AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nası lbir alay?
Ben de cinsel şakalar, dokundurmalar yapmayı severim ama bunlar küçük düşürücü şeyler değil
Sişkom, küçük ekliyor ismimin önune, kezbanoviç, yozgatlı
Sa... lak mı bu adam?
Duygularını gizlemeye çalışan erkekler böyle yaparmiş bilmiyorum. Seni kizdirmayi. seviyorum. derdi..
Kızdırmak var, küçük düşürmek var. İkisi aynı değil ki
16-17 yasında cocuk mu
31 yaş
Ergen ve narsist hafif
Ugrasaılmaz böyle biriyle
Hos değil ya
Terkettim zaten aklıma takıldı. Tamamen sevgisizlikten mi tarzmi bu merak. ettim
Yoo bildiğin mallık bu.
Kadınla nasıl konusacağını bilmemek vs. Ciddi bir şey olmaz ve cinsel olarakta canının sıkardı
Sorsan çok kadın tanimiş ama bana da acemi geliyordu evet
Tanımıştır belki. Hepsinde de böyle rezil kepaze etmiştir kendini.
Acemi olmak kötü bir şey değil. Ama bir kadınla nasıl muhabbet edeceini bilmemek, çocuk olmak kötü.
Bir kadın 31 yaşında adamdan böyle bşeyler beklemez
Aynen katılıyorum kiskandirmaya calisiyordu çocuk gibi soğuttu sonunda bunu olgun adam yapmaz..
Olgun adam kadınını karakteriyle etkilemeye calısır. Bununla tahrik etmekten zevk alır. Kadından anladıgını göstererek.
👌
Ben ilk kız arkadaşımdan böyle cocukça şeyler yüzünden ayrıldım ve ben o zaman 19 yasındayım.
Şimdi, benim o günkü yaşımdan 12 yaş büyük adam, o günkü kız arkadaşımın triplerinde. Komik ve acınası
Yani insan yakistiramiyor. Belli ki çocukluk travması çok.. Bir dönem bende mi sorun var dedim kendime çok ama yo gayet normalim
Bahane hepsi ya. Sonucta varsa da senin görevin mi onları düzeltmek. Sen kendini çocuk annesi gibi hissetmek istemezsin ki adamın yanında. Adamının kadını olmak sitersin.
Anne baba gibi olamayız katılıyorum. Roller birbirine girmemeli. Rehabiliyasyon merkezi değiliz sonuçta
Olmamalısınız da zaten canım. Olamayızı geç.
Adam senin kocan olacak olursa. Siz cinsel münasebet yaşacaksınız. Öyle şey mi olur. Her şeyi geçtim de
Cinsellik. aninda senden çocuğum olsa bırakmam dedi sonrasında inandın mi çocuk dedi denge hiç yok zaten
Senden cocugu olamzsa bırakacak yani? Böyle abes bir ifade mi olabilir...
Bu adam-çocuk zaten çocuk bile yapamazdı galiba 😅
Balık burcu Ruh hali dengesiz olur diye okumuştum çok gerçek bir tespit..
Burçla alakası yok ya. Direkt karakterle alakalı. Yoksa İkizlerde dengesiz olması lazım :D
İkizler misiniz?
Hayır tabiki. Eski sevgilim öyleydi...
