Kasım ayında evlenecegim? Boyle hareket etmeyi düşünüyorum? Sizce boyle yapmam işe yarar mı?

Yakinda evleniyorum. Çalışıyorum ayni zamanda. Evlenecegim kisiye acikca benden önüne yemek, temizlik vs bekleme.

Eve bende para getiriyorum, bende yoruluyorum, bunlari benim üzerime yıkmazsan sevinirim, diger turlu benim icin zor olacagi gibi evliliğimizde zora girsin istemem dedim. Yaparız ederizleri söylüyor bana.

Bende ilk gunden itibaren bircok işi sorumluluğuma almayi dusunmuyorum. Yani sabah kahvalti beklerse gel hazirlayalim diyecegim. Işten sonra yemek beklerse yine ayni sekilde.

Kendisi hareket etmedigi surece hareket etmeyi dusunmuyorum. Yani işen sonra gider tv karsisinda dinlenmeye gecer, ne yiyecegimiz umrunda olmazsa benimde umrumda olmaz. Bende gider yataga uzanir, dinlenir belki uyurum.

Yani zaten atanmam olduktan sonra evlenme karari aldik. Kendisi benden maddi destek bekliyorsa bende ondan destek bekliyorum. Bende robot degilim yani her ise kosturayim. Belki ev arkadasi gibi sira sira bile yapabiliriz mesela yemegi.

Bir gun o yapar bir gun ben. Hemde birimizden biri o gun iyice dinlenmis olur. Ya da ikimiz beraberde olabilir surece bakmam lazim. Eger iş yapip gibi görünüyor ama yine sorumluluğun fazlasinin bende oldugunu hissedersem boyle de yapabilirim.

Yani en baştan bu konudaki israrimi ve katı tavrimi gorsun istiyorum. Kendisi isten gelip dinlenirken ben evin icinde sanki hic yorulmamiscasina kosturmak istemiyorum.

Kasım ayında evlenecegim? Boyle hareket etmeyi düşünüyorum? Sizce boyle yapmam işe yarar mı?