Asagri ücreti yukseltirdim
Kadın haklarını üst seviyeye tasirdim
Kiralara belli oran kayardim
Genel evleri kaldırdım
Zengini de fakride eşit düzeye cekerdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
- Okulları komple kaldırıp (üniversite öncesi) onun yerine online veya birebir ders seçeneği veren kurumlara imkan verip bu kurumun öğrencilerinin yüzyüze iken müfredat içinde sanat ve bilişim gibi alanlarda kaliteli etkinlikler düzenletirdim.
- Bazı bölümler için üniversite sınavını kaldırıp onun yerine eylem ve nitelik bazlı bir mülakat sistemi getirirdim. Örneğin GitHub projeleri %20, kişisel dereceler %40 etkili gibi.
- Tarım arazilerinin etkili kullanımına ilişkin ham madde, ilaç, tohum vb. üretim faaliyetlerini destekler ve çiftçi ile koordineli çalışması için özellikle dikkat ederdim.
- Nükleer silahları durduracak teknolojiler üzerine gizli bir şekilde dururdum.
- Ülke içi istihbaratı güçlendirecek önlemler almaya çalışır ve bunun için iyi bir bütçe ayırırdım.
- Bütün cemaat, tarikat vb. kuruluşları kapatır ve tüm üyelerine adli kontrol uygulardım ve inançlar ile ilgili tek kurumun Diyanet olması için gerekli yasaları önerirdim.
- Zamanla Rusya ve Azerbaycan ile işbirliği yapıp ticari ve siyasi faaliyetlerimi Doğu Bloğu'na aktarırdım fakat NATO'dan uzun bir süre ayrılmazdım.
- Diyanet'in bütçesinin büyük çoğunluğunu eğitime aktarırdım.
- Köy enstitüleri tarzı eğitimi iletme görevi gören kurumları tekrar açar ve anayasa ile dokunulmazlık maddesi ekletmeye çalışırdım.
- Füzyon enerjisi için ekipleri destekler ve özellikle nükleer fizik ve kuantum fiziği ile uğraşan akademisyen ve öğrencilere güzel bir destek verirdim.
- Vergi affını kaldırırdım
- Olası liyakatsiz kadroları teşhis edip görevlerinden alınmasını sağlardım.
- Ekonomide yabancı yatırımcıdan çok üretime dayalı bir anlayış benimserdim.
- Şehirleşmeyi İstanbul'dan diğer Anadolu şehirlerine doğru yayıp raylı sistemleri ilerletirdim. Ayrıca coğrafi yapıya göre sportif faaliyetleri de desteklerdim.
- Gelire göre vergi sistemini güçlendirirdim.
Öyle bir anket yapmışsınız ki hangisini seçeceğimi şaşırdım doğrusu. Aslında kadınlar ile ilgili maddeyi yapardım çünkü sürekli dayak yiyorlar çok üzülüyorum bir de dayak yediği yetmezmiş gibi bazılarına da tecavüz bazılarını da infaz ediyorlar, yani ben bu duruma çok üzülüyorum. Ama diğer yandan da şu lanet genel evler o da çok iğrenç bir şey, ya evde senin eşin duruyor nasıl onu bırakıyorsun da aşüfte bir kadını seçiyorsun onunla birlikte oluyorsun para karşılığında ahlaksız utanmaz, böyle insanlarda varsa yorumlarda da onlara da söylüyorum, eşlerinize emanet çıkmakla yükümlüsünüz eğer onlarla evliyseniz, gidip de genel ev köşelerine gidemezsiniz. Ha gidecekseniz de evlenmeyeceksiniz adam olacaksınız. Kusura bakmayın biraz sinirlendim, herkes duygusal olamıyor işte.
1-İlk olarak yapacağım şey ülkeden bütün kaçak, göçek, mülteci hepsini sınır dışı atar sınıra mayın ve asker yığardım sonuçta hudut bizim için namus bazıları için olmayabilir.
2- Almanya ve diğer avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçilerin Türk pasaportu ve kimliğini iptal ederdim.
