Üniversite hayatım başarısızlıklarla dolu üniversiteyi nasıl kazandım hayretler içindeyim bırak kaliteli bir üniversiteyi üniversite bile okuyamazdım ben
IQ seviyem her geçen gün daha da düşüyor.
Zaten okulu bitiremediğim için ailemle de geçinemiyorum
İş desen garsonluk bile yapamayacak kadar beceriksizim bir koyun verseler onu bile idare edemem
Derslerimle geçmişte ailemin gurur kaynağı iken şimdi utanç kaynağı oldum çevremdeki herkes tarafından soyutlanıyorum evden dışarıya çıkmak bile istemiyorum o derece bunaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birşeyler olsun diye çabalıyor musun peki
Evet
Geçmişte hata yapmış ta olsam şimdi evet.
Neden şimdi konuşmuyorsun? Anlamadım ego kasılacak ne var bunda? Çok acayipsiniz.
Uyumuşum ondan. Kendini evet kapatma, geliştir ne bileyim kurslara falan katıl sana iyi gelecek şeyleri bulmaya çalış
24 yaş sence hayata atılma kariyer sahibi olma yuva kurma vs. konusunda çok mu geç? Yeni neslin yarattığı yeni düzen yüzünden bence 24 yaşında geç kaldım kaygısı var 28 yaşında aile olanların sayısı bayağı arttı.
Bende özellikle de şu konularda bir geç kalmışlık kaygısı var.
Yaşıtlarımın çoğu evli değilse bile cinsel anlamda geçmişi oldu hiç yoksa öpülmemişse adımı değiştiririm o derece ben hayatımı yaşayamadan 6 sene kürek çektim ama boşuna mı kürek çektim bilmiyorum.
Hayır asla geç değil. Geç kaldığını düşünme kendini geliştirmeye bak. Kariyer yaptıktan sonra gerisi gelir yani güzel bi yuva kurarsın güzel şeyler yaşarsın umarımm
Güzel bir yuva yine kurarım ancak güzel bir yuva kurabilmem için şartı ahlaklı dürüst namuslu olmalı.
Dedim ya cinsel anlamda geçmişi oldu hiç yoksa öpülmemişse adımı değiştiririm diye ben böyle birini de arıyorum çünkü ben en başta taptazeyim kız eli tutmadim kız dudağı öpmedim haksızlığa uğrarım bu da yuvamızı olumsuz etkiler.
Umarım istediğin gibi birini bulursun ne diyebilirim ki buna..
Umarım dediğine göre ne bileyim ümitsiz konuştun imkansızmış gibi
İşin en kötü tarafı ne biliyor musun? 18 yaşında millet açılır ya ben ezik idim. Yeni yeni açıldım ama şimdi çok geç kaldım her şeye.
Ya ne kadar gönülsüz konuşuyorsun? İki yorum yapmışım ben sana. Bir yorum yapmanın sana neresi yük?
Şimdi birincisi imkansızmış gibi konuşmadım ikincisi açılma dediğin cinsellikse gerek yok zaten buna evlenince olur her şey üçüncüsü de aktif olmadığım için yazmamış olma ihtimalini düşün baya takıntılısın sen..
1. Pratikte bu nasıl mümkün olabilir anlamadım misal hemcinslerinden çoğunluğu gönül ilişkisi süresince anlık ta olsa gerekli güveni alması sebebiyle öpüşmüş hatta cinsel ilişki yaşamış olabiliyor. Ki bu benim gururumu incitir.
2. Takıntılı olmam da bir bakıma normal değil mi KS de bu zamana kadar çoğu kız senin gibi müsait olamamaktan değil de kibirli olduğundan yaptı.
1. Ben de yaşamadım ve açıkçası umurumda değil çünkü kimseye güven olmuyor.
2. Herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin başka kızların ya da başka kişilerin yaptıkları beni ilgilendirmez ve davranışlarımı değiştirmez.
Ciddi misin?
Neden yalan söyleyeyim durduk yere?
Madde bagimlisi misin hayirdir
Ne alaka?
Anan madde bağımlısı mı?
Saygisizlik yapma bence? Sadece tahmin yuruttum yazdiklarindan
Madde bağımlısı mısın diye ben sana sorsam yadırgamaz mısın?
Söylediğin kelime normal mi?
Yadirgarim da sen buyuk ihtimalle seninle dalga geciyorum sandin ama ciddi yazdim cunku iq seviyem dusuyo yazmissin ordan tahmin yuruttum az cok duymussundur madde bagimlilari da gundelik hayatina devam edemez beyinsel islevleri geriler vs vs
Sen çok mu kullanıyorsun madde filan
kaç yaşındasın
24 sen?
Ayrıca yaşımı neden sordun?
kritik bir yaştasın mesela 20 olsan daha olumlu derdim o anlamda sordum. ne istediğini 1 sene içinde belirle yardır beceriksizim diye bir olay yok
Neden olumsuz olduğunu beyan ediyorsun? Mart ayında işte 25 yaşında olacağım.
üniversitede kaçıncı sınıfsın ne okuyorsun
Son sınıfım mühendislik
EEM
iyi bitiyor işte
Yani? Kritik diyordun az önce.
ee bu sene biter iyi kötü bir işe girersin
Nasıl iyi kötü bir işe girersin?
EEM olarak çalışamayacaksam ben 7 sene boşuna mı süründüm?
Az önceki bu söylediğini pek anlamadım:
kritik bir yaştasın mesela 20 olsan daha olumlu derdim o anlamda sordum. ne istediğini 1 sene içinde belirle yardır beceriksizim diye bir olay yok
senden bir sk olmayacak
Ya dalga mı geçiyorsunuz bilemedim şimdi senden bir sk olmayacak diyorsun.
Ümitbank mıyım ben bendeki ümitleri değerlendirip sömürüyorsun?
yrrm daha yazdığım en basit cümleyi anlamayıp alınıyorsun EEm olman sana iş yağacak demek değil kendin çabalarsın bu hayatta
Ne gibi çaba mesela? Kendini geliştir diyorsan yani biraz geliştirdim.
ben eemci değilim ama devlette iş imkanı az mesela bilgisayar öğretmeniyim ben alanımla ilgili çalışıyorum robotik kodlama öğreniyorum, pythonda sertifika aldım neler yapabilirim bakınıyorm senin de alanında yardırman lazım yani ben de geç başlamış biriyim okula senin yaşında 3. sınıftım hayat pes edeni sevmez
Robotik kodlamadan da Arduino biliyordum biraz gerçi en son bitirmede Arduino yapmıştım hiç bilmediğim halde MIT app invertor üzerinden de iyi kötü bir android uygulaması yapmıştım. Bilmiyorum yeterli olur mu?