- Yüzüne hasret kaldım..
- Sesine hasret kaldım..
- Bari iki kelime yazmana hasret kalmasaydım..

Birçok şeye en çok da gerçek ve içten bir şekilde umutla ve içten mutlu bir şekilde güne başlamaya uzun zamandır hasret kaldım...
Birinin veya birilerinin beni gerçekten koşulsuz şartsız plansız sevmesine hasret kaldım...
Değerli görülmeye hissettirilmeye hasret kaldım...
Güvenimin devamlı insanlar tarafından sarsılmamasına hasret kaldım...
Varlığımın dünyada gerçekten anlamlı olduğunu hissetmeme hasret kaldım...
O kadar çok şeye hasret kaldım ki...
Hasret, insanın yaşamında sık sık karşılaştığı derin bir duygu durumudur. Kimi zaman sevdiklerimizden uzakta olmanın verdiği özlem, kimi zaman da geçmişte yaşanmış güzel anılara duyulan hasret bu duygunun temelini oluşturur.
Hasret, zaman zaman insanın içini burkan, hüzünlendiren bir duygu olabilir. Özellikle sevdiklerimizden ayrı kaldığımızda veya geçmişte yaşadığımız güzel anıları tekrar yaşayamadığımızda hissedilen bir duygudur. Sevdiklerimizden uzakta olduğumuzda, onları görmeyi, onlarla vakit geçirmeyi özleriz. Belki de en zor olanı, sevdiklerimizi kaybetmek ve onları artık hiçbir zaman göremeyeceğimizi bilmektir. Bu tür hasret, kalbimizi derinden etkiler ve hüznü beraberinde getirir.
Geçmişte yaşanmış güzel anıları özlemek de ayrı bir tür hasrettir. Bir zamanlar mutlu olduğumuz, unutulmaz anılar biriktirdiğimiz anılar, zamanla özlemle hatırlanır. Eski günleri tekrar yaşayamamak, o anlara geri dönememek insanı hüzünlendirir. Ancak bu hasret, geçmiş deneyimlerimizin bir parçası olduğunu gösterir ve bizi gelecekteki anılar için motive edebilir.
Hasret, insanın duygusal bir deneyim yaşadığını ve hayatın her yönünü kucakladığını gösterir. Özlem duymak, sevgiyi ve değerini daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir. Ayrıca, hasretle başa çıkmak da kişisel gelişimimize katkıda bulunabilir. Bu duyguyla başa çıkmak için, geçmiş anılarımızı değerli kılmak, sevdiklerimizi düzenli olarak hatırlamak ve geleceğe dair umutla bakmak önemlidir.
Sonuç olarak, hasret duygusu insan yaşamının doğal bir parçasıdır. Sevdiklerimizden uzakta olduğumuzda veya geçmiş anıları özlediğimizde hissettiğimiz bu duygu, bizi insan yapan önemli bir deneyimdir. Her ne kadar hüzünlü olsa da, hasret duygusu aynı zamanda sevgi, değer ve özlem gibi derin duyguların bir yansımasıdır.
Sevgiye ve mutluluğa hasret kaldım.. daha doğrusu hiç yaşamadığım için bu duyguları yaşamak isterdim. sabah bir gün uyandığım zaman beni de seven birisi olsun ve o güne huzurlu uyanayım isterdim..
kardeş durduk yere cigara yaktırdın bize :D
😅😅 Bu çok küçük olmuş biraz daha büyüğü yok mu.. 😅
Ay çok üzüldüm gerçekten ya.. 😅
Ay yok ben canımı yolda bulmadım.. 😅 Kalan akciğerimi de onunla yok edemem.. 😂
içende ölüyo içmeyende 😂 çokda şaapmamak lazım 😂😂 cigara konusunda şu teyze gibi ol 😂😂
https://www.youtube.com/shorts/zjxQD-C7_5M
Evet de içmeden ölmeyi tercih ederim.. 😅 Teyze ya... 😂
Öldükten sonra nasıl haber vereyim.. 😅 Cenazem de cigara yakılmaz yazdırırım.. 😂
He he ölürken tek derdim burası olacaktı.. 🤣🤣 Ben burada yoksam bilki tatlıkız.. 😅
Allah razı olsun be.. Ne kadar da üzüldün öyle.. 😅
Ben mi üzülecek yer arıyorum.. 😂
Kesinlikle hiç aksatma. 😂 Estağfurullah bunamak için henüz çok gençsin.. 😅
Tamam kabul etme yaşlısın.. 😂😂
😅😅
Cevap
27Cevap

O'na hasret kaldım 🥺
Hepimiz buna hasret kaldık..
Anne kokusuna, sevgisine, kucaklamasina. Annem mezarda maalesef. Toprağa sarılıyorum ama yok o. Bundan büyük hasret ne olur?
Allah rahmet eylesin inşallah.. 😔
bu sabah haşladığım yumurtayı soyarken yarısı kabukla yapıştığı için soyamadım yarısı gitti yumurtamın :(( o yarısına hasret kaldım...
Bekle beni tatil 2 ay kaldi
Ben hiç sevilmediğim için sadece sevdiğim için sevilmeye hasret kaldım
Sesine, konuşmasına ve yazmasına...
Huzurlu, stressiz hiçbirşeyi kafaya takmadan yaşamaya
eski defterler sıktı yeni flörtsüzlüğe hasret kaldım
😂😂
İnsanlara hasret kaldık. Zeki, ahlaklı, edepli, saygılı, samimi, vicdanlı insanlara
Sesine güzel yüzüne nazikliğine ve samimiyetine hasretkaldım hasretine bile
Aska inanmadigim icin bi kez daha hakliyim o yuzden hicbiseye hasret degilim
Sesine , gülüşüne ve hiç bilmediğim kokusuna…
😅😅 fazla duygusal. Regli dnemimdeyim aglarim yapma😂😂
Kaliteli sohbete ve kaliteli insanlara hasret kaldım.
Güzel bakan bir çift göze, dokununca ısıtan bir çift ele, varlığıyla huzur veren bir ruha...
Zamanla insan kanıksıyor. Normal geliyor ve akışına bırakıyor.
Kuzu dolmaaa o nasıl bir lezzet 😊
Aklı fikri yemekte.. 😄
Diyorsun iyi öyle olsun bakalım.. 😅
İyi bakalım çay dediğin nedir ki.. ☕Afiyet olsun.. 😄
Çok gğzel yazmışın
Teşekkür ederim..
Ben teşekkür ederim 🍀
Saflığa gerçekçiliğe bizi biz yapan değerlere
Sadık mutlu huzurlu sıcacık bi yuvaya
bisey demek istemiyorum :)
Gerçekliğe, samimiyete ve mahcubiyete
Mutluluğa hasret kaldım ve abla
Görmeye dokunmaya koklamaya hasret kaldım.
Anneme hasret kaldım 😢😢
İyi ve içten insanlara.
kim bu vicdansız hasret bırakan
Hissetmeye 😅
Bencede kesinlikle hisset artık sen.. 😂
Aşk olsun ya şimdi uyuz mu oldum.. 😅
@_elyise yüklediğimiz yok oysaki.. 😅
Sen bana trip atamazsın ki.. 😄 Böyle tatlılığa kıyılır mı hiç.. 😅
Dışarıya hasret kaldım
Duygusal bir sarılmaya
Sesine 🥰🥰
Her yerine