Cevap
55Cevap
Kadın haklarını üst seviyeye tasirdim
kayıtdışı ekonomiyi azaltır vergi kaçakçılığının üstüne giderdim
torpili bitirir liyakati getiridim
eğitim sistemi müfredatını bilimsel yapardım
gss yi kaldırırdım
doğrudan vergileri artırıp dolaylı vergileri azaltırdım
tcmb bağımsızlığını sağlardım
yolsuzluğu ve israfı bitirirdim
ekonomik teşvikleri yeniden düzenlerdim
tarım ve hayvancılığı destekleyici önlemler alırdım
adalete çeki düzen verir yargı bağımsızlığını sağlardım
cari açığı ve işsizliği azaltıcı önlemler koyardım
daha çok sayarım da neyse...
Adaleti kaldırırdım. Bu ülkenin adaleti adalet değil çünkü. 6 yaşında ki çocukla evlenmeye kalkan o... çocuğuna 30 yıl vererek adalet sağlanmaz. Benim şehidimin gazimin kanına girerek yatan terörist i... devletin ekmeğini yiyip suyunu içemez. Benim ülkemde, kadınım akşam sokakta yürürken korkamaz. İdam gelecek. Teröriste, tecavüzcüye, tacizciye, kadına el kaldıran ite idam gelecek. Başka yolu yok. İdam gelecek ki kadınımızlarımız rahat edecek, sokakta istediği gibi gezecek, çocuklarımızın başına bir şey gelir diye korkmayacağız, askerimizin polisimizin kanı yerde kalmayacak, kanımızı döken bunu kanıyla ödeyecek.
Milletvekili sayısını azaltır. Kurumların her birine bağımsız denetçi, müfettiş koyardım. Liyakatı getirerek işime yarayacak vasıflı kişileri işlere koyardım. Devletin dini olmaz o yüzden bu iki kavramı net bir şekilde ayrıştırırdım. Aynı zamanda hukuk sistemini değiştirir şehirleşme planını yeniden kurardım. Büyük şehirlere göçü engeller nüfusun eşit dağılmasını sağlardım. Aynı şekilde toplumun huzurunu bozan kişileri sürgün ederdim. Bunu da şöyle örneklendirebilirim Texas ABD de kumar yeri bende buna benzer şekilde bir ili toplum huzurunu bozan kişilerle doldururdum.
sorunun köküne inerdim. Mal vatandaşlara kendine ve çevresine değer vermeyi, doğru yanlış gibi tanımların subjeltifligini anlamalarını, mantık ve akıl yürütme yollarını , iyi/kötünün ahlakî yapısını, kendilerini geliştirmelerini ve hayatın tadını çıkarmaları gerektiğini gösterirdim/öğretirdim. O zaman o seçeneklerin gerçekleşmeye başlar.
Kadın haklarını üst seviyeye çekmeye gerek yok. Var olan haklarını bi uygulayabilmek, hayatta ve güvende tutmak lazım.
Genelevleri kapatmakla ilgili eski bir siyasetçi yorumu,"kapatalımda bizi mi shksinler"...
Geri kalan maddeler komünist sistem içerikleri. Bizde yürümez :)
Bunlarin hicbiri bir ise yaramaz ki bazilarini yapamazsin. Turkiyenin en buyuk sorunu adalet, dusun turkiyenin en zengin adami bile parasini ulkede tutmuyor yarin bir gun cokerler diye.
Once adaleti duzelteceksin ama oyle bir duzelteceksin ki insanlar guvenecek, hic bir sucu af etmeyeceksin, ama masumiyet karinesine de uyacaksin en ufak bir suphe varsa suclu ilan etmeyeceksin.
Kadın ve Erkek eşitliğini tam anlamıyla sağlardım.
Pozitif ayrımcılıkları sona erdirir hatta suç sayardım.
