Şubatta ingiltereye gittim 3 ay annemin yakın arkadaşının yanında kaldım manchesterde ve şunu fark ettim ingiliz kızları falan hep müslüman erkeklerin ya da siyahilerin yanında yani türk arap afrika kökenlileri daha erkeksi ve seksi buluyorlar ki bencede öyle sarışın erkekler sadece tatlı ama asla seksi değil isterse yüzü fiiziği taş olsun ama orta doğu erkeklerde böyle garip bi çekicilik var özellikle faslı erkekler çok seksi ya da somalili türklerimiz de iyi tabi siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Belki bir kısmında hayvan sevgisi daha ağır basıyordur. Orta doğu insanının %90 kadarı ge. rizekalıdır, ortalama bir İngiliz kızı orta doğu erkeği ile 1-2 ay takılsa ne kadar sığ, içi bomboş, cehalet bataklığına saplanmış olduğunu anlar ve tekrar sizin beğenmediğiniz yüksek düzeyde kültürlü, medeni, okumuş o Avrupalı sarışın dediğiniz erkeklere dönerler. Otantik bir hava almak isteyip sonra tekrar bilge erkeklere geri dönüyorlardır kısacası.
021 Yorumla
Soran+1 yılkanka anlaşılan hayatında bir kere bile yurtışına çıkmamışsın ve bütün avrupalıları kültürlü sanan kendini ezen bir eziksin.. ingiltereye gittiğinde özlellikle manchester downtown ya da londrada gezersen ingiliz erkeklerinin 100ünden 80ninin iğrenç yerlerw işeyen gizli gay olduğunu görürsün o kadar canım ki dizilerde filmlerde dayatılan amerka avrupa medeni algısına körü körüne inanıyorsunuz, her milletin cahili zekisi var. o dediğin gibi de olmuyor ayrıca o aşağladuğın orta doğu erkekleri zekalarıyla karizmalarıyla *m peşindeki ingiliz sarı p*pler gibi kız peşinde koşmuyor
- +1 yıl
öncelikle o ettiğin hakaretleri al münasip bir deliğine sok, büyüklerinde insan gibi konuşmasını öğren. Gizli üye olarak görününce her b. ku yemeye hakkınız olmuyor haddinizi bilin. Ben kendimi eziklemem, orta doğu halkının %90'ı embesil, mal diyorum kendimi aralarına koymuyorum ama sen istersen buyur gir aralarına. Doğru dürüst okuma yazma bile bilmeyen, zavallı geri kalmışlar ile okuma oranı çok yüksek, yabancı dil bilme oranı çok yüksek Avrupa ortalamasını kıyaslayamazsınız bile. 3-5 serseri gördünüz diye aklınızca koca bir toplumu yargılayabileceğinizi sanıyorsunuz, orta doğulular çöllerde deve sidiği içerken İngilizler kıtalar arası medeniyet kuruyordu, Amerika'yı keşfediyordu. gizli gay olduklarını nasıl anladın? İstedin de yok biz erkeklerden hoşlanıyoruz dediler de reddedildin oradan mı biliyorsun yoksa? Ona buna gay diyorsa birisi eziktir, bitti. Çekemiyordur, iftira atıp aşağılamak, küçük düşürmek istiyordur. Avrupalılar kadına doymuş, onlarda özgürlük var. Orta doğunun aç halkları daha kadın saçı görmemişler, kadın parfümü koklayınca damarları oynuyor ayıların sen ne konuşuyorsun ufaklık? 3 ay gitmişte evrenin sırrını çözmüş haspam, böyle eziklik komplekslerine girmesin çok sakil duruyorsunuz.
