Bu saatte tek başına yurumenin nesi yanlış? Taksi cagircak olsam dur yaparım. Dimi.. atla gel diyen çok oluyo. Neden bu insanlar m#l m#l bakıyor... Canım sklyo bunaldım gece daha rahat sessiz ortam seviyorum ne var yani biz çıkınca ne oluyor

Bu saatte tek başına yurumenin nesi yanlış? Taksi cagircak olsam dur yaparım. Dimi.. atla gel diyen çok oluyo. Neden bu insanlar m#l m#l bakıyor... Canım sklyo bunaldım gece daha rahat sessiz ortam seviyorum ne var yani biz çıkınca ne oluyor

Siz çıkınca bişe olmuyor olayı yanlış anlıyorsunuz , gece dışarı çıkanlar (sen hariç) amaçları farklı onlara denk gelebilirsiniz iyi olmaz o yüzden gece çıkmak tehlikeli. Sokaktaki lambalar olmasa altına sı. çarsın Buda bir gerçek. Mesela düşün lambası olmayan ıssız bir köyde zifiri karanlık köyde çıkta gez
Cevap
18Cevap
Yanlış bir şey yok sadece insanların zihniyeti bozuk
O... rpu damgası yiyorum. Gerçekten rahatsız oluyorum. Kafa dinlemek istiyorum kalabalikta yürümeyi sevmiyorum.. geniş geniş rahat da yurumek sahilde oturmayı seviyorum.
:) bir gün video çekip blog paylaşım yapacağım :D harbi benden başka insan yok :D teşekkür ederim
Güvenlikleri kanki oluyorum sohbet muhabbet :D korkmuyrimusun diyolar ne korkcam be :D
an itibarıyla vukuatsız bittimi gecen? hadi geçmiş ola.
Sıkıntı yaşamadım evimdeyim:))
e ozaman bir daha çok geçe kalma yaaa
Ben bisiklet surmeye çıkıyorum bazen geceleri, ama hep köpekler kovalıyor 🥺😥😔
Hic bisey olmaz eskiden bende erken çıkarsın deniz kenarına güneşin doğusunu izlemeye ve cok iyi gelirdi bana
İstanbul’da mı yaşıyorsun sen
Evet
Kıyafetin mini şort muydu
Bugün tayt giydim
Anladım o zaman sen değilsin yarım saat kırk dakika önce birine denk geldim de arabayla eve gelirken bir grup araçlı serseriler bir kıza sarkıyordu o zannettim
Hangi semtte görmedim görseydim yardımcı olurdum. Daha geçen bı birilerini ayirdim bende nasibimi aldım.
Kadıköyde
Nasıl yani
He yok ben mecidikoy deyim
Biliyorum gördüğüm kız mini şort giyiyordu
Hım inşallah bişi gelmedi kızın başına. Banada çok takılıorlar görmezlikten geliyorum. Arabayı önüme çekip konuşmak isteyen de çok oluyo ağzımı açmiyorum hadi ordan git deyip yoluma devam ediyorum
Bence kızın bu gece ki halini düşünemiyorum son kez aynadan baktığımda gördüğümden sonra
Müdahale etseydin plaka alıp şikayetçi olsaydın
O kadar yorgunum ki düşünemedim onu o an
şu an dışarda mısın
Yanlış yapıyorsun
Nasil
Gece 12 ile sabah arası dışarıda olmamak lazım, serseriler ortaya çıkıyor.
Korkum. ykk onların mk
Gezdiğin yer, giydiğin kıyafet, herley önemli
şerefsiz çok olduğu için zor
Türkler çok merhametli ::::)))))
Hiçbir şey ben daha anca eve gidiyorum mesela 😂
Arayış nedir
Arayış felan yok kardeşim canım sıkıldı çıktım geziyorum ne var bunda
Birlikte olur
Nereye döneceksin
Sabah oldu
Türkiye gerçeği işte 🤷🏻♂️ hangi şehir orası
İstanbul Avrupa