Merhaba gocunmuyorum temizlik yapmaktan kimse yanlış anlamasın tabi ki yapacağım. 27 yaşında istediği işi maaşı bulamayan bir öğretmenim. Ailem farklı şehirde yaşıyor. Bende bekar teyzemle farklı bir şehirde. İstediğim gibi iş bulurum umarım. Kira ödemiyorum oturduğumuz şuanki eve. Eve bir şeyler alıyorum ama alışveriş gibi elimden geldiğince teyzemi yemeğe götürüyorum filan. Emeği çok büyük üstümde biliyorum. Ailemin yanına dönmüyorum takışıyoruz yan yana gelince onlarla. Teyzemde bana mecbur değil evinde istemek zorunda da değil biliyorum. Bizi bu hale düşüren sistem utansın.! kendisi hemşire beni çok seviyor biliyorum ama titiz kendisi evi dağıtınca sorun olmuyor ben iki bulaşık bıraksam sorun olur sürekli diken üstündeyim.. bir şey yapmayınca söyleniyor neden yapmadın gibi … Gücüme gidiyor artık. Bu saatte temizlik yapıyorum ki yarın geldiğinde temiz eve gelsin diye tabi ki yapacağım ama zaten depresyon hastasıyım biraz anlayış beklerdim. Hayat gerçekten zor ailende olsa sırtını dönebilir herkes. Annem geçen gün gelmişti bulunduğumuz şehire. Teyzem söylenmiş sanırım şunu bunu yapmıyor diye. Annem de çocukmuşum gibi şöyle yap böyle yap dedi. Yeter artık. Yapıyorum ama yetmiyor. Kendimi çıkmazda sığıntı bir yere yamadım gibi çok üzülüyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu saatte bunu buraya yazdığına göre durum vahim. Zor ya kendi evinde olabilecek yastayken başkasının yanında misafir gibi yasamak
Temizlik yapıyorum da içimi dökmek istedim gerçekten gücüme gidiyor her şey artık iş için çabalamıyorsun diyen ailem hele sinirlenince böyle söylüyor annem kasıtlı. Aramadığımyer kalmadı dilenci gibi. Yok ya dönüş yapacağız diyip kandırıyorlar ya üç kuruş veriyorlar. Söylenmek çare değil biliyorum bende elimden gelen tek şeyi yapmaya çalışıyorum o da temizlik kene gibiyim ne de olsa.
Ne is arıyorsun da bulamadın?
Öğretmenim.. asgari verip yol yemek parası vermiyorlar ben kendi hayatımı nasıl idame ettirebilirim? Nasıl bir düzen kuracağım. İş görüşmelerine gidiyorum. Uygunsun sana dönüş yapacağız diyorlar asgarinin bir tık üstü. Hevesle bekliyorum. Hocam kusura bakmayın ama olumsuz bile demeye tenezzül etmiyorlar
Öyle çok acımasızlar. Öğretmenim demeseydin başka bir is bak derdim ama iste. O kadar emek vermişsin. Ama bir yerden de baslamak gerekiyor diye düşünüyorum. Ama KPSS çalışıyorsan bir şey diyemem
Her zorluğun aedında bir güzellik var elbet istwdiğini alırsın umarım
Ne diyelim. Daha iyisi için çabalamaktan başka çare yok. Özelde çalışıyorsan kpss kasıp atanmaya çalış. Ozaman kendi düzenini kurarsın. Bende atanmaya çalışan biriyim. İllaki bir nokta da düzelicez düze girecez
Kolay değil en ufak şeyde moralim yerle bir majör depresyon hastasıyım. Aldırmamaya çalışıyorum ama galiba tükendim
Tükenecek bir şansımız yok. Halledebilirsin. Herşeyin üstesinden gelebilirsin sadece biraz zamana ihtiyacın var. Knşmk istrsn yzz dier trftn
Yanlış anlama bakıma muhtaç birimisin.
Çok zor bir dönemden geçtim psikolojik bir rahatsızlığım var muhtaç değilim çok şükür ama el açmak durumunda kalıyorum üzülüyorum artık kendi halime.
Piskolojik rahatsızlığın geçer her neyse geçer geçecek sende biliyorsun iyileştikten sonra bir yol bulalım sana kendi işine bak ekonomik özgürlüğünu eline al hayallerinin peşinden koş
Öğretmenlik yaparım ben öyle ucuz saçma sapan yollar diyecekseniz sakın demeyin lütfen.
Oha ben öyle bişey der miyim ya ne saçma düşünce bu. Sadece bir yolu vardır diyorum. Ucuz yol ne ya. 🥺🥺🥺🥺
KPSS çalışacaksın mecbur
Çok ilginç gerçekten konusalimmi biraz ne dersin