Aile & Toplum Odamın rengi nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kül gri boyanın adı rengi biraz açtılar böyle oldu nasılBuda diğer odanın rengi nasıl olmuş Güncellemeler+1 yıl Diğer odanın rengi de dingin gri benim odamda ki kül gri açık Odamın rengi nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Gayet hoş görünüyor gadası 0 0 Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Canlı renklerden seçseydin daha iyi olurdu gibi geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf atar mısın? Canlı dediğin hangisi Yorumla Râhvîń +1 yıl Sarının tonları, yeşilin tonları. Bunların açık olan renkleri. İnsana olumlu yönde enerji katar. Turkuaz gibi renkler Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oldukça güzel görünüyor, hayırlı olsun.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavimsi gri olduğu için benim hoşuma gitmedi? Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel olmuş güle güle kullan 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Gelin teli mi 0 1 Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Açıklamayı okumadım. Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gule gule oturunn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence güzel olmuş
Gayet hoş görünüyor gadası
Canlı renklerden seçseydin daha iyi olurdu gibi geliyor
Fotoğraf atar mısın? Canlı dediğin hangisi
Sarının tonları, yeşilin tonları. Bunların açık olan renkleri. İnsana olumlu yönde enerji katar. Turkuaz gibi renkler
Oldukça güzel görünüyor, hayırlı olsun..
Mavimsi gri olduğu için benim hoşuma gitmedi?
Güzel olmuş güle güle kullan
Güzel temiz boyanmış renk güzel
Gelin teli mi
Açıklamayı okumadım.
Güzel olmuş
Gule gule oturunn