İş yerlerine denetimler sağlar her bir işçinin yaptığı işi denetler, cinsiyete dayalı basit işler yaptırılan her bir insan için işverene ceza keserdim
Din düşmanlarını ülkeden sürer vatandaşlıktan çıkarırdım. Onun dışında kimse kimsenin dinine giyimine karışmamasini sağlardım. Ülkede gerek müslümanların giyimini çarşaf, ferace gerekse şort ve mini eteği sorgulayanlarida vatandaşlıktan çıkarırdım. Önceliğim demokrasi ve özgürlüğe karşı olanları Türklüğün adını kirletmesine engel olurdum
Asgari ücreti yükseltmek harıç hiçbirini yapmazdım. 1- Zengin ve fakirin esit gelirlere sahip olması ülkenin çöküşüne yol açar. Bu anca komünist aptal devletlerde olur ve o devletler de çökmeye mahkumdur. Herkes hakettiğini kazanmalı. Ve ülkede kesinlikle serbest piyasa ekonomisi olmalı. 2- Genelevleri kapatmazdım çünkü eğer genelevler kapanırsa taciz tecavüz vakaları daha çok artar. Ayrıca herkesin özgürce cinselliğini yaşamaya hakkı var. 3- Kadın haklarını üst seviyeye taşımazdım çünkü o zaman erkek haklarını ihlal etmiş olurdum. Sonuçta kadının extra bir ayrıcalığı yok. Ayrıca ben erkeğim bu yüzden kadın hakları beni ilgilendirmez yani banane kadın haklarından. Asıl tam tersine ülkedeki erkek haklarını üst seviyeye taşırdım. Mesela kadının bayanı esastır ilkesini hemen kaldırırdım, nafakayı hemen kaldırırdım vs.
Bunların hiç birisi 😀 öncelikle adaleti sağlardım mahkemelerde, kendim dahil kimsenin avanta yemesine izin vermezdim, denetleyici mekanizmalar kurardım, devlet hazinesini çarçur etmezdim, kanal İstanbul'a boşuna para gömmek yerine, eski yıkılıcak binaları dönüştürürdüm, evleri küçülterek.. gibi
Kadın haklarını üst seviyeye taşırdım. Kadın cinayetleri, kadına şiddet, cinsel istismar ve çocuk istismarını tamamen yok etmek için caydırıcı cezalar getirirdim
Üniversite mezunu olmayan oy kullanamaz , ülkede ne kadar sığınmacı varsa sınır dışı ederim , ÖTV gergi adında haraç kesmeyi durur makul seviyeye getiririm , çünkü hiç bir ürün ederimden fazla vergi alınamaz , yargı tam bağımsız olacak , halkı soymaya çalışan kim varsa ağır cezai işlem uygularım , ne kadar dergah tekke varsa kapatır din istismarinin önüne geçerim dinle devlet yönetilmez, diyanet bakanlığını komple kaldırırım bunun gibi şeyler.
Multeciler gitmeli oncelik o ardından enflasyonla mücadele en onemlisi gercek bi tasarruf dis borc coksa giderleri kisarim sarayin korumasini azaltirim makam araçları devlete ait ne kadar yer varsa kisarim giderlerini
Adaleti sağlardim ekonomi yi olabildiğince düzgün seviye de tutmaya çalışır suçlular dan tecavüz cu masumlari katledenleri idam ettirirdim masumları ezene ağır işkence cezaları verirdim masumları korurdum
Öncelikle Türkiye geneli zeka testi yaptırırım belirli bir seviyenin altında kalanlara oy verme hakkını yasaklar zihinsel engelli maaşı bağlarım. Ne için oy verdiğini bilmeyen birinin topluma faydası olmaz.
Bir senato kurardım, hükümetin yetkilerini ve icraatlerini denetlemesi için malum halk bunu yapamıyor.
Cb, bakanlıkların ve bütün kadro maaşlarını indirdim.
Kamuda tasarruf tedbirleri adına gereksiz olan ne varsa hepsini satar, o parayla ayrı bir fon kurup ihtiyaç sahiplerine dağıtırdım.
Eğitim, öğretim sistemini değiştirip sınavsız üniversiteye gidiş sistemine geçiş yapardım. (Avrupa gibi)
Vs. Vs.
