Bi kere sanayiye gittim daha once hic gitmemistim. Genç yasta olanindan tutun benle yasit olana kadar herkes bakti durdu neden yani anlamiyorum kadinlar sanayiye giremez diye bir kanun varda bizmi bilmiyoruz🤷🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlar sanayiye sık sık giriyorlar, araba tamir ettirmeye.
Geliyolarda erkeklerin tepkisi garip geliyo ban
Bana
Sanayiye neden gittin?
Erkek kardesim calistigi fabrikadan cikti onun maasini almaya beraber gittik o gunde carsida bi isimiz vardi da ne isimiz vardi onu unuttum
Bir daha ki sefere şapkayla git. Saç görünmeyince çekiciliğiniz bayağı azalıyor.
Peki tavsiyen icin tskler
Asıl kızları sanayiciler götürüyo ama yamyam gibiler
Nasil yani simdi sanayiden erkekleri kizlar goturuyo da sen kizlara mi yamyam diyosun
Telefonu daha zeki birine verirmisin
Bazen sanayiye mini etekli kizlar gelir kredi karti vermeye falan hepsi yağ kanalına girer sif görmek icin
Mini etekli de degildim aslinda ustumde krem gomlek elbise vardi ayak bilegime kadar geliyodu uzundu yanide benim anlamadigim acik giyinme degilde herkesin kotu bisey yapiyomusum gibi baktigiydi
Topuklu varmiydi
Yoktu spor ayakkabi giydim
Bakarlar dar giysen bakarlar topuklu giysen bakarlar ten çorap giysen bakarlar
Bakmaz olsunlar ya gercekten nerde olsa🤦♀️🤦♀️😒😒üfff gercekten bunaliyorum. Bide guzel baksalar icim yanmicak bos duvari izliyo okuzun gecen. tirene baktigi gibi bakiyolar hadi guzel baksalar neyse
Ben de bakarım ama genelde etkilerim bakma var bakma var
Aynen oyle. Bakmasini da bilmek gerekiyo herseyin bi yolu yordami oldugu gibi😂😂😂
Bak tipimi sevmem qma bir kızı istersem elde ederim yalan yok milletin tiple parayla gelemeyeceği çok kızla gezdim
Olabilirde bunun havasini niye atiyosun bana onu anlamadim ovunulecek bisi degilki
Yooo gayette övünülecek birsey harem kuruyorum demedimki arasında kardeşim gördüğümde var arkqdasimda var yani PC degiliz
Anlatis tarzin ona benzedi biraz ama neyse ben susayim en iyisi
İyi geceler dilerim dikkat et❤️💚
Sende dikkat et bu arada yazabilirsin sıkılırsan geceleri uyanığım nöbet var
Peki sıkılırsam yazarim gorusuruz
Çıkarım gizliden iyi geceler
Zavallılar kadın görmüyorlar ki
😂😂😂valla o gun biraz oyle oldu Allahtan erkek kardesim yanimdaydi
Yahu ne alaka kardeşin olmasa ne olacak sanki. Yemezler merak etme
Ulkedeki durum malum olunca ozellikle sanayi gibi erkeklerin yogun oldugu bi yer insan tedirgin olmadan edemiyo iste ne yaparsin🤷🏻♀️😂
Malum olup da ne yani. Bu kadar önemsemeyin kendinizi yaa
Onemsemeyin kendinizi mi? Bunun onemsemekle ne alakasi var? Ozgecan aslan erkek degildi kadindi kendini koruyamaz diyerek dusundum o yuzden oldurdum diyerek olduruldu. Daha onun gibi niceleri var gelmis kendinizi bu kadar onemsemeyin diyosun adamlar zevk icin kadinlari oldurur hale geldi sen diyosunki kendinizi bu kadar onemsemeyin. Kadinlarin halinden gram anlasan boyle konusmazdin zaten ya kime dil dokuyosam ben anlayan anlar zaten 😒😒
Bir kaç tane hayvanın yaptığı tüm topluma maledilemez
Belki de sen şizofrensindir ve böyle düşündün
Yooo alakasi bile yok 4-5 tane adam kamyondaydi bi tanesi asagida biseyler indiriyolarmiydi yukluyolarmiydi neydi asagida olan kafasini cevirip bakti baya.
İnanmıyorum sen hastasın
Abazaliktan aliskin olmamaktan
Sebebi o yani anladim peki. Bidaha mecburen olursada isim duserse belki giderim. yoksa gitmem zaten
Ah bizim toplum gecende bir arkadasimiz yanimizdaydi o da acik giyinmisti. Yiyecek gibi bakiyorlardi. Hemen aldim uzaklastirdim ordan laf maf atmasinlar kiza diye
Çölde su görmüşler öyle düşün
Oyle oldu biraz evet
Kanun var gidemezsin
Hııı cok komiksin gulim de espirin bosa gitmesin