Sığıntı gibi gecenin bir saati temizlik yapıyorum ne olacak bu gençlerin hali?

Merhaba gocunmuyorum temizlik yapmaktan kimse yanlış anlamasın tabi ki yapacağım. 27 yaşında istediği işi maaşı bulamayan bir öğretmenim. Ailem farklı şehirde yaşıyor. Bende bekar teyzemle farklı bir şehirde. İstediğim gibi iş bulurum umarım. Kira ödemiyorum oturduğumuz şuanki eve. Eve bir şeyler alıyorum ama alışveriş gibi elimden geldiğince teyzemi yemeğe götürüyorum filan. Emeği çok büyük üstümde biliyorum. Ailemin yanına dönmüyorum takışıyoruz yan yana gelince onlarla. Teyzemde bana mecbur değil evinde istemek zorunda da değil biliyorum. Bizi bu hale düşüren sistem utansın.! kendisi hemşire beni çok seviyor biliyorum ama titiz kendisi evi dağıtınca sorun olmuyor ben iki bulaşık bıraksam sorun olur sürekli diken üstündeyim.. bir şey yapmayınca söyleniyor neden yapmadın gibi … Gücüme gidiyor artık. Bu saatte temizlik yapıyorum ki yarın geldiğinde temiz eve gelsin diye tabi ki yapacağım ama zaten depresyon hastasıyım biraz anlayış beklerdim. Hayat gerçekten zor ailende olsa sırtını dönebilir herkes. Annem geçen gün gelmişti bulunduğumuz şehire. Teyzem söylenmiş sanırım şunu bunu yapmıyor diye. Annem de çocukmuşum gibi şöyle yap böyle yap dedi. Yeter artık. Yapıyorum ama yetmiyor. Kendimi çıkmazda sığıntı bir yere yamadım gibi çok üzülüyorum.
Sığıntı gibi gecenin bir saati temizlik yapıyorum ne olacak bu gençlerin hali?