Aile & Toplum Cumartesi keyfi yapıyor musunuz yoksa çalışıyor musunuz? Gökçe__m Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hep kahve olacak değil ya azıcık da çay keyfi yapalım 😊😊 Cumartesi keyfi yapıyor musunuz yoksa çalışıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yapmıyorum maalesef afiyet olsun 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl öğlen eve geldim yiğenim bizdeydi evine götürdüm akşam Düğün varmış :D maalesef maç var diye gitmiyorum :D 1 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Modern hayatın gerekliliği adı altında mavi yakalı köleliğe devam... 1 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Şimdi ofisime söyledim bir kahve bende 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Afiyet olsun Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Eh işte sjzjz Yorumla
AfterNova Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl @gokce__m günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım sana sorsam olur mu? Ben mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş da. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haftasonu calismiorum 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birazdan kahve keyfi yaparım. 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hastayım yoksa çalışırdım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne kadar şapşahane bir fincan kupası 😌 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normalde iş günü cumartesi ama keyif yapıyorum… 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. İşten daha yeni çıkıyorum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yapmıyorum 1 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kahve içiyorum 1 1 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İşteyim 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Kolay gelsin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sağolasın Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Birazdan yapacağım 🤣 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Çalışıyorum gökçe 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapıyorum şu an 1 0 Yorumla
yalnizkurt_6 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl evdeyim ama çalışıyorum.. 1 1 Yorumla yalnizkurt_6 +1 yıl sen neler yapıyosun? Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. Keyif yapıyorum 1 0 Yorumla
Warsvs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Çalışıyoruz ya 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Warsvs +1 yıl Sağol afiyet olsun sana da 😒😒😄 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Çalışıyorum 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Keyif yapıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kupayı tutan el halis mi:) 0 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Sonradan eklendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çogzel bir ekleme olmuş:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yapmıyorum maalesef afiyet olsun
öğlen eve geldim yiğenim bizdeydi evine götürdüm akşam Düğün varmış :D maalesef maç var diye gitmiyorum :D
Modern hayatın gerekliliği adı altında mavi yakalı köleliğe devam...
Şimdi ofisime söyledim bir kahve bende
Afiyet olsun
Eh işte sjzjz
@gokce__m günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım sana sorsam olur mu? Ben mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş da.
Haftasonu calismiorum
Çalıştım şimdi keyif yapıyorum
Birazdan kahve keyfi yaparım.
Az önce eve geldim keyif yapacağım
Hastayım yoksa çalışırdım
ne kadar şapşahane bir fincan kupası 😌
Boş beleş oturuyoz tatil
Yok çalışmıyorum izin verdim kendime 🥳
Normalde iş günü cumartesi ama keyif yapıyorum…
Bugün keyif günüm
İşten daha yeni çıkıyorum
Calışmamak keyif ise, evet
gam yok kasavet yok yap bakalım :)
Yapmıyorum
Kahve içiyorum
Afiyet olsun
İşteyim
Kolay gelsin
Sağolasın
Birazdan yapacağım 🤣
Çalışıyorum gökçe