Güncellemeler
+1 yıl
Kız milleti milliyetçi olamıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Müslüman olması tek ölçüt mü? Nerede kaldı Milli duygular? Nerede kaldı Türklüğümüz? Müslüman diye kız verilir mi Allah aşkına? İslamda kızınızı Müslüman olan bir yabancıya verin diye bir ayet mi var hadis mi var? Öyle yapınca daha mı Müslüman oluyorsunuz? HAYIR. Sadece Türk soyunuzu bozmuş oluyorsunuz. Yazık..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aşık olduğu ve doğru kişi ile evlensin
Müslümansa demiyorum, İslam’a gerçekten bağlıysa, Müslümanlığı “gerçekten” yaşadığını görebiliyorsam ve en önemli koşul güveniyorsam. Yabancı olması fark etmez müsaade edebilirim
Müslüman olduğu sürece kendim şahsen evlenebilirim. Anormal bir şey değil bu. Milliyetçiliğe gelirsek benim annem Kürt babam Türk zaten
Ayette Müslüman kadının Müslüman erkekten başkasiyla evlenmemesi gerektiği gayet açık. İlla kendi ırkından evlenmek zorundasın diye bir kural da yok. Sanki herkes saf kan Türk yani. Abartma
Niye Türkler Müslüman değil mi Yetmiyor mu kendi kültüründen kendi halkından bir insanla evlenmek
Yabancılarla evlenirsen asimile olur karışıp gidersin safkanlık la ilgisi yok
Ortalama bir Türk erkeğinin Türk kadınını gerçekten güzel ve çekici bulduğunu sanmıyorum. Yabancı bir müslüman ile evlensem eminim ki beni gerçekten güzel ve çekici buldugu için evlenecektir. Benim için önemli olan Müslüman olarak var olmak ve ölmek. Gerisi umrumda değil.
Benim kuzenim arapla evlendi üstelik abisi de koyu millyetci polisti nisanina gitmedi düğüne de heralde zor bela geldi djjdkdb bazı şeylerin onune gecemiyorsun
Nereli evlendiği
Iraklı
bu sevgi değil, yokluk 😂
Kuzenimin ki mı yoo gayet de güzel yeşil gözlü sarison ve 165 boyu var
Yokluk değil kader canım
Kadere bak..
Ne yapalım arkadaşlar kız sevmiş bize laf düşmez 🤷 ayrıca oğlan sempatik ben gördüm gayet de iyi neden ırk ayrımı yapıyorsunuz
kadere bak 😂😂😂😂😂
ha sen humanistsin. uydurmuş olabilir bu durumda :dddd
Neyi uydurmuş olabilir ciddiyim kuzenim güzel ben olsam neyse de 😅
Oğlan da kötü değil yani
😂😂😂😂 Iraklı Arap Brad Pitt
Aman be kizin bir gün arapla evlenirse görürsün ama öyle büyük konusmamak gerek biz de hiç beklemezdik hatta dayım çok karsi cikti ama kız isteyince ne olacak yapacak bir şey yok ayrıca Arap da insan
maşalla siz çoktan araplaşmısşınız. pardon yani kucak açmışsınız araplara. aynen devam.
Arap insan değil mi kardeşim
Büyük konuşmak istemiyorum ins öyle bir durumla karşı karşıya kalmam ama yabancı biri ile evlenmesini istemezdim
zenci fars ve arap olmasın bir zahmet. gerisi önemsiz.
kızım oğlum fark etmez
Hangi ırk olduğuna bağlı.
Melez Türkler de var.
İyi ahlaklı bir müslümansa müsade ederim.
Evet seviyorsa evlenebilir
etmem
Etmem
sen ver
Ben etmem
Evlenebilir