Uyumaya korkar oldum 🤧ya yine görürsem😰

Uyumaya korkar oldum 🤧ya yine görürsem😰

Günaydın kötü olmuş :/ bence olabilir.. bende stresli olduğum zamanlarda yad geç uyandığım zamanlar da kabus olmasa bile saçma sapan rüyalar görüyorum.. bence stresi azaltmayı dene ya da kafaya çok takma.. gönlünü ferah tut bunlar da geçer de sürekli.. mesela kitap okuyarak uyumayı dene ya da şarkı dinleyerek. bunlar bana iyi geliyordu... birde uyumadan önce bitki çayı da iyi gelebilir
Teşekkür ederim
Kıyamam, bilirim o kabuslar uykudan korkutuyor insanı lakin sinirli, stresli uyumamanı tavsiye ederim, korku filmi izlememeni tavsiye ediyorum, onun dışında yatmadan evvel papatya çayı da içebilirsin, Felak ve nas surelerini de oku, uykunda korkutuluyorsan dua etmeye çalış, besmele çekmeye çalış, onların da yardımı oluyor, yanında baş ucunda küçük bir kuran olsun uyurken, abdestli uyumanı da tavsiye ediyorum lakin sinirli ve stresli uyuma sakın.
İnan odamda Kur'an var bazen öyle dua okumadan uyuya kalıyorum sadece ve uyandığımda da okudum aslında ama işte o gün ne yaşadıysam artık sabaha kadar korkulu geçti
Tekrarlamamasını diliyorum🌸 Hiçbir şey duadan güçlü olamaz.
İnşallah 🌺
Eic için teşekkürler 🌸
Ne demek 🌺
Ayyy kış kış kâbus perileri, kör olasıca mel'unnn 🙄 sol tarafına öyle durumda uyanır uyanmaz üç kere tükür euzu besmele çekerek.
Bir de yattığın yeri havalandır, olmadı ortulerini değiştir. Çok geçmiş olsun. 🍀
Misss 🤸♀️
Sarılır benim ayıcığa hiçbir şeyin kalmaz.:))
Kafana çok fazla şey takarsan bilinç altı rüyalarda savunmazsız seni bırakabilir buda kabuslar olarak bize karşılık verir.
Öncelikle kendini rahatla düzgün bir nefes al ve güzel düşünerek uyumaya çalış sorma faydasını görürsün. İyi uykular 💤
Cevap
12Cevap
Aynı kabusu bir daha görmek istiyorum diyin o zaman göremezsiniz. Çünkü ben bazen rüyam yarıda kesiliyor bir daha bir daha görmek istiyorum ama olmuyor. Bu arada hayır olsun inşallah belki manası güzel çıkar
Rüyalar bizim bilinçaltımızın bir şekilde ortaya çıkışı aslında. Gerçekleşme ihtimali, gelecekten haber verme gibi durumları olmaz. Bunu düşünerek sakinleyip fatiha, felak nas ayetel kürsiyi türkçe anlayarak oku bol bol 💞💞💞
Bismillahillezî lâ yedurru ma'a'smihi şey'ün fil ardı velâ fissemâi ve hüves Sem'îul Alîm. Manası. O Allah'ın ismiyle (akşamladım) ki O'nun ismiyle birlikte ne yerde ne de gökte hiç bir şey zarar veremez. O ki hakkıyla işitendir hakkıyla bilendir. Uyumadan önce bu duayı 3 kere okumanız kâfidir.
Uyumadan önce kötü bir şeyler izleyip veya düşünüp çok stres yaptıysan olmuştur. Kafaya taktıkça iyice görürsün, yapma.
Kesinlikle bilinçaltı. Biraz gül yağı kokla uykuya dalmadan önce. Temiz uyursan temiz kalkarsın 💁♀️
💞🙏🏻
Geçmiş olsun herkese anlatma kötü rüya anlatılmaz derler
Gördüğün kabuslar kafaya taktığın konular ile mi ilgili?
Geçmiş olsun dostum
Yatmadan önce dua okuyor musunuz?
Normaldir ya banada oluyor
Ne gördüğüne bağlı. Ama her zaman pozitif düşün
Neyi kafaya takıyorsun
Ne gibi hzjshs
Söyle söyle çok merak ettim cndndn
Görürsün Uyuma
Yardım edebilirim
belki de...
Ne gördün ki
Mümkün