Soran+1 yılkanka sen ne yaşıyorsun ak zavalısı bi de uzun uzun yazmış okumsdım bile HWHDPEHDĞWNSPLEĞDJE yallah sayfamdan hadi bakalım receep ivedik abim
Soran+1 yılabi görünüş olarak 90 yaşında gibi duruypn haklısım ama beyşn olarak 0sın ayrıca ingiliz erkeklerine yüz vermeyen de benim ağlama ya çok zırladın kaç yaşında adamsın zırlama bu kadar :D
- +1 yıl
ingiliz erkekleri beğenmez senin gibi kendini bir bk oldum sananları. ben yüzümle ismimle yazabiliyorum o cesareti gösteriyorum eleştirmen çokta skmde. Burada ağlayıp ingilizleri aşağılayıp aç kuduz katarlıları, suudileri, ırakıları, suriyelileri översin. Ülkemizdeki suriyeliler daha mı iyiydi yani? onlarda bulduğunu ingilizlerde bulamadıysan anlaşılabilir tabi derdin.
Soran+1 yılkanka sana anca tr*vestiler bakar bu arada haberin olsun inanılmaz çirkinsin orta doğulu erkekler yakışıklı derken seni katmadım içine yani yanlış anlama:) ayrıca şu gizli hesap anonim ayaklarını geçin aq ya valla çok demode şurda sana resmimi atsam laflarını geri alcan gerçekte yüzüne bile bakmayacağım adam gelmiş bana seni beğenmez erkekler diyo aaaaynen kankaaaa:D hadi senin o buruşuk gönlün olsun aynnn çok çirkinim :D oldu mu şimdi s* olup gidebilirsin muck
- +1 yıl
dünkü b. k gizli olunca cesaret geliyor hiç şaşmaz, ben kimseyi görmeden güzel çirkin demem, ingiliz orta doğulu diye de genellemem, sıfatını görmediğim için çirkin de demedim, görsem de hiç skmde olmazsın emin ol. eskiden klavye delikanlıları vardı adı sanı belli olmadığı için herkese laf edip kaçan, onlar gibi eziksin. Benim çirkinde olsa fotoğrafım var, cesaretimi temsil ediyor özgürce kendim olabiliyorum, saklanmıyorum ve sen yüzüme bakıp bakmamaya karar ver diye koymadım hadsiz. tr*vestiler sana kalsın, kestirmedilerse senin daha çok işini görürler, benim işim olmaz. görüşün değer görmeyince nasıl bok atarım diye tutuştun değil mi? Konu ile alakası olmadığı halde fotoya laf atmalar, tr*vesti muhabbetleri, ben güzelimcilik oynamalar, bırak bu ayakları, istediğin orta doğu erkeğine atla bana ne, bana bu coğrafyanın cahillerini öven herkese tepkimi koyarım. haksızsın uzatma zavallı.
Soran+1 yılYa Allahın dağ ayısı profiline bakınca cringe komasına girdim bu ne islamifobi be ahwjshwoshwj israili desteklemeler falan elinde olsa israili seni de yok edecek. Ayrıca ben ederim çok çirkinsin beta yazmış bi de kullanıcı adına sen misin beta aheıwhaowj neyse kanka seni ezmek güzeldi öptüm bye
Soran+1 yılAyrıca okuma yazması olmayan bir cahilden başka bir şey değilsin. kendi milletini coğrafyanı kötüleyen bir eziğin özentinin tekisin acınası bir 🦮ten başka bir şey de değilsin çok zekimişsin gibi yorumlar da yapma anca ta*ak geçilir senle
- +1 yıl
Yorumlarımı okuyup hayranım olma ama, koyu İslam düşmanı olduğum doğrudur, sonuna kadar İsrail'i desteklediğimde doğrudur, çekinecek olsam adımla fotomla açık açık yazmazdım öyle değil mi? Hamas terör örgütünü destekleyecek halim yoktu, terör sevici değilim. Saçlarımı, kulaklarımı, burnumu, ceketimi falan eleştirmedin daha onlara sıra gelmedi mi? Ben ne diyorum bu değişik ne diyor, kodummun orta doğu k. peklerine ruhunu satmış yok öyle değil böyle diyoruz utanmasa big bang den bahsedecek açtığı başlıktan haberi yok ök. üzün. konunun dışına çıkınca zeki mi göründüğünü sanıyorsun? Daha çok çaresiz ve zavallı görünüyorsun, acımak geldi hatta içimden. Bir ingiliz mi işi bittikten sonra tekmeyi vurdu ona mı içerledin? Sarışın mıydı yoksa, hala unutamadın mı yediğin kazığı? Çöl bedevilerine düşman olduğumu yorumlarımdan okumuşsun, bu coğrafyanın cehaletine savaş açtım ben, böyle saçma bir başlık açarsan nasibini de alacaksın tabi. O yüzden kçını da yırtsan boş konuşmaktan öteye geçmiyor. Evet üniversite mezunu ama cahilim ben, boşuna yanaşma ben sana yüz vermem hadi uza, şansını başka erkeklerde dene ben ucuz işçilik sevmiyorum.