Gerçi biz basaklara da çekilmez diyorlar😅
Başakları bilmiyorum bak, denk geldiyse bile dikakt etmemişim :D Yengeçlere ne diyorsunuz siz :D
Yengeç normal bir arkadaşım var naif baya çok sevmiş sevilmemis hala unutamiyor. Onlar tam aşk adamı gibi sanki yaşamadım ama
Vay güzel bir ifade. Aşk adamı. Yani olabilir. Ben de severim aşkı. Sevmediği kadınla zor
Bilmiyorum Kasım'da aşk başkadır filmi gibi her ay bir erkek tanımalı farklı burçlardan uzmanlaşmak için😅
Baya baya inanıyorsun yani burclara :D
Yengeç erkeği zor ve karışık olur ama diyeyim :D Kadınını anlar ama yeri gelince
Yok şaka tabiki. Ama merak ediyorum yansitiyo mu her insan burcunu. Bayanlarda da gözlemlerim
Sen başak bir kadını olarak nasıl birisin o zaman, kendini anlat desem :D
Alıngan gibi o arkadaşta yengeç evet kelimeleri. secerek. kullaniyorum ona
Kız mı erkek mi bu arkadaş
Erkek normal arkadaş arada danışır bana ex e takıntılı :)
Hmmm, neyi soruyor. Güzel sana güveniyor dömek ki :D
Fikirlerine. saygisi var. Şu twete atmış göndermemiz tapiyor vs vs bende dönmek istiyor sana dedim aramış kız bunu.☺️
Güzin ablayim ben
Ne ne anlamadım ben :D :D
Mesaj atsana böyle kolayda olmuyor :D
Kız twet atmış göndermeli ne demek istiyor diyor oğlan. Bende dedim sana dönmek istiyor, nabız yokluyor eve aramış kız gerçekten
eee istemiş mi kız geri dönmek :D
Yanlışlıkla aradım filan demiş sonra arayayyyim birazdan demiş ama ortak arkadaşları aralarını bulmaya calisiyo kız istiyor belli ben anlarim
Vay be senin gibi biri yanımızda olmadı ki bizi de kurtarsın :D
Kendime hayrim yok ama başka. iliskilere. iyi analiz yaparım seansı 1000 lira.☺️
Sen cocuga sürekli 1000 lira koparıyorsun 🤣🤣
Para almıyorum şaka tabiki. Bizimkisi amme hizmeti..
Bilemicem artık
Başak kadını paracı demekkkiiiiiç😂😂
Başak kadını tutumludur kolay harcamaz. Kullanisli , elzem şeylere para veririm. Para araçtır ya fazla ilahlastirmamali tabi
Oooo. Abartmıyorum işte aradıgım lkadın :D Ben evlendiğimde cüzdanı kadınıma vericem yoksa aç kalırız :D :D
😂Gıdadan asla kismam bı tek. Ben senin ablan olurum ancak
Ahahah :D :D Başak kadını bulsam yeter naplaım :D :D Kadına yaş sorulmaz o yüzden uzatmıyorum :D
Peki hoşçakal yengeç adam
Noldu da muhabbet ediyorduk
Sohbetim bitmesin kıymetlidir o😂
Eee gönderdin bir anda bitmesin diye :D: D
Teşekkür ederim güzel, kaliteli sohbet için.👍
Rica ederim, tekrar denk gelrim umarım :)
Nasip belki başka bir soruda
Sorunca etiketle beni gizemli Başak :D
Olmaz gizemimi korumam lazim
Küfürbaz gizemli rapçi :D :D
Aa kuru iftira küfretmem ben ama pis laf sokarım:) cadılık var serde tatlilikla kapatıyorum azcik
https://www.youtube.com/watch?v=aJwiSqK0o7I
Referans noktası :D :D
Gizemli deyince aklıam bu geldi :D
Severiz cadı insanları ama eglencelidir.
Güzelmiş ☺️ Sagopa tarzı güzel. Bende cezanın fark var şarkısını seviyorum..
Ceza, sago eskierlin güzel rapçileri. Bizim jenarasyonun rapçileri :D
2000lerde sunları dinlemekten aldıgım hazzı artık alamıyorum bir şeyden
Yaş kaç sormasi ayip
31 benim yaş
30 lubyas olgunluğu var gibi
Bazen gerçek yaşı yazmiyorlar ondan sordum
Teşekkür edeirm :) Artık 20li yaşların gömleğini üstümüzden çıkarıp 30ları geçirdik
Evet daha gençsin ben 40 oldum
yok yok dogru benim ki :D
Sen de daha gencsin. Olgunlugun altın cagı diyelim hatta :)
Evet en kadın hissettiğim yaştayim. Kendimi geç keşfettim hatta
O yüzden Şu an en güzel ve en altın cagını yaşıyorsundur. Bir kadının böyle hissettiğini duymakta bir erkek olarak anca mutlu eder. Sevindim öyle hissetmene.
Neden geç keşfettin?
Biraz kuralcı yetistiğimiz. icin sanırım. Hayatin içine geç girince insan geç keşfediyor kendini. Öncesinde kadın olduğumun farkında bile değildim sanki
Offf, valla kötü ya. Türkiye'de kadın olmanın ve muhafazakar ailede yeiştmenin en büyük problemi bu.
Kadınlar, kadınlıklarını yaşamadan, çoğu zaman anlamadan ve farkına varmalarına izin verilmeden yaşıyorlar. Ne mutlu ki sen farketmişsin. Senden öğrenilecek çok şeyler vardır
O erkek yılışık demekki