Kuzenim benden hazzetmiyor mu?

Kuzenimi çok seviyorum beraber büyüdük anne tarafı içinde yakın hissettiğim 2. İnsan da oydu ancak garip davranıyor. Flört gibi bi erkek arkadaşım vardı bende ikisini tanıştırdım. Bana bu çocuk çok yakışıklı zaten onu görüyordum hep tanışmak istiyordum falan dedi. Sonra çocukla konuşmaya başlamış biz buluştuğumuzda onu da çağıralım diyordu geldiğinde de ful onunla bir şeyler konuşmaya çalışıyordu. Diğer erkek arkadaşlarıma karşı da öyleydi aslında gene bi flörtüm vardı onunla tanıştı onunla da konuştu bu çocuk iyiymiş falan dedi. Kuzenim benden 2 yaş küçük. Bir sefer beni bi erkek arkadaşıyla tanıştırdı onda da çocuk bana ilgi gösterdiği için kudurdu. Sevgilileriyle beni hiç tanıştırmadı. Bazen şakasına erkek arkadaşlarından bana ayarlarsana diyordum yok onlar senle olmaz boş ver diyordu. Asla onunla bi erkek için kavga etmedim ama bu hareketleri beni üzüyor. Aynı zamanlarda çok uzun süredir onu görmek istediğimi söylüyorum bana dersim var işim var vb bahaneler üretiyor hafta sonu erkek bir arkadaşıyla buluşmuş.

Kuzenim benden hazzetmiyor mu?