinde mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bizim Konya'da da ne kadar gîzli orùspu var. hepsi namusluyum ayağına yatar ama
Sence mekan olarak neresi vardir
Kentplazaya gelip terasa oturup telegramda konumunu açman yeterli 50 mesaj birden gelir zaten bakarsin bunlardan biri ben olurum 😉
O kadar kolay mı
Sen öğrenci misin yoksa buralı misin
Öğrenci
Hmm anladım hangi sehirden geldi İzmir felan mi
Antalya
Attan inip eşeğe binmek gibi olmuş seninkisi 😊
Evet biraz oyle
mevlana türbesine git.. orada aranan kızlar için avcı çok olur
Sende orada çok bulundun galiba
@Larkzkaoon evet be kanka :) çok güzeldi.. ama sıkıntı şu adamların şeyi de hep konya bamyası gibi küçük çıktı... yoksa sende mi oralısın
Yok ben bu dediğinizi ilk defa duyuyorum da. Böyle bir iddia attiginiza göre tecrubeli olduğunuzu düşündüm sadece
Mekana gerek tok ki ben konyadaki 2 partnerimi de buradan bulmuştum.
konyada sokaktan birilerini çevirsen bile bu istediğini verirler sana :D
Ya ben mekanda tanismak için dedim
Gel seninle birlikte Frog'a gidelim özelden yaz bekliyorum
Sana sağlam bir ücret ödesek eşim sen ben takılırmıyız?
Merhabalar bir kaç yer biliyorum mesaj atarsanız yardımcı olabilirim
Niyetiniz cinsellik mı? Ona göre mı mekan arıyorsunuz?
Evet
Zevk için mi birilerini arıyorsunuz
arkadaş olmak için ama bir bağ olmadan belki sonra olur ama tabikide zevkde önemli
Bu şehirde kaliteli düzgün erkek bulmanız zor. Arkadaş olarak sizinle konuşabiliriz eğer isterseniz.
yok teşekkür ederim zaten güven sorunum olduğu için mekanda tanımak istiyorum
Bende sizin gibi öğrenciyim Konyalıyım. ancak dediğim gibi adamakıllı insan tanımak istiyorsanız üniversitede ki çevrenize bakın. Konya da ortamlarda serseriler den başka düzgün kişiler yok
Neden güven sorununuz var
Evet önceden kaynakli
Teşekkürler bu arada
Rica ederim tanışsaydık iyi ki tanışmışız derdiniz. Bakir bir erkeğim ben cinsellikte sadece bir tek şey istiyorum ama maalesef bu isteğim hiç gerçekleşmeyecek. Selçuk üniversitesinde mısınız?
Seninle bir kafede tanışmayı arkadaş olmayı çok isterdim. Arkadaşlık için bir şans versen pişman olmazsın
Takilalim mi
Konya'da yaşıyosanız size söylemek istediğim bir şey var benim biraz konuşabilir miyiz?
Tabi ki
İsterseniz profili acarsaniz mesaj atarim
Burdaysanız açayım profilimi
olur
açtım
Tamamdır
Konya'da mi Ankara maybe
İstanbul'a gel
İstanbula alalım seni 😂
Tanışmak isteyen yazabilir
Geleyim mi konya ya
Ya ben gelirim be kafanı yoruyon
Gelirim ben mekanda tanışırız
Amaç ne
Zafer Var
zaferde neresi
İnce minarenin orada
Tamam sağol
Neden mekan
Tanisacagim yer
Burdan bul ya da fatklı uygulamalardan
Hmm bi mekan belirle orada görüşelim o zaman ben kırmızı gül takıyım yakama ordan bul beni :)
Yok sağol
Peki
Tanışalım mi
Yaz bana
Benle denesene