Soran+1 yılabi sen baya ağır vakasın acil şifalar diliyorum sana :SDD allah ailene sabır versin öpüyorum seni canım hadi bakalım yalakalığa devam boşuna sana anca trawwww**ler bakar demedim. Ya*lamayı seviyorsun israil yalakası :d
- +1 yıl
Birincisi beni tanımıyorsun, tr*vestilere laf atman bana yapışmaz ama cinsiyetçi hakaretleri sağda solda yaparsan ingiliz de işini görür bırakır orta doğulu da. Sen beni öpme, kuduz aşısı olmadım henüz. İsrail haklı taraf, elin teröristlerini koruyup kollayacak halim yok, sen terörist seviciysen git tedavi ol asıl, ben terörle mücadele edeni destekliyorum senin gibi teröristleri değil ve bundan büyük gurur duyarım. İsrail'i yalayınca bana maaş bağlamıyorlar ama senin ne yaladığından bahsetmeyelim, zaten ilk defa bu sitede bu kadar çirkinleşiyorum kabak tadı verdi. Gerçi çirkinleşene değil çirkinleştirene bak demişler. Küçü bir rica, çok fazla suriyeli var sen seversin al şunları başımızdan da rahat edelim.
Soran+1 yılya sen hala burada mısın be adam yallah hadi okumuyorum bile yazdığını o iğrenç parmaklarını yorma hadi yallah hadi
- +1 yıl
sen bana yallah diyecek kalibrede misin? Haddini bilip sussan laf etmeyeceğim ama yazmamı istiyorsun resmen, kızım ben sana bakmam uzatma yani boşuna yavşama uzak dur, hala yazıyorsun utanmadan. Sus diyoruz susmuyorsun bak bu gizli hayranlık belirtisidir ayıp yani bir insan bu kadar taciz edilmez, orta doğulu seven biriyle olamam anla beni ısrar etme artık..
Soran+1 yılyazık kafana kanks güldürdün akşam akşam git i*nthr falan et bence d@l israfı seni paebspeksğw ya da doktora git tedavi ol acil vaka resmen 🤡🤡
Soran+1 yılya abi gelmişsin 30 küsür yaşına hareketlere konuşmalara bak ya valla babam abim falaj olsan utancımdan yerin dibine girerim liseli ergenler gibi laflar beynine s*ksunlar dipnot:soruma yanıt veren sensin :d belanı arar gibi halin var, sen bu tavrıları falza yapma dışarda yüzünün şeklimi değiştirirler
Soran+1 yıleziği küfür sanan bi zi*hinsel engelli. ds farkındaysan ben değil sen ağlıyorsun kaaa saattir sürekli bi laf sokma çabası git başkalarına yap bunları bana sökmez :d çok ezmişler seni galiba zamanında bi ezik lafını kaldırmadın ayrıca olmayan bi şeyi de söylemedim eziksin kanka tip karakter her şey ofsayt hayata yenik başlamışsın ben böyle insanlara ezik diyorum :d yanlış bişi yok hadi ben 19 yaşında gencecik bi kızım, sen gelmişsin 30 küsür yaşına eşşek kadar adamsın girdiğin tripler aşırı komik geliştir biraz beynini yoksa hakaretler senin için kaçınılmaz.