Mülteciler sınır dışı, ev araba fiyatını indirmek , diyaneti kapatmak, gıda fiyatı düşürmek herkese aynı maaş , eğitimi geliştirmek için mücadele ederdim , devlete personel de mülakat kaldırırdım
yalnız asgari ücreti cumhurbaşkanı belirlemiyor. onun dışında cumhurbaşkanı olsaydım önce sosyal devletin gereği olan adımları atardım. hukuk sisteminin düzeltilmesi için adımlar atardım.
zengin fakir eşitlerdim
hz. alinin bir sözü var
"bir müslüman ülkede fakir var ise bilin ki yöneticiler çalıyordur"
Direk cemaatleri kapatirim, din sömürü altinda bölücülük yapan kansizlari temizletir egitme önem verirdim. daha cok varda yeri degil simdi
Ne topluma ne kendine faydası olmadığı yetmezmiş gibi topluma rahatsızlık veren kekoların hepsini tek tek hapse attırırdım
İdam ya da kısasa kısas yasalarını uygulardim.
Torpil e son verirdim.
Üretimi desteklemeye çalışırdım tarımdan tut her alan da
Öncelikle üretime ve çiftçiye tam destek maliyetlerin düşümü, vergi oranlarının en aza indirimi
Şu bakanlık şu vekillik şu müdürlük şu sayıştaylık. Kepçeyle. Yık olum, yık lan. Lenin gibi yaparım, mahzenlere tıkarım.
Hiçbirini de önceliklendirmwzdim. Öncelikle gerçek adaleti, liyakati getirecek bir sistem kurgulardım
Spora tutku ve heyecan katarım, hergün tüm insanların spor yapmalarını zorunlu kılarım🍀🗝️
Şaka gibi. Devlet teşvik eder, kolaylık sağlar, en ileri safhası hizmeti ayağına götürür. Ama asla Devlet kimseyi zorlayamaz
Baskıya bu halkın ihtiyacı var ben diktatörlük yapacağım 😃
İçimden geçeni söylemiyorum. Sen anladın bence 😀😀
İnfazın yakın 🙂
Padişahım çok yaşa!
Sultanım yoluna kurban!
😀😀
Peygamber efendimizi s. a. s
örnek alıp adaleti sağlardım
Evet genel eve artık ihtiyaç kalmadı 😀
Diğer seçenekler de saçma sapan zaten 😉
Adaleti. Olmayan bu dünyada azda olsa adaleti sağlamış olurum parasi olanda olmayanda aynı olsaydı
zenginden alır fakire verirdim aç insan bırakmazdım
Torpil ve adam kayırmaya savaş açar, liyakat kontrol mekanizması oluştururdum.
En başta yapacağım olurdu asgeri ücreti yükseltmek.
Tüm vatandaşlara eşit haklar ile başlanır bu işe ardından ise ekonomik refah için kesinlikle adımlar atılması gerekiyor. Üretim yapmalıyız, üretim. Çiftçisine, sanayicisine ayrı destek verilmeli.
Süleyman Demirel'in meşhur lafı var, gnelevlri kaldıralımda millet bizimi s diye. o hariç hepsi.
önce cb baskanı dahil olmak üzere bütün akp üyelerini müebbet hapis cezasına çarptırırdım
İlk olarak çocuk ve kadın t*cavuzculerine idam getirirdim
tüm seçenekler halkın bunları hakettiğini gösteriyor iyi günler (hiçbiri)
Hiçbişey yapmazdım bu şekilde ülke 20 yıl geriye gidip şuanki halinden 20 yıl ileriye gitmiş olurdu 😎
Mülteciler giderdi
Herkese para dagitirdim
Asgari ücreti yukseltirdim
Tüm kartlar eşit olunca kimsenin gözü kimsede kalmasın diye elimden geleni yapardım.
zenginler son seçeneği seçmez bence :D herkes fakir
Biraz eşitlik olsun diye çabalardım başaramazsam bile çabalardım ☺️
Kötü olan her şeyi... (Her şey)
Zengini de fakiri de eşit düzeyi çekiyorum
İntahar ederdim bana göre değil
Vergi almazdim bakalım hepten
Kadın haklarını üst seviyeye tasırırdım
hepsini yapardım
Genel evleri kaldırdım
Ben istifa ederim kim yönetirse yönetsin. 😀😀😀😀
Banane milletten, kendime çalışırdım komple 😂😂
Erdoğan'dan akıl alırım ona göre yaparım bişeyler