Travesti kardeşinizi düğününüze çağırır mıydınız?

merhaba arkdaşlar ben 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım olay ise benden 2 yaş küçük erkek kardeşimi düğünüme çağırmamam çünkü kardeşim travesti ve kardeşime saygıda duyuyorum oda onun imtihanı tüm heryeri estetik resmen kadın gibi ve ben Diyarbakırlıyım güney doğuyu az çok bilirsiniz ve kardeşim İstanbul'da yaşıyor neyse ben düğünüme kardeşimi çağırmadım çünkü eşim biliyordu ama ailesinin bilmesini istemedim sonra düğünde kardeşimi görseler yüzüme vururlar diye korktum zaten annem babam boşanmışlar sadece anne tarafından düğünde kardeşimde gelse onlarda gelmezdi neyse ben istemedim bu sefer kardeşim onu çağırmadım die 2 yıldır benle konuşamıyor düşman gibi bugün İstanbul'dan geldi ve annem bizi barıştirmak için çabaladı bende isterdimm ama o benim yüzüme Bakarak senin gibi ablam yok sen kalleşsin beni düğününe çağırmadın sana karşı hiçbir duygum yok dedi bende tamam dedim ordan ayrıldım ve ağladım halada agliyorum eger onu çağırsaydim eşimin ailesi benim travesti kardeşim olduğunu bilecekti ve beni rezil ederdiler çevre korkusu bilmiyorum ama kardeşimi haksız buluyorum eğer beni düşünseydi o zaten gelmek istemezdi ablam rezil olmasın derdi sizce ne yapmalıyım bana çok kötü davranıyor ve ailem annem onu atmıyor çünkü kardeşim Zengin annemde ona göre muamele yapıyor ben kahroluyorum
Travesti kardeşinizi düğününüze çağırır mıydınız?