Aile Sorununu Çözen var Mi?

26 yaşındayım, doğduğum kendimi bildiğim günden beri Aile adı altında bir türlü aile olamadığımız bir ailem var. Bu yaşıma kadar ki aile içi şiddetten dolayı sıkıntılardan, sorunlardan dolayı evlenip kaçıp gitmeyi bir an bile düşünmedim ama aşık oldum ve evleneceğim. Ama ailem kopuk. Abilerim , Annem , Babam , kardeşim herkes birbirine düşman. Herkes kendince HAKLİ , kimi dinlesem haklı. Aralarinda öyle bir kaldimki bu zamana kadar. Evlenecegim ve ailemin bir arada olmasını istiyorum ama bu resmen İMKANSİZ!! Herkes birbirine öyle bir düşmanki bu düşmanlık sebeleride herkesin kendine göre haklı olması , yaptıklarının sonucundan dolayı kendilerinin haksız olduklarını kabul etmemelerinden kaynaklı. Abimle konusuyorum annesine babasına sövüyor , benimde anneme babama sövüyor ama bir şey diyemiyorum herkese haklısın diyip geçerek şu zamana kadar akıl ve ruh sağlığı korumak için kendimce önlem aldım. Annemde babamda ellerinden geldiğince çocuklarına bakıyorlar ama onlarında bir yerden sonra tak ediyor var birbirlerine kufrederek ortalık her defasında karışıyor. Ben herkese haklısın demekten sıkıldım. Yoruldugumu hissediyorum artık çünkü ben aşık oldum ve evleneceğim, kendi ailemi kuracağım. Bazen düşünüp benim ailem bile aile olamamisken ben bunu nasıl yapacağım diye aklıma istemeden de olsa düşünceler giriyor. Tek istediğim şey aile olmak. Tek istediğim şey herhangi bir zorlukta ilk atacakları şey oğulları torunları ya da anne babaları olmayan bir aile istiyorum çok mu şey istiyorum. Âtsan atılmıyor satsan satılmıyor. Hepsi dik kafalı ve inatçı. Keciler inatcilikta yanlarinda polyana kalır. O kadar kincilerki. Bana sinirlendiklerinden neler neler yaptılar ama ben ailem diyip unutmaya caliisiyorum tekrardan aile olmak için çabalıyorum. Ha annem üzülmesin abim üzülmesin babam üzülmesin herkesin herkes hakkında emeği çok. BEN BU DİK KAFALİ, İNATÇI, KİNCİ AİLEMİ NASİL TOPARLAYACAĞIM. BİR İNSANA HAKSİZ OLDUĞUNDA, HAKSİZ OLDUĞUNU KABUL ETTİRMEYİ NASİL ÖĞRETECEĞİM. HEPSİ NEDEN AİLEM BÖYLE DİYEREK ÜZÜLÜP AĞLARKEN, BİRBİRLERİNİN İYİ OLMASİNİ BAŞLARINA BİRSEY GELMEMESİ İÇİN UGRASTİKLARİ HALDE , GELSEDE BASLARİNA EN COK KENDİLERİ UZULDUKLERİ HALDE O ZAMAN NEDEN BU DÜŞMANLIK DİYİP NASİL BARIŞTIRACAM? HERSEY COK SEVMEKTEN Mİ YOKSA SEVGİNİN NASIL BİRSEY OLDUĞUNU BİLMEDİKLERİNDEN Mİ BÖYLELER? Korkuyorum ki biri artık cinnet geçirip tüm aileyi katledecek diye. Ailen var ama aile olamadıktan sonra yük mu olacaklar bana hep. İçi yanan yine ben olacam. VE BEN BUNUNLA NASIL BAŞA ÇIKACAĞIMİ BİLMİYORUM ARKADASLAR. YARDİM EDİN BANA LUTFEN

Aile Sorununu Çözen var Mi?