- +1 yıl
Daha çocuksun, tr*vestiler diyerek bir grubu aşağıladın, şimdi zihinsel engellileri aşağılamaya kalkıyorsun ve bunu küfür yerine kullanacak kadar hay. vanlaşmışsın. Gerçekten çok zavallısın, daha cümlelerinin beni değil o küfür olarak kullandığın kesimi rencide edebileceğinin idrakine varamıyorsun. 19 yaşında ve kızsın fakat tüm erkekleri her dinden her ırktan ve coğrafyadan erkeğin becerilerini deneyimleyip belirli bir coğrafyanın tadını övüyorsun, yaptığın ah. laksızlığı görmeyip eleştirene bk atacak kadar zavallısın üstelik. Ben cesur ve tipsiz olarak çok mutluyum, insanları normalde görünüşlerine göre de eleştirmek çok büyük utanç ama sen ne anlarsın, yüzünde bir hastalık olan olabilir, gözü olmayan, yüzü yanmış olan vs. herhangi biri olabilir ve onları da dolaylı olarak incitiyorsun. Senin gibi dışarıdan ahkam kesenler yüzünden kusuru bulunan kişiler evlerinden çıkamıyor belki de in. thr ediyor ama senin gibi aşa. ğılıkların umurunda mı? Gelmiş burada üfff erkek dediğin orta doğulu olacak, üzerine birde Müslüman olunca tadından yenmiyor bee hmmm yapacaksın sonra önyargılı davranmayın diyen büyüklerine saygısızlık edeceksin. Bunları sana yazmıyorum, senin ne mal olduğunu görsünler diye okuyacak olan üyelere yazıyorum. 3 aylığına gitmiş İngiltereye orada da rahat duramamış kuduruk, çayından, kahvaltısından, doğal güzellikleri ve tarihi eserlerinden bahsedeceğine erkeklerini diline dolamış. Bazı yaratıkların suratına tükürmek bile onlara övgü sayılacağından daha fazla bir şey demek istemiyorum. Sende sus, beni kışkırtma abi sözü dinle.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaprak kalınlığı ve uzunluğu ile alakalı değerlendiriyorsanız evet haklısınız derim.
ama ingiliz kızları koca g. ötlü ve şi. şkolar. ağızları içki, uyuşturucu kokuyor. sperm yutuyorlar. çoklu grup seks yapıyorlar. çoğu bisexuel. yani önce ingliz kadınlarını bir değerlendirin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi aşırı haklısın, bazı normal erkek arkadaşlarım soruyor bana ingiliz kızları nasıl, taş gibiler diye. Yemin ediyorum türk kızlarımız 102829 kat daha güzel daha çekici.. Aşırı iri yapılı trans gibiler çok nadiri güzel onlarda zaten irlanda iskoçyadan gelme onlar aşırı güzel bebiş gibiler ama ingilizcler cidden iğrenç
Gizli Üye(36-45)+1 yılne azsa o dikkat çekiyor ama ana neden kendi erkeklerini eşitlik diye diye feminen hale soktular. hala erkeksi özelliği onalar çekici geliyor onlara , cunku erkeği ekek yapan özellkikler çekicidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleee erkeklerin çoğu aşırı feminen tavırlar giyimler içersinde çok itici kendi türk erkeklerimin karizması cidden fark edilebilir derecedeydi
Cevap sahibi+1 yıltoxic-masculinity diye diye erkekleri kadın gibi yaptılar. bizde de deniyorlar ama yemiyor. ne türk kadını ne de türk erkeği buna razı değil. Erkek dediğin tehditkar olmalı , zarar verebilme potansiyeli olmalı ama kendini kontrol etmeyi bilmeli. ancak gerekirse tehdit olacagını bilmelisiniz. yoksa ailenizi nasıl koruyacakasınız.
Soran+1 yılkesinlikle yani ayıplamıyorum insanları ama desteklemiyprumda şu lgbtyi kadını çekici yapan güzelliğinden öte kadınsı enerjisidir. işvesi cilvesi duruşu zerafeti, öyle ayı ayan gibi tavırların kadına yakışmadığı gibi gevşek kadınsı tavırlar da erkeğe yakışmıyor bu tarz hareketleri seven insanlarda gizli eşcinsel kanımca
+1 yıldaha erkeksiler evet. avrupadaki erkeklerde yaygin olan gaylik turklerde ve ortadogulu erkeklerde yok
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleee
- +1 yıl
@SBEÇ914 en cok ogrenci olan sehirlerden birinde universite okuyorum ve hayir yaygin degil. en azindan avrupaya nazaran degil
+1 yılAfrikalı siyahi erkekler cinsel yönden çok güçlüler. Şu sıralar tüm kadınlarda bir zenci sevdası başladı.
00 YorumlaBunlar bana şehir efsanesi gibi geliyor, sarışın sevmeyebilirsin ama Türk erkeklerinin yüz hatları şok iyi değil
00 Yorumla
+1 yılKadınlar evrimsel olarak her zaman kendinden olmayan yabancı erkeklere yönelimlidirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama arap ve türk erkekleri hiç pas vermiyor ingiliz kızlarına genelde yine kendi ülkelerinin ya da aynı dine mensup kızları beğeniyorlar ilginç bi şekilde bir de türk arap kızları da çok beğeniliyor ingilterede
- +1 yıl
Çünkü onlar sarışın ve pembe tenli. Biz genelde koyu renkli saç göz ve tene sahibiz ya da beyaz ten. Onlar gibi pembe değiliz
+1 yılHmm biliyor musun yabancı erkekler için de aynısı geçerli
02 Yorumla
Soran+1 yılevet onlar içinde öyle ama özellikle yurt dışındaki türk ve araplara bakınca genelde yine müslüman kız tercih ediyorlar çok nadir diğerleriyle ilişki yaşayan
- +1 yıl
Hmm bilmiyordum zit kutuplar birbirini çekiyor işte
Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı. Dogru
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela tüekiyedeki ergen ya da türk kızı tarafından kalbi kırılmış sürekli türk kızlarını aşağlayan canım türk erkekleri ingiliz ya da rus varoşuyla evlenir ama türk arap yani orta doğu kızları avrupada çok beğeniliyor dikkat çekiyor ve esmerlikle alakalı da değil egzotik yüz hatları ve fiziksel olarak ya da daha farklı bir auramız var bilmiyorum
Soran+1 yılteyze 38 yaşına kadar avrupaya amerikaya gitmeden yo deme rica ediyorum biliyprum görüyorum da söylüyorum
Soran+1 yılhayır hollanda almanyada da öyle avrupanın çoğu yerinde öyle avrupalıyo rusu abartan tek erkekler türkiyedeki bazı canım ve hintler onun dışında latin ve orta. doğulu kadınlar daha çok arzulanıyor he ama şu bi gerçek slav kadınları avrupalı kadınlarla kıyaslanamaz bile iki ırkta beyaz sarışın ama rus kadınlarının keskin biçimli yüz hatları kadınsı enerjileri uzun ince atletik manken fizikleri avrupalı kızların çoğunda yok
Jzjzjxj ne alaka
07 Yorumla
Soran+1 yılAlakasını yazdım, ya müslüman derken orta doğu afrika erkekleri demek istedim bi de müslümanlar dışında latinler, hollanda da almanya da ingilterede hep gözlemlediğim şeyler bu yanaydı colombiusta çocukluk arkadaşım yaşıyor (kız) oda aynısını söyledi. Yani orta doğu tiplemesindeki erkeklerin çekiciliği söz konusu hatta kadınların da. gidenler bilir bi çok özellikle 15-25 aralıklı kızlar solaryuma gider doğal sadı saçlarını siyah koyu renk yapar kaşlarını doldurur kirpik taktırır kaş göz güzelliği de arap türklerin standardıdır genelde avrupada mavi göz güzel olarak kabul edilir çünkü.. yani gözlemim bu kimseyi yücelttiğim yok hem gözlmemim böyle hemde bi çok kişi aynı fikirde
Soran+1 yılben kendimi bildim bileli sarışın sevmem zaten kendim kumral beyaz tenliyim iri gözlerim 172 boyum ince çıtı pıtı vücuduö var bende kumral esmerli seviyorum sarışınlar allaha emanet dünya ahiret abilerim kardeşlerim
Soran+1 yılKanka erkek aramıyorum sen yanlış anlamışsın olayı :D sadece fikrimi beyan ettim ve fikir soruyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem