Çocuklarınıza yeni ama ciddi bir beraberliğinizin olduğunu ne zaman anlatırsınız?

İkimiz de daha önce evlendik ayrıldık, ikimizin de ilk evliliğinden çocukları var. 40 yaşındayız. 3 yıldır beraberiz ve sürekli beraberiz. Yurt dışında yaşıyoruz ve ailelerimiz dini nikahın uygun olacağını söyledi. Keza kendisi de böyle istedi ve 2 yıldır da dini nikahımız var. Her gün bende kalıyor o nedenle benim çocuklarım onu yıllardır tanıyorlar hatta küçük oğlum ona çok düşkün. Fakat kendi çocukları geldiğinde aynı semtte olan kendi evine geçiyor annesi de geliyor ve o zaman çocuklarla orada kalıyor eşim. Onun çocuklarının benden hâlâ haberleri yok. 16 14 8 ve 6 yaşında çocukları. Tepkilerinden çok korkuyor. Fakat ben artık bununla baş edemiyorum. Bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. Geçen yaz çocuklarıyla 10 gün Türkiye’ye tatile gitti halbuki hep beraber ailecek gitmeliydik diye düşünüyorum. O çocuklarıyla tatil yaparken ben burada çocuklarımla yalnız kaldım. Bir haksızlık hissettim ben. Şimdi çocukları 1 hafta tatil ve babalarının yanına geldiler. ben de evde yalnız kaldım eşim yok çünkü onlarla beraber kendi evinde. Arayınca rahat rahat konuşamıyor bile çünkü çocukları duyabilirler. Kim o diye sorduklarında bir amcayla konuşuyorum diyor. Sürekli beni anlatacağım diyip söz veriyor ama anlatmıyor. Çok korkuyormuş, anlattıktan sonra seçim yapmak zorunda kalma ihtimali çok yüksekmiş. Beni değil çocuklarını seçeceği için beni de kaybetmekten korkuyormuş. Sizce benim bir kadın bir eş ve bir anne olarak bunu 3 yıl böyle gizi yaşamam normal mi? O çocukların da bunu bilmeye hakları yok mu?

ben ne istiyorum biliyor musunuz? Çocukları geldiğinde bana da gelsinler onlara bir abla olabilirim, onlara yemek yapayım hep beraber sohbet ederek yemeklerimizi yiyelim. Çocuklar kaynaşıp beraber oyunlar oynasınlar istiyorum. Sonra yine gitsinler babalarıyla eve orada kalsınlar gede sorun değil ama benden haberleri olsun istiyorum. Beraber vakit geçirelim istiyorum. Ve en çok gücüme giden de ben bu durumu 3 yıldır böyle kabul etmişim ama bana karşı anlayış yok. Sürekli ben çok şey istiyorum ben çok şey istiyorum…. Yani öyle diyor. İyi de 3 yıl olacak bu kış beraberliğimiz.

Çocuklarınıza yeni ama ciddi bir beraberliğinizin olduğunu ne zaman anlatırsınız?