Hayatta bi b*ka yaramamak?

Arkadaşlar asosyal biriyim bu cümleleri bile yazarken nediyecegimi dusunuyorum surekli cumlelerimi siliyorum oysa anlatcak cok seyim var. Asosyal olmamin sebebi kendimi begenmemem ve ozguvensiz olmam fakat inanin neden boyleyim bilmiyorum insanlar cok kaba oldugu icin olabilir belki insanları sevmiyorumdur bu beni bek uzmez ama ailem icin uzuluyorum odamdan bile cikmamaya basladim biraz onlara zaman ayirmak istesem de ters anlarına denk geliyorum ve ortada kaliyorum. Hayata 1 kez geliyoruz ve onu cop ediyorum istedigim gibi yasayamiyorum. Ulkenin bu durumlari beni iyice çıldırtiyor bizim insanlarimiz ne zaman boyle oldu diyorum bazen. İntihar etmiyorum çünkü korkuyorum :D aslında hayatı yaşamak isteyen fakat yanlış coğrafyada doğan bir klasik türk genciyim ama bunaldım içimi dokcek arkadaşım da yok. Bende bu uygulamayi buldum icimi dokmeye çalışıyorum ama inanin bana bunların sebebi ergenlik değil. Eski zamanlarimi özlüyorum ailem ve ben mutluyduk şimdi her şey berbat. Nasil duzelecegimi bilmiyorum benim gibi olmuş ve duzelmis kisiler yardim edebilir mi? Tesekkurler.
Hayatta bi b*ka yaramamak?