Yengeminde haberi var abimin Bizim yanimiza geldiginin yengem Ha bire Hadi cik yola yanliziz burada diyormus, her Saat basi ariyor abimi sürekli acana kadar yaninda Kim var Kim yok umrunda degil? Milletin icindede abim artik cikti odadan yengemle konusmak icin?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence merak ediyor olabilir ya da takıntılıdır
Abimi yanimizda saydim artik 20 kere aradi. Artik abim disari cikti konusmak icin. Yanimizda konusmadi. Neden? Neden yanimizda konusmuyor?
Elinden kaçırmamak düşüncesi değişmesin diye
Nasil yani? Sonucta Bizim yanimiza geldi ailesiyiz Ha bire ariyor… acana kadar bide abim Bizim yanimizda konusmadi artik ne diyorsa Adam disari cikti
Şöyle sizin yanınıza gelince tavrı değişiyor ona göre muhtemelen o da onu istemiyor ve sizinle iyi olması içten içe istemiyor olabilir
Neden istemesin ki icten ice? Abimin ailesiyiz Biz. Abim anneme biraz duskun belki Ondan mi Bilmiyorum.
Dusundugumuzden başka bir şey de olabilir bilmeden konusuyoruz bunu
Annemle arasi acik yengemin. O yuzden boyle dedim. Fazla Iyi olmasini istemiyor abim anneci biraz.
Muhtemelen durdurmuyor
Neden durdurmuyor ama? Rahat vermiyor abime
Dedigin şeyden se gitmesin onu doldurmasın bir şey demesin falan işte
Annem Oyle biri degil. Yengemi sevmiyor biliyorum yengem dinleyen biri degil ya da cevap verir buyuk demez. Sevilmiyor. Ailem biraz disiplinli bir aile yengemde tam tersi rahat. Bilmiyorum Ya uzuluyorum Iyi olabilirdik ama abim Bizim yanimizda bile konusmuyor artik ne diyor yengem Bilmiyorum
Bu işler hep böyle nedense inci tanesi şeyler hep büyüyor
Evet maalesef. Resmen saydim 20 kere aradi yengem arka arka. Hic affetmiyor umursamiyor.
Yengen ve abin gerçek aşk yaşıyor
Nasil yani? Bu mu gercek ask? Abimi durdurmuyor
Evet seks bile yapiyolardir hatta eminim
Zaten evliler yani olacak o 😅 ama sadece Bizim yanimiza geldiginde boyle yapiyor.
O zaman ikiside şizofrenik manyak başka açıklaması yok 🫠
Valla Bilmiyorum yengem abimi cok kiskaniyor.
boş ver salla ikisinide önemseme
Orasi oylede Annem cok kafaya takiyor. Resmen kelimeleri secer oldu Annem yengemle konusurken, bozulmasin diye. Yine yaranamiyor.
Silah yokmu vur abinle yengeni ben olsam öyle yaparım
Onlar kedi kopq gibi bi bakmisin birbirine girip sonra sarmas dolaslar kimse birsey diyemiyor Bu yuzden
Herkes kafayi yemis
😂 yengem cok fena Ya kimse birsey diyemiyor cok ters agzina sokuyor lafi insanin. Ama kiskancligina yenik dusuyor herkes goruyor
Abinin evi ile sizin ev mesafesi yakinmi uzak mi
Uzak
Cokmu Uzak
Evet. 9 saat arabayla.
Bilerek yapıyor o zaman senin yengen
Neden bilerek yapiyor peki? Amaci ne?
Amacı ailesinden uzaklaştirmak
Neden ama?
Sadece kendiyle uğraşsın onun yanında olsun onunla ilgilensin niye olacak
Tatile goturdu yengemi Ondan sonra Bizim yanimiza geldi abim yapiyor zaten yengeme. Ama sürekli bize geldiginde boyle yengem beni yanliz biraktin abilerin karisinin yaninda Sen Neden yapiyorsun diyor.
Alesini çekemeyen gelin çok
Bilmiyorum anneme hic pas vermiyor sevmiyor annemi. Ilgilenmiyor bile hic arayip sormaz. Cekemeyen insan yine merak eder dimi. Boyle biri
Etmez
Allah Allah Bilmiyorum valla. Annem ariyor telefonlari bile acmiyor. Bu baska birsey.
başka ne olabilir ki
Normal degil acmamasi. Hic alo bile demek istemiyor anneme. 3 ay oldu hic aramadi annemi. Diger yengelerim yine ariyor. Bu Yengem hic aramaz tatilimi yapti geri dondu ugramadi bile.
Abin neden ara demiyor
Diyor ama yengem Biktim demis anneni sürekli avutamam evliligimde olmak onun derdi bak Şu an Benim yanimda degil annenin yanindasin ben yanliz uyuyorum kac gundur demis
Onun derdi yalnız yatmamak
Tamamda ne olacak sanki bir kac günden? Bide abilerin karisinin yaninda ben Kadin degilmiyim diyor abime.
Kadın olarak kendini görmüyor mu
Abime oyle diyor bende kadinim abilerin karisi Neden yanliz uyumuyorda ben yanliz uyuyorum diyor. Yani abilerime laf atiyor onlar yapmiyor Sen Niye yapiyorsun diyor
Alla alla
Diger abilerimde yapti oysa abim diyor onlarda yapti diye banane onlardan Sen Benim yanimda olcan diyor sonrada 😂
Bişey derdim de burada saygısızlık yapmiyim neyse
Hahahah Evet valla boyle biri cok degisik abim bizimle Iyi diye kuduruyo
Onun kuduruklugu başına vurmuş
Hahahahaha yok abimi annemin yanina salmiak istemiyor cunki sürekli annemin tarafinda abim O yuzden
Yok yok başka bir şey var
Ne?
canı seks istediği için yengen yanıyor o yüzden size tavır almış
Şüpheleniyordur
Neyden?
Aldatıyor olabilir diye