Yapmadiysaniz yapın hemen hava çok güzel miss🌸

Yapmadiysaniz yapın hemen hava çok güzel miss🌸
Afiyet olsun abla.💕 Benim planım yok maalesef sanırım dışarı çıkarım bir ara markete giderim alınacaklar var. bunun dışında evde olurum film dizi falan izlerim.
Banada bı yoğurt alsana 😀
Alırım ablam hangi marka olsun :D
Hangi markete gidiyorsan oranın olsun 😀
Migrosa gidiyorum en iyisini alayım o zaman :D
Tamam canım😀
Cevap
26Cevap
Afiyet olsun başkan. Bugün gezme düşünmüyorum, kıyafet ütü kislik yazlık işlerine devam edeceğim sanırım.
Eyvallah reis 😀
Plana bak kolay gelsin 😂
Maşallah diyelim onu yapmayan da var 🤣
@ErtugrulKARTAL1903 Valla temizlikciye 1 500 verecek kadar aklımı yemedim. Hanım 8 de geliyor 16.30 da bırakıyor, yaptıkları da ise yarasa, sanki bana 657 li kadrolu memur gibi davraniyorlar, lambalari silme yok kapıları siliyorlar üst kısımlar öyle duruyor, petek kenarları öyle duruyor hoşt dedim ben yaparim
Çok haklısın valla helal olsun sana
Günaydın tabii de öyle de kahve atılır mı o köpük nedir muhteşem gözüküyor çok canım çekti bir kahveci bulayım bari yol üzerinde
Benim gibi yapanı yoktur ama :))
Tabii şüphem yok yani o köpüğü görünce zaten içim gitti kahve çok severim bana çay 1 yıl vermeyin hayatta aramam ama... Böyle kahve olunca yaa benim canım çok çekti bay köpüklü özel bir yöntemin mi var yoksa parmaklarının hüneri mi? Açıklaman lazım bak yoksa tüm dünyadaki kahve çekirdeklerini stoklarım 😇🤣
Ne desem ki 😀
Aslında Ok yönü belli gibi ama... Şimdi yani bir kahve daveti desem çok mu ileri gitmiş olurum ☺️
İleri gitmek değilde, olmayacak bir şey ya da zor gibi
Anladım tabii haklısın ama herşeyi geçtim de gerçekten kahve içim gitti herşeyi sorumlusu sensin ☺️
😊😊
☕😔
Valla isten cikarildim bi dunya strese girdim yeni is buldum esyalari toplucam da lojmama yerlescem pazartesi bi dunya işim var ne plani be bacim zaten cok mutsuzum valla ölesim var he
Kolay gelsin umarım her şey yoluna girer 🌸
Keske
Ofise gidicem valla işleri toparlamaya bu hafta da böyle oldu 🥺
Evet tasarım yapmak, ders çalışmak ve satranç oynamak.
yalnız başıma ne programı yapıcam
klasik ctesi çarşı gezimi yaptım döndüm
Evdeyiz akşam yemeğinden sonra yürüyüş var yaptım
Kendim program yapsam kendim uymam o yüzden hiç yapmadım saniyelik olaylarla yaşıyorum en güzeli
Tüm gün ev işler, akşam da arkadaşlarla çıkcam.
tatlim ne programi. bi paris ya da dubai yapmicaz. kiytirik iki cafeye gitmek icinde program yapmiyoruz
Maalesef hafta içi de hafta sonu da hep evdeyim ömrüm eve kapalı geçiyor
Seni kapıya fırlatasım gelir
Evet yaptım hafta sonu nöbetteyim gece alırım belki turk kahvemi odamda yudumlarım. Yeni gelen askerlerle uğraşırım biraz belki yalandan yere zaman geçsin diye 😁😁
Yazık gariplere 🤣uğraşırım diyor ya ahaha
@Alonee_AnGeL napalm askeriyede zaman bu şekilde geçiyor 😅
Bende esasıyım nöbette zaman geçirmek oda yok🤣
Eczaci
Senin yine var haha
@Alonee_AnGeL var ya tabi yoksa burada insan kafayı yer 🤣
Hic plan yapmam ki. Rica etsem bende sana bir sey danisabilir miyim?
Buyur
Benim hoslandigim bi kiz var. Konusmuslugumuz yok ama uzaktan taniriz bir birimizi. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belli ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Birde baska bir zamanda da kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim. Ama ben bakarken asla bana bakmiyor ben balkonda (giris kat) oluyorum o hep yoldan geciyor
Evet. Evde uyumak
Benim programım hazır bodrum meşelik
Ankara’ya gidiyoruz Şu an :)
yapmama bile gerek yok evde yatıcam çünkü
Yaptım, evde olacağım.
Henüz yapmadım 🙂doğaçlama olacak sanırım 🙂
Evet yaptım tiyatroya gideceğim…
evdeyim bugün programım yok 😌
İşte çalışarak geçiyor yahu. Keşke plan yapsam
Hava güzel ve çalışıyorum aynı şekilde.
Evet tuzla dayız
Tuzla güzel elit insanlarin mekanı :))
Bir pendik olamaz🤣
Hadi canım sende Pendik kim Tuzla nin yanında. Ne kadar it kopuk varsa pendige gidiyor 😀
Elitleride burada
Hava güzel ama İstanbul kalabalık..
Askerim
10 gün sonra yaparım bı plan
dükkanda takılmaca..
Çalışıyorum
Ailem bozdu
Yaptım çoktan
yapmadım
Balkonda kahve içecez 😂
Yapmadım
Yaptım evet