Namaz için asırı üşeniyorum nasıl alısırım
yardımcı olacak tesvik edecek var mı
Namaz için asırı üşeniyorum nasıl alısırım
yardımcı olacak tesvik edecek var mı
Düşünmeden yapılan şeyler daha kolay halledilir doğru nedir namaz kılmak veya başka bir şey de olabilir doğrusu neyse düşünmeden o iş için harekete geç yoksa bu sefer gözünde her şey zor olur karmaşık olur inanmak ve sabretmek lazım Allah yardım eder inşallah
Aminn bana baskı yaparmısın
Yapmam doğrusunu sen bilirsin sana göre doğru ne?
Cevap
1Cevap
Aynısı bendede var bu yüzden medrese eğitimi almayı düşünüyorum.
Yardımcı olabilir misin bana kardeş
Namazı bu yaşıma kadar hayatıma dahil etmediğim için çok gereksiz geliyor, ancak tubaleti yapmak, yemek yemek gibi temel bir ihtiyaç gibi düşün ve hisset sonra bağlanmaya başlıyorsun. Ama bu bana yetmiyor, medrese de eğitimini almak istiyorum dersen bende bilmiyorum yakın zamanda gideceğim oraya.
Nerede bende isterim gitmeyi
Sabahları erken kalkmak sinir bozucu gelebilir, gece tuvalet yapmaya kalkıyormuş gibi düşün sonra susadın su içiyorsun gibi düşün, sabah kalkıyorsun yatacakken namaz kılman gerektiği aklına geliyor kılıyor ve yatıyorsun yani. Namaz kılmayı su içmekten farklı görme.
Yazsan bana bi
Telefon numaraları var ama tam bilmiyorum google da belki vardır, İsmail Ağa falan yazınca çıkıyor.
Yazarmısım bana
Ben yazmıyorum üzgünüm.
Mesala namaz aklına geldi aman deme 3 saniye içinde kalk düşünmeden abdest al gerisi geliyor
Yardımcı olabilir misin bana yazsan
Nefsinin önüne geçmelisin brom banada öyle olmuştu zamanında önüne geçtim ve kılmaya başladım sende öyle yapacaksın.
1- Bakara / 46
"Sabredin ve namaz kılarak Allah'tan yardım isteyin. Doğrusu, namaz, kalbinde Allah korkusu olmayan kişilere ağır gelir.''
Yardımcı olabilir misin bana
Bir anda başla ve duzenli kıl vücut bir süre sonra alışıyor ve otomatikman istiyor
Yardımcı olabilir misin
Evet, başla şimdi yatsıdan mesela
Yazarmısın